voor beginners Hoe u stap voor stap een trui breit voor beginners # 3

voor beginners Hoe u stap voor stap een trui breit voor beginners # 3

Hoe u stap voor stap een trui breit voor beginners # 3Tutorial voor beginners om een ​​trui te leren breien. In deze video volgen we het gratis trui-patroon om de meerderingen voor de mouwen te breien. Het patroon is te vinden …
hallo welkom terug mijn naam is Tina en we gaan door met de winterwijntrui van drops dus de laatste keer dat ik je verliet, gingen we gewoon opzetten en we hebben de 4 centimeter ribbels voor de nek gedaan, dus wat gaan we doen nu doen is doorgaan en eigenlijk beginnen met het maken van de schoudernaad dus dit is een trui met raglanmouwen, zoals je hier in de lijntekening kunt zien, gaan we verhogingen doen om dit echt naar voren te brengen voor de mouwen, dus je hebt een volle steekmarkeerders zodat we kunnen markeren waar die verhogingen zullen zijn, je hebt ook je naald van 5 millimeter nodig als dat de naald is die je moest meten, dus we gaan van de vierpunts naald van vijf millimeter naar de vijf in deze maar allereerst zou ik wat meerderingen moeten doen aan de rechterkant, dus als je je patroon bekijkt, gaan we een ronde breien terwijl we gelijkmatig door die steken meerderen, dus omdat ik de tweede maat van maanden doe dat als acht steken ik moet vermeerderen met dus jij nee d om eerst uit te zoeken welke maat je hebt tot hoeveel steken je moet vergroten, zodat je kunt zien hoeveel steken je in het algemeen zult hebben, dus we begonnen ik begon met 72 ik ga er nog aan toevoegen acht dus dan heb ik 80 steken aan het einde van deze ronde, nu gebruik ik de rekenmachine en ik heb berekend dat het elke negen steken is, maar ik ga er acht doen omdat ik geen meerder op de laatste steek dus elke acht steken ga ik in die steek meerderen dus pauzeer deze video als je niet hebt aangegeven hoeveel steken je moet maken en kijk hoeveel steken je moet doen en dan gaan we verder oke dus nu weet je hoeveel je moet meerderen, dus een verhoging betekent op een patroon er een maken voor je moet een extra steek maken, dus ik ga mijn 8 breisels doen, want dit wordt een hele nis rondom uit elkaar van de meerderingen dus ik ga achten breien. Ik heb er al een op die mijn steekmarkeerder vasthoudt, dus als ik maar t breit er nog zeven zoals we al zeiden als het gelijkmatig verdeeld moet worden, wil je ze niet allemaal op één plek zeven acht steken en dan de meerderingsmethode die ik ga doen is als je de draad tussen die twee oppakt dus dat is waar we beginnen en we haken gewoon dat stuk ertussen in en haken het dan gewoon aan je naald en als je dan je vinger gebruikt om dat garen een beetje naar voren te duwen, wordt het gemakkelijker om je naald erin te krijgen en mis het dan gewoon zoals je een normale steek zou doen en dan hebben we die steek gemaakt en dan moet ik opnieuw breien dus breit een klein gewicht en ik blijf precies hetzelfde ik ga gewoon dat garen haken zet mijn naald door dus heb ons daar een extra steek gegeven en dan brei het zoals ik normaal zou doen en doorgaan dus dat is twee zes zeven acht en dan gaan we dat nog een keer doen dus we gaan kijken zet het om zet die naar voren en brei dat een steek zodat dat drie is, dus als je deze video nu wilt stoppen, ga ik ga door tot het einde en kijk dan of ik de steken uit de jaren 80 heb die ik zou moeten hebben, zoals ik al zei, ik heb wat verhogingen met acht, dus ik heb er drie gedaan, ik heb er nog vijf om te doen, hoeveel je ook wilt moet je doen als je deze video hier stopt en dan zie ik je aan het einde van de rij oké, dus ik heb acht steken verhoogd en nu gewoon dubbelchecken om er zeker van te zijn dat ik 80 steken op mijn naald heb die ik moet hebben welke correct was, zodat we door kunnen gaan naar het volgende gedeelte, dus nu wordt het patroon voor ons gevraagd om de rondbreinaald van vijf millimeter te wisselen, je moet naar je vijf millimeter gaan, dus omdat er nog een paar steken zijn. Ik ga de kortere kabel gebruiken, dus nu gaan we als volgt te werk, dus deze marker hier is de middenachter, dat is hun startpunt om de trui naar beneden te dragen, dus het is allereerst dat we er 13 moeten breien, dus een keer nogmaals, als je het niet op je patroon hebt gemarkeerd, markeer dan je maat zodat je precies kunt zien hoeveel je er moet doen, want bij mij zeggen welke ik moet doen, het kan voor je verwarrend worden, dus plaats het alsjeblieft zodat je het gewoon kunt controleren, want we gaan nu de markeringen voor de slaap plaatsen, dus we moeten zeker weten dat deze op de juiste plaats zitten dus je hebt je vier markeringen nodig, dus we gaan onze naald omwisselen tot op de vijf millimeter en terwijl we dat doen, glijden we een aantal markeringen in, dus als je die eerste eraf haalt, want we gaan veranderen sorry voor het aanzwengelen we gaan overschakelen naar de naald van vijf millimeter dus we gaan gewoon beginnen met breien op deze en het ging langzaam gewoon natuurlijk over naar hier sorry elk gerammel van de andere uiteinde van deze naald als ik ga, moet ik proberen het stil te houden ik heb ook een krakende stoel die niet helpt, dus eerst gaan we in mijn geval breien 13 dus ik ga 13 breien steken en plaats dan een markeerdraad, zodat ik degene die we niet gebruiken gewoon verder naar boven trek om er zeker van te zijn dat die steken niet loskomen. Dat merken we al, dus het lijkt een beetje ingewikkeld om mee te beginnen, want je hebt overal naalden, maar het was snel opgelost als we langzaam gaan de andere zal verdwijnen we zullen die eerste naaldmarker er weer in doen als we beginnen met de volgende nieuwe zodat we onze plaats niet verplaatsen zoals ik eerder zei, zorg ervoor dat deze steekmarkeerders voor de mouwen anders zijn dan de eerste, ook al is het een andere kleur of zo, zodat je weet welke mouw is en wat het begin is van de ronde 1213 als je die 13 hebt gezet of hoeveel je er ook nodig hebt, gewoon pop je bent in de buurt van de markt, stop gewoon je steekmarkering daar en we moeten 14 breien en dat is dat iedereen hetzelfde heeft voor hun startpunt op die ene dus we hebben er 14 gebreid en dan gaan we onze volgende steekmarkering plaatsen zodat beide steken tussen onze mouwen komen en hier gaan we meerderen dus nu moeten we naar de andere kant gaan voor de andere mouwen dus er staat brei 26 dus voor mijn maat Ik brei 26, controleer je maat om te zien welke je nodig hebt sorry ik rammel het zou leuk zijn om verder te gaan met deze glimmende naalden, want met alle vezels erop is het elke vorm erg aangrijpend 25 en 26 plaats nog een steekmarkeerder en dan zoals we deden voor de andere mouw hebben we 14 steken nodig, dus het is hetzelfde dat we gaan breien 40 sorry voor het geratel 13 en dat is 14 dus dan plaatsen we gewoon onze laatste steekmarkeerder op en ga dan terug naar het begin dus dit is ik begon met 13 ik zou 13 moeten eindigen het is een goed idee om te controleren of je het ronde nummer hebt en dat betekent dat het altijd het goede nummer is als je weg bent, dan is je kans om opnieuw te kijken om te zien waarom dat uiteindelijk niet klopt als je begint met het juiste aantal steken, dus laten we gewoon doorgaan en dan gaan al die steken op de nieuwe buurman en kunnen we doorgaan met de laatste dus we nemen die naald over, het is allemaal op de nieuwe, helemaal klaar om te gaan, want ik zeg dat dit pr is waarschijnlijk korter dan de jouwe, maar ik gebruik graag zo klein als ik kan en dan zet ik het over het hangt ervan af wat je in je naald hebt bevestigd aan wat je moet gebruiken, dus we moeten die steekmarkeerder er weer op doen we vergeten het niet, dus we weten dat dit het begin is van onze rij en het is ook de middenachter, dus nu ga ik deze video beëindigen, dus het duurt niet te lang en je kunt nooit een kopje thee halen als je er een nodig hebt en ik ben zo terug met de volgende video waar we op al die punten zullen toenemen, dus ik zie je weer

heel snel veel succes ermee Ik hoop dat het goed met je gaat, want laat alsjeblieft opmerkingen achter dat je vragen hebt Ik hoor graag van je om te horen hoe het met je gaat zo gelukkig met breien ik zie je snel doei voor nu

admin

Bir cevap yazın