voor beginners Hoe u uw haakbenodigdheden organiseert – mooi en functioneel

voor beginners Hoe u uw haakbenodigdheden organiseert – mooi en functioneel

Hoe u uw haakbenodigdheden organiseert – mooi en functioneelIk ben net klaar met het ontwerpen van mijn gehaakte feature wall in mijn kantoor! Het is zowel mooi als functioneel, en ik vind het geweldig dat ik al mijn haak- en breiwerk gemakkelijk kan zien en gebruiken…
hallo allemaal rachel alford hier van cosy nooks-ontwerpen en ik ben zo opgewonden om je dit nieuwe organisatiesysteem te kunnen laten zien dat ik ontdekte dat het van garage royalty’s is. kan al deze dingen verplaatsen en regelen zoals je wilt, dus laat me je laten zien, hier is de inspiratiefoto die ik heb gemaakt van hoe ik hoopte dat mijn kantoor eruit zou zien en zo ziet het eruit, dus hoe deed ik het doet het lijkt op elkaar laat het me weten in de opmerkingen wat je denkt dat ik de acht voet brede panelen heb en ik had ze maar ongeveer zes voet nodig, dus mijn man sneed het voor mij af en installeerde het met behulp van de instructies voor de kroonmuur en hij zei dat het supergemakkelijk was je kunt hier zien dat mijn lieve kinderen dikke dikke lijnen tekenden die de noppen markeerden en ik kon het eindelijk eraf halen bedankt evans en nu is het weer een schone witte lei en nu voor het leuke gedeelte de eigenlijke decoratie wat ik graag doe, dus hier is de magnetische balk s reis waar ik zo trots op was ik hing mijn haaknaalden hieraan en dat is mijn favoriete onderdeel van het hele ontwerp zoals je kunt zien ik verplaatste veel dingen als ik het opzette en toen zag het er gewoon niet goed uit ik deed een stap achteruit keek bij het dacht veel herschikt dus en toen gebruikte ik ook deze vier inch enkele haken het was bijna gemaakt om strengen in cakes te spinnen het heeft een kleine lip aan het einde om de cakes van het garen aan te kunnen houden en dan ik gebruik ook deze kleine metalen bakhaken voor ophangschema’s hier is het eindresultaat en ik ben zo blij met hoe het is geworden wat denken jullie zou je dit in je studio zetten ik ben erg blij met hoe dit bleek ik was zo onder de indruk van dit kroonwandsysteem dat je mooi van het schip kunt genieten, schone, eenvoudige lijnen, maar dan ook functioneel, wat uiterst belangrijk is, ik kan gemakkelijk mijn producten zien die ik nodig heb, pak ze als ik in de knel zit, snel en in plaats van ze gewoon in de hoek te gooien, kan ik ze gemakkelijk weer ophangen waar ze zijn zou moeten gaan, dus ik hoop dat dit misschien zal helpen met mijn organisatie, maar je weet dat ik sowieso een beetje een rommelig persoon ben een pluspunt voor mij ik 100 raad dit aan hey jongens bedankt voor het afstemmen vandaag ik hoop dat je het leuk vond ik ben Rachel van Cosy Nooks Designs en zorg ervoor dat je een duim omhoog geeft als je vragen hebt en abonneer je op mijn kanaal voor toekomstige gratis patronen en tips

admin

Bir cevap yazın