voor beginners Hoge hoge pieken breipatroon / Zeer eenvoudig breien Tutorial Steek gratis patroon DIY patroon

voor beginners Hoge hoge pieken breipatroon / Zeer eenvoudig breien Tutorial Steek gratis patroon DIY patroon

Hoge hoge pieken breipatroon / Zeer eenvoudig breien Tutorial Steek gratis patroon DIY patroonvestmodelleri #knitting #knitting Wereldwijd Youtube : https://www.youtube.com/channel/UC44KwK9fbAonjLyrdcDu_Pw Onze website: https://canseli.com/ Pinterest …
hallo allemaal, welkom terug op mijn kanaal, vandaag wil ik je vertellen hoe je dit opengewerkte breipatroon kunt breien dat je ziet, vooral in babybreiwerk en bruidsvesten. soort, het was erg leuk, ik heb die met babywol gemaakt en het was een heel mooi model met babywol. Laten we eens naar de achterkant ervan kijken. Zoals ik al zei, het is niet heel moeilijk om te maken. Als je wilt, kun je ons model maken zonder tijd te verspillen, laten we het samen doornemen en je model starten door onze lussen te gooien, niet terwijl we het aantal lussen van ons model aanpassen, maar als veelvouden van 10 lussen en tien lussen, voegen we toe Als laatste nog 3 loops, willen we aan de hand van de twee voorbeelden uitleggen. Uhm voor jou. Dus voor twee voorbeelden voeg ik 20 lussen toe en plus 3 lussen. Laten we beginnen met het bouwen van ons model door in totaal 23 lussen te gooien. Ik gooide in totaal 23 loops in me. Nu wil ik het model direct bouwen zonder elastiek te maken. Nadat je het elastiek hebt gemaakt, kun je beginnen met het opzetten van het model terwijl je aan de voorkant van het breiwerk zit. Omdat het de eerste rij is, heb ik de zijlus gebreid en de volgende steek vanaf de zijsteek. Ik heb in totaal drie averechte zijlussen gebreid. Het volgende dat ik plat heb gebreid één twee drie vier vijf zes en het jaar drie averechte lussen gebreid zeven rechte lussen de voortzetting van 7 rechte lussen drie averechte steken zijn goed één twee drie herhalingen Ik ben 7 rechte steken aan het breien eet één twee eet het drie op vier vijf zes vijf rechts Ik heb nog drie steken over en draai de eerste twee achteruit aangezien dit de zijsteek is Ik brei hem recht vesram OK de eerste opzet van ons model We hebben de rij zo voltooid, ik draaide hem om, ik ging naar de achterkant van het breiwerk, en ik begon de rij door deze zijlus te nemen zonder hem te breien. Ik brei met een hark tot het einde van de rij, brei alle lussen in omgekeerde volgorde en maak mijn rij af. Ik breide al mijn inspanningen in omgekeerde richting en voltooide mijn rij. Ik heb het weer omgedraaid. We gingen weer naar de voorkant van het breiwerk. We namen de zijlus opnieuw zonder te breien en begonnen de rij. Kijk, ik heb als les twee lussen gebreid. We herhalen de bewerkingen die we in de vorige rij hebben gedaan 3 lussen achteruit 1234567 drie averechte lussen en zeven averechte lussen. Hier heb je drie averechte lussen. Ze worden ook omgekeerd gebreid. We herhalen de bewerkingen die we in de vorige rij hebben gedaan en snijden een rechte lus. Ik heb nog drie lussen over. Ik brei de eerste twee achterstevoren, en aangezien de andere de randlus is, breide ik hem toen ik mijn beurt voltooide, draaide ik hem opnieuw en stak de achterkant van de dood over, toen ik alle lussen in omgekeerde richting breide en mijn rij afmaakte , ik kwam aan het begin van mijn rij. Kijk, nu zijn we bij ons opengewerkte kale gebied. Kijk, nu zijn we bij ons opengewerkte kale gebied gekomen, 2 rijen recht vooraan, twee rijen, laten we onze lussen aan de achterkant nemen , drie achteruit twee recht 3 achteruit sorry 7 we hebben onze toer goed gebreid averecht we hebben dit proces in totaal vier keer gedaan, nu zijn we aan de voorkant, ik nam de randlus, ik breide twee averechte lussen aan de hele kant, Ik heb in totaal drie lussen. Hier zijn onze lussen waarmee we een model zullen maken, 7 lussen, na deze averechte lussen heb ik een opblaasbare lus gewikkeld, 2 lussen, ik ben van streek, een en twee twee drie averechte lussen worden we één lus twee rechte lussen hier doen Ik brei drie lussen, twee en drie aan elkaar Ik brei er 3 samen in omgekeerde volgorde Ik breide twee rechte lussen neem 1 lus We hebben ons eerste model hier trouwens voltooid drie averechte lussen lopen Ik ben weer aan het breien als les en ik brei de voortzetting van 3 achteruitsteken, ik breidde 2 steken recht, ik breide de power stitch goed samen en verzamelde het in omgekeerde volgorde, ik breidde 2 steken recht, ik breide het tussen mijn tanden, ik breide de resterende steken en maakte mijn toer af, en tot slot Ik heb de lus aan de achterkant zo afgemaakt Laten we al onze steken in omgekeerde volgorde breien, eerst kwam ik bij het begin van onze toer, breien we alle lussen aan de achterkant en komen we bij het begin van mijn toer aan de voorkant afm Ik begon de rij door de randlus opnieuw te nemen zonder te breien . Ik heb 2 lussen omgekeerd gebreid. Dit zijn onze vaste looplussen, we breien altijd op dezelfde manier, kijk, we hebben hier een kastlus, ik brei deze lus recht. Had het drie averechte lussen aan de rand? Een lus is effen gebreid en een wordt er direct naast gegeven. Ik brei een platte lus hier en we hebben het voedsel dat we hebben verzameld en we nemen deze drie rechte lussen samen en breien ze in omgekeerde volgorde. Dit is hoe we eruit zien, ik heb de volgende lus recht gebreid, ik heb 3 lussen gebreid, ik heb weer een lus recht gebreid, we hebben ons eerste model tot hier voltooid, laten we nu dezelfde bewerkingen herhalen. drie lussen De lus die we in de vorige rij hebben gebreid, ik heb hem recht gebreid, ik heb een lus gebreid, ik heb er een recht gebreid, ik heb 3 van de power lussen aan elkaar gebreid en omgekeerd aan elkaar gebreid. Ik heb een lus plat gebreid en eindigde op de grond en een lus bleef recht, of twee van de lussen aan de zijkant? Ik brei als een nieuw recht en maak mijn toer af. Aan het einde van mijn rij zie je het model, draai onze lussen op de achterkant weer om. We breien verder, terwijl de achterkant van ons zoutmodel stemt voor de tijd. Ons voorbeeld is alleen gebouwd op de voorkant van het breisel. Daarom is het een heel gemakkelijk model om te maken, ik vertel je de waarde van de lussen die ik heb gewikkeld, en het is dood, ik brei de vakbonden achterstevoren. we maken de laatste rij, nu heb ik mijn algemene gerecht genomen, ik heb de twee lussen ernaast gebreid, kijk, ik heb de lus en de lus gebreid die ik in de vorige rij heb gebreid, laten we nu beide 1 2 3 gangen repareren, laten we eet twee netjes en een lus ernaast, ik heb hier nog drie lussen als brei 3 samen Ik verzamelde dit ernaast en breide 2 lussen recht. Ik heb ons eerste patroon op deze manier voltooid, trouwens, ik heb drie averechte lussen gebreid 1 2 lussen gebreid 1 lus en 3 van de drie lussen samen gebreid in omgekeerde richting, één lus gebreid, 2 lussen recht gebreid, de resterende drie lussen buik twee lessen een zijlus is het dürre ok kijk ons ​​eerste model is weer compleet zoals deze du weer, ik brei al onze lussen in omgekeerde volgorde, nu hebben we ons eerste patroon voltooid samen met onze tien omgekeerde rijen die we op deze rug hebben gebreid, laten we kijk hoe we het daarna doen, we voltooien de rij aan de voorkant zoals we begonnen bij de eerste onderkant, drie averecht 7 brei 3 averecht 7 brei 3 averecht Ik brei alle lussen in omgekeerde richting op de achterkant, we doen dit proces een keer nogmaals, in totaal 4 rijen IKEA is de voortzetting van twee procent van de achterkant, we beginnen dat opengewerkte model weer te maken. Laten we hier kijken, kijk, we hebben de vaste lussen ertussen, en dan maak ik het opengewerkte deel. Zoals je kunt zien, is het een heel eenvoudig model om te maken. Je kunt het ook proberen, ik zeg rustig aan tegen vrienden die het willen doen, tot ziens in nieuwe video’s, tot ziens

admin

Bir cevap yazın