voor beginners Hulp bij het breien – In mouwen zetten

voor beginners Hulp bij het breien – In mouwen zetten

Hulp bij het breien – In mouwen zettenMouwen zetten of “versoepelen” is waarschijnlijk het meest uitdagende onderdeel van het afwerken van een gebreide trui. Hier zijn enkele tips om dat gemakkelijker te maken. Info over dingen die u zult zien in …
[music] ik ga je laten zien hoe je mouwen instelt op een trui met patchwork en naad en ik heb deze techniek eerder gedemonstreerd, maar in een grotere tutorial, dus ik wil het uitbreken en je laten zien hoe je dit echt kunt doen elke trui die je breit met stukjes en als ik dat zeg, bedoel ik een trui met een aparte voorkant, achterkant en twee mouwen, dus vier stukken of een vest met twee voorkant, twee mouwen en een achterkant en dan ga je het naaien zoals je een stofpatroon zou naaien je het hele ding aan elkaar naaien om er een trui van te maken veel van de trui-patronen die ik heb zijn voor raglan-truien van boven naar beneden die dat niet doen heb naadtruien nodig die een naad nodig hebben, bieden ze meer een op maat gemaakte structuur ik vind ze geweldig, ik vind beide top-down raglans leuker zijn natuurlijk gemakkelijker te passen en af ​​te werken, maar het werk dat je in een naadtrui stopt is het waard het plaatsen in de mouwen is waarschijnlijk het meest gecompliceerde deel, het is niet zo eenvoudig steek t o steek terwijl je de zijnaden aan het naaien bent en dat soort dingen laten we eens kijken, hier is mijn trui en we hebben de camera een beetje naar buiten gedraaid om hier echt zoveel mogelijk van te passen aan deze kant, deze mouw is al genaaid en hier is een vest aan de voorkant, hier is een vest aan de voorkant, en hier is de open plek waar mijn volgende mouw naar toe moet dit is de schoudernaad die ik al heb genaaid, en dit zijn mijn armsgaten hier, en hier en dit is mijn mouw en je zult merken dat de dingen glad zijn en er best goed uitzien, want ik heb deze items al met stoom geblokkeerd, om ze plat te maken, om het naaien gemakkelijker te maken en als je mijn video wilt zien over stoomblokkering, ik zal je hier nu een link geven, de truc is, met het plaatsen in een mouw, is dat we afnames en afnames hebben en platte delen, en dingen komen niet overeen, steek voor steek, dus als je ‘ opnieuw naden aan de zijkanten, het is van links naar rechts en als je de schouders naait, is het op deze manier, uh, steek voor steek h maar met mouwen krijg je een deel hiervan, en een deel hiervan, en een deel hiervan [laughs]
en een deel hiervan! dus het moet worden versoepeld en dat is wat we gaan leren hier is mijn schoudernaad, die het midden van het armsgat zal zijn, en hier is de bovenkant van de mouwkap alles vanaf hier de mouwkap ik ga de mouwkap dubbelvouwen om het midden ervan te vinden en dan ga ik een clippiestift nemen en die precies in het midden daarvan plaatsen, oké dus nu weet ik waar ik de wil hebben midden van mijn mouwkapje om hier in mijn schoudernaad te passen en het enige wat ik ga doen is dat erin knippen, daar is onze eerste richtlijn oké, alles moet vanaf daar werken en dan is het volgende dat ik weet dat het gaat doen match up is hier helemaal aan de rand van de – dit zal uiteindelijk de oksel worden de oksel ervan [laughs] het midden van de onderarm is hier, dus ik kan deze twee stukken aan elkaar klemmen, dat zijn mijn twee "bekend" al het andere wordt iets dat ik samen maak en bedenk, dus met die twee dingen daar, blijf ik gewoon het verschil opsplitsen, en uitzoeken hoe ik dingen op elkaar kan afstemmen en dus ga ik dingen matchen totdat ze er redelijk goed uitzien, en alles klopt, en alles goed lijkt te kloppen, dat is het teken van een patroon dat goed is geschreven als de hoes er goed in past, alles ziet er goed uit, ik zal daar nog een clippie-marker plaatsen nu blijf ik het verschil gewoon weer opsplitsen, match this up ziet er goed uit plaats een clippie erin en er is de laatste grote opening die ik heb, dus ik zal dit matchen, en er nu een clippie in doen, natuurlijk, dit het is gewoon allemaal prachtig gelukt en als je er problemen mee hebt, moet je goed matchen, wat je wilt doen is ervoor zorgen dat dit allemaal heel soepel verloopt en of er een onderdeel is dat niet overeenkomt of dat je iets moet fudgen om het te laten werken, wil je dat het niet in de oksel gebeurt op de schouder wil je dat de schouder mooi en perfect is zo ver mogelijk naar beneden, en doe dan wat fudging waarbij je steken overslaat of, ja, meestal steken overslaat om de twee helften bij elkaar te laten passen, in de oksel oké, dus je hebt dit perfect, je krijgt deze kant perfect en als je dan begint te naaien, ga je de matrassteek maken, en dat is wat, uh, tenzij je patroon iets anders zegt, wil je de matrassteek en je wilt beginnen – je wilt eigenlijk twee naden maken om in de mouwen te steken je wilt hier beginnen, en naar beneden gaan en hier beginnen en naar beneden gaan en dat is zodat alles mooi en perfect is aan de schouder die hier het doel is om ervoor te zorgen dat er het beste deel van je werk is, is het meest zichtbare deel, precies hier op de schouder en als je dan de hele mouw zo hebt genaaid, kun je de trui vouwen de helft, waarschijnlijk beter om je aan de andere kant te laten zien en je kunt hier bij de mouw c beginnen uff, of hier aan de onderkant van de trui, en ga dan helemaal de hele trui naar boven, de oksels in, en langs de mouw in een grote naad en dat is waarschijnlijk het meest gecompliceerde deel van het samenstellen van een gebreide trui in de mouwen veel geluk [whooshing sounds] [music]

admin

Bir cevap yazın