voor beginners Hulp bij het breien – Knopen bevestigen

voor beginners Hulp bij het breien – Knopen bevestigen

Hulp bij het breien – Knopen bevestigenInformatie over dingen die je in deze video zult zien: ik vermeld in de video dat ik mijn favoriete naaldinrijger ben kwijtgeraakt – het was dit soort: …
[music] in deze video laat ik je zien hoe je knopen aan je breiwerk bevestigt en als je al weet hoe je knopen bij normaal naaien aan gewone stof bevestigt, loop je voorop, maar er zijn een paar dingen die een beetje zijn beetje anders als je knopen aan je breiwerk bevestigt, laten we eens kijken we gaan knopen bevestigen aan dit kleine voorbeeld van breien hier brei het neprib en ik ga dit eerst demonstreren op twee verschillende soorten knopen één is gewoon een gewone knoop met vier gaatjes erin en deze heeft maar één gaatje aan de achterkant laten we eerst met deze beginnen nu één ding – ik vind het altijd leuk om mijn knopen vast te maken met het garen met hetzelfde garen dat ik heb gebruikt in het gebreide stuk en we gebruiken altijd tapijtnaalden bij het breien, maar je zult merken dat je naald vaak niet door de gaten in de knoop gaat, dat is oké, we kunnen een fijnere naald gebruiken deze naald – ik kan het niet, ik heb het gehad deze naald voor zoveel jaren dat ik je niet kon vertellen wat voor soort van de naald die het is, of waar hij normaal voor wordt gebruikt, hij heeft een vrij lang oog erop, en het is een lange, scherpe naald eh, als ik meer wist over naaien, zou ik je misschien precies kunnen vertellen waarvoor deze naald wordt gebruikt, wanneer dan ook ik haal dit uit in video’s die mensen altijd vragen ik vertel je nu gewoon dat ik het niet weet, hopelijk zal iemand in de reacties meedelen met een idee van wat voor soort naald dit is, dus ik weet dat deze naald door de gaten in mijn knoop, dus ik kan het gebruiken om deze knoop vast te maken en het gebeurt zo dat het garen dat ik gebruikte om dit te breien volumineus garen is, dus ik kan dit garen niet zomaar door het oog van deze naald rijgen, dus ik ga een naaldinrijger gebruiken en dit is gewoon een goedkoop klein ding dat je bij elke stoffenwinkel kunt krijgen ik had er vroeger een die was, hij had draad in een soort van deze grappige vorm, en ik heb er eigenlijk een beetje de voorkeur aan , maar het verdween [laughs] niet zeker waar het heen ging als ik deze inrijger hier doorheen steek, het geeft me een veel groter oog ik maak het garen een beetje nat trek dat daar doorheen, en als ik de inrijger erdoor haal, wordt het garen nu ingeregen als je dat hebt een combinatie van naaldgaren waarbij het onmogelijk is om het garen door de naald te krijgen, je kunt de lagen altijd van elkaar scheiden je de lagen losdraaien en ze scheiden door een laag, twee lagen of de helft en de helft te verwijderen, en dan kun je kan de knoop vastmaken met minder garen maar met dezelfde kleur en hetzelfde garen, maar geef er een ruk aan, en zorg ervoor dat je het garen niet zo erg verzwakt dat het garen gaat breken dit garen zou prima werken, maar ik kan al het garen gebruiken, dus ik heb het garen ingeregen, ik heb een fatsoenlijke staart omdat ik een staart wil hebben als ik dit doortrek ik plaats de knoop waar ik het wil en kom dan van achteren, ik heb niet de beste coördinatie als het hierop aankomt, maar ik ga door een van die gaten prikken pul l het door, en laat een fatsoenlijke staart op de rug, een paar centimeter nu heb je de optie om twee lijnen op en neer te doen, of een kriskras ik ga een kriskras maken, ik vind het leuk hoe die eruit zien, dus ik ga naar beneden in de diagonaal, er is nu de helft nu ik pook rond tot ik het volgende gaatje kan vinden en ga naar beneden in de diagonaal om de kriskras nu af te maken met dit garen en deze lichtgewicht knoop, ik denk dat dat het zal doen als ik bij was allemaal bezorgd over de kracht van dit garen dat ik het zou kunnen vasthouden, ik zou dat hele ding nog een keer door de gaten kunnen gaan een tweede keer oh, ook, als je je garen in lagen scheidt, als dat is wat je moet doen, als je vind dat het garen niet sterk genoeg is, dan heb je gewoon een coördinerende draad nodig, polyester draad om de knopen te bevestigen als het erop lijkt dat garen niet zal werken op dat project, dus ik heb dit allemaal vastgemaakt, en ik heb liet mezelf een paar mooie uiteinden achter hier ik ga niet eens de uiteinden hier weven ik ga gewoon een heel strakke knoop knopen, heel nette knoop die ik in de uiteinden kan weven, maar ik ben er zeker van dat deze knoop het prima zal houden en ik kan die kort knippen, en dat ziet er geweldig uit de volgende soort knoop die we kunnen bevestigen is er een van met slechts één gat aan de achterkant ik denk dat dit een schachtknoop kan worden genoemd en opnieuw gaat mijn tapijtnaald niet door dit gat, dus ik moet de naald inrijgen met het dikke garen zoek uit waar ik mijn knoop wil die er goed uitziet ik ga het eigenlijke knoopsgat precies daar porren waar ik het wil, zodat ik mijn naald daar precies door kan steken ga weer door het gat in de knoop en laat mezelf een mooi staartje op de rug achter en ga weer naar beneden in het werk, maar niet op dezelfde plek waar je uit kwam je wilt ergens dichtbij zijn, maar niet in hetzelfde gat oké, ik ga dat erdoor trekken, maar ik ga het niet helemaal strakker maken maar toch ga ik om weer dichtbij te gaan, maar niet door hetzelfde gat, weer door de lus in de knoop en nu ga ik de boel strakker maken ik ga ga twee keer door, ik draai hem pas vast als ik een tweede keer van voren ben teruggegaan ga daar weer doorheen vanwege het gewicht van deze knop en omdat hij maar op één plek is bevestigd, voelt het alsof je erdoor gaat twee keer zal veel veiliger zijn, dus geef het allemaal een goede ruk en dan kan ik hetzelfde doen als op de andere knop een heel strakke knoop doorknippen dicht ta-da! en dat is het bevestigen van knopen aan je breiwerk [whooshing sounds] [music]

admin

Bir cevap yazın