voor beginners Hulp bij het breien – Ribbelsteek naaien

voor beginners Hulp bij het breien – Ribbelsteek naaien

Hulp bij het breien – Ribbelsteek naaienDit is de manier waarop ik graag zij-aan-zij ribbelsteek naai, zodat de ribbelsteekribbels van het ene stuk naar het andere gaan. De sjaal op de mannequin is mijn spiraal …
ik ga demonstreren hoe je ribbelsteek en ribbelsteek kunt naaien is deze structuurstof die je krijgt door elke rij te breien het is aan beide kanten hetzelfde, een structuurstof en we gaan het hebben over zijwaartse ribbelsteek naaien steek, want als je aan het breien bent – eh, opzet tot opzet of afkant tot afkant, of een combinatie van die twee, het is eigenlijk hetzelfde als elke naad, maar naast elkaar ribbelsteek is een beetje beetje anders laten we eens kijken ik heb hier twee voorbeelden van ribbelsteek, en normaal gesproken, als ik aan het naaien was, zou ik gewoon dit uiteinde gebruiken om het te doen, en ik zou het in dezelfde kleur doen, maar natuurlijk , dit ben ik, ik demonstreer en gebruik een contrasterende kleur garen en het eerste wat ik ga doen is dat ik dit garen ga bevestigen, wat je niet hoeft te doen als je aan het naaien bent met het uiteinde dat je hebt het al, ik ga het aan beide kanten bevestigen en het is moeilijk te zeggen hier, maar we gaan doen alsof dit de goede kanten van het werkfaci zijn ng omhoog omdat ze identiek zijn, het is moeilijk te zeggen! [laughs] we gaan net doen alsof dit de verkeerde kant van het werk is, want de naad komt op de achterkant hiervan terecht, dus ik ga naar deze rij glimlachen kijken, helemaal naar boven en ik ik wil niet afdwalen van deze rij glimlachen als ik naar boven ga, dus ik heb het garen aan de onderkant vastgemaakt ik ga onder de eerste glimlach door en dan net onder de tweede glimlach omhoog, daar is een draad achter die ik ook wil grijpen dus de glimlach hier vooraan, en deze draad achteraan die ik ook wil grijpen en je kunt rondneuzen en je zult het vinden ik trek die erdoor spring naar deze kant, en op deze kant Ik heb een paraplu in plaats van een glimlach, dus ik pak deze paraplu, die vooraan staat, en dan is er deze draad die ook achteraan is, recht omhoog van die paraplu als je mijn How to Weave in Ends video hebt gevolgd, je weet hoe dol ik ben ben van paraplu’s en glimlachen! oke ik ga in hetzelfde gat gaan waar ik uit kwam, dat is onder de glimlach, en ook de steek aan de achterkant grijpen, weet je wat me inhaalt? er zit een knoop in mijn garen, precies hier, het maakt het moeilijk om dit erdoor te trekken! ik zal worstelen om in hetzelfde gat te gaan waar ik uit kwam, pak deze paraplu en de draad erachter, trek die erdoor hopelijk heb je geen knoop in je garen! in hetzelfde gat waar ik uit kwam, pak die glimlach en het garen erachter oke, ik heb hier een beetje gaande en ik wil een “magisch moment” hebben voordat ik die knoop krijg! dus ik ga door en trek het strak – en maak het weer los, want dat was te strak en daar gaan we! we eindigen met het werkende garen, het draadgaren niet zichtbaar, en een perfecte stroom naar het werk met ribbelsteeknaden allemaal op één lijn of ribbelsteek ribbels, allemaal uitgelijnd en dat is het, hoe zij-aan-zij ribbelsteek te naaien [music]

admin

Bir cevap yazın