voor beginners Hulp bij het breien – Waarom krult mijn breiwerk?

voor beginners Hulp bij het breien – Waarom krult mijn breiwerk?

Hulp bij het breien – Waarom krult mijn breiwerk?Waarom krult mijn breiwerk en stopt het blokkeren het krullen? Twee vragen die breisters mij vaak stellen. In deze video ga ik in op die vragen, laat ik je zien wanneer …
in deze video ga ik een vraag beantwoorden die ik de hele tijd krijg, Stacy, waarom krult mijn breiwerk? en meestal wordt de vraag op deze manier aan mij gesteld, "Stacy, ik ben een beginnend breister. Ik heb besloten om een ​​heel simpele sjaal te breien, een heel simpele tricot sjaal en het krult op, en zal blokkeren helpen?" en ik zie deze vraag zo vaak, en het is omdat mensen, vooral beginnende breiers, denken dat sjaal heel eenvoudig is, tricotsteek is heel eenvoudig, het is een match made in heaven, maar dat is het niet, want tricot krult op en eigenlijk, elke steekcombinatie die je bent gebruiken voor een plat stuk breien, dat is wat ik tricotsteek zou noemen, waar er meer gebreide steken zijn aan de ene kant en meer averechte steken aan de andere kant dat stuk waarschijnlijk niet plat zal liggen, dus in deze video zullen we ‘ Ik ga het hebben over je breiwerk dat opkrult en wanneer het goed is en wanneer het slecht is en hoe je het kunt vermijden, enz. om de eerste vraag te beantwoorden, namelijk: helpt het blokkeren van mijn tricotsjaal die krult? ja, vijf minuten lang kun je het wassen en plat laten drogen, en het ziet er goed uit en je pakt het op, en je doet het om je nek en je kunt op je horloge kijken, want in drie minuten, zal het weer krullen tricotsteek krullen zoals je het kunt vermijden is een klein beetje te breien in een echt grote maat, waar het gebruik van een grote naald en een kleinere draad een strakkere dikte zal krullen meer lossere dikte zal minder krullen maar het zal nog steeds goed krullen, laten we doorgaan en kijken naar de curling waar ik het over heb en hoe je het kunt vermijden of hoe je ervan kunt houden hier gaan we hier is een voorbeeld in rechte tricot en dit is eigenlijk een maatstaal mensen vraag me de hele tijd, "Wat doe je met die swatches?" Nou, ik ga de prullenbak in en haal er kleine dingen uit zodat ik het in video’s als deze kan demonstreren, dus dit is geblokkeerd, maar het krult aan de zijkant omdat het rechte tricotsteek is het krult meer aan de ene kant dan aan de andere, maar het krult aan beide kanten en dat is precies wat tricotsteek doet en hier is een steek die ik tricotsteek zou noemen dit is een mooie steekcombinatie die suikerklontjes wordt genoemd en omdat hij meestal aan de ene kant gebreid is en meestal averecht aan de andere kant, gaat hij dit is volledig geblokkeerd en zodra ik het van het blokkeerbord had losgemaakt, deed het dit en het is niet slecht om te laten zien, om de steek te demonstreren, maar als dit mijn sjaal was, zou dat me gek maken, dus dat is wanneer het erg is hier is een voorbeeld van wanneer het goed is, dit is grappig ik heb deze hoed jaren en jaren geleden gemaakt en het is een van mijn favoriete hoeden omdat het alpaca is, wat betekent dat het echt warm is en los zit het maakt mijn haar niet in de war maar er zit geen rand op deze hoed , zie je? wel, er is geen rand ingebreid want de rand is gewoon deze krullende tricotsteek dat is wat het doet dat is de rand van de hoed is de krul aan de rand dus dat is wanneer het goed is dat is wanneer je het leuk vindt je hebt deze rand de krul van de steek is echt in het patroon verwerkt en ik zal je natuurlijk een link geven naar dit alpaca-hoedpatroon waar ik zo dol op ben en hier zijn enkele manieren om de curling op tricotsteek te omzeilen als je mijn video bekijkt genaamd "Stellaire swatching,"
dit is hoe ik tricotstalen brei zodat ze niet krullen en het is niet zo’n groot probleem ik kan nog steeds steken per inch meten als het gekruld was, maar dit is zo’n leukere ervaring als je een ribbelsteekrand of iets dergelijks breit rand rond tricotsteek, het zal voorkomen dat het omkrult het zal altijd plat liggen en hier is een voorbeeld hier is mijn favoriete staal dit is het staal van mijn Rodeo Drive poncho, een kasjmier staal het voelt prettig aan maar de ribbelsteekrand voorkomt dat het omkrult en hier is een ander voorbeeld dat ik van mijn schoot ga halen dit is een tricot trui en de reden dat hij niet krult-, omdat hij hier bij de knoopsluiting veel zou krullen de reden dat hij dat niet doet is omdat we heb een knoopband er zitten geen knopen aan, maar het wordt nog steeds een knoopband genoemd, dit is erop gebreid om te voorkomen dat het omkrult, en hierboven zorgt de ribbels op de kraag ervoor dat het niet omkrult en e hebben dezelfde rand aan de onderkant van ribbels die ervoor zorgen dat het niet omkrult, zodat je eindigt met een trui die zo tricot is, maar niet omkrult omdat alle randen zorgvuldig zijn bedekt met ribbels die hem helpen plat te blijven liggen, laten we doorgaan en een paar voorbeelden bekijken van steken die hier niet krullen Ik heb zaad steek, dat is 1 recht, 1 averecht, 1 recht, 1 averecht en dan breit u de breisels averecht en breit u de averechte naalden aan de verkeerde kant, dan krijgt u deze hobbelige stof en omdat het halfgebreid is, half averecht aan elke kant overwegend het een of het ander, dit ligt plat en het is een mooie steek je kunt er een hele sjaal van maken en het zou niet krullen en hier is nog een voorbeeld dit is gewoon ribbelsteek, die, als je een plat stuk breit, is elke rij gebreid en omdat het elke rij aan beide kanten is gebreid, zijn er evenveel breisels aan elke kant, en het krult niet, helemaal plat dit is een oud staal, dus als het geblokkeerd was, was het jaren geleden denk ik dat ik zou kunnen heb dit gebruikt in de tutorial van mijn blokhutdeken, en het is nog steeds niet gekruld en hier is een: voorbeeld van een steek die net genoeg is gebreid en averecht afgewisseld om te voorkomen dat het omkrult deze kant heeft meer de verkeerde kant heeft eigenlijk meer breiwerk, dus je zou denken dat er meer gekruld zou zijn dan dit, maar er zijn net genoeg breisels en averechte afgewisseld in deze mandweefselsteek en dit is een voorbeeld van mijn mimi-sjaalpatroon met capuchon pas genoeg aan om te voorkomen dat het omkrult en om het plat te houden en een laatste ding dat ik niet wil vergeten te zeggen tegen alle mensen die me vragen, "Blokkeert mijn tricotsjaal?" en ik moet zeggen nee, dit is wat ik ze altijd zeg. Ik zeg altijd wat je het beste kunt doen, vooral als je een beginnend breier bent, kun je het beste een beproefd sjaalpatroon gebruiken dat iemand heeft ontworpen in een stekencombinatie die zal niet krullen het patroon dat ik altijd aanbeveel heet een rij handgesponnen sjaal ik denk dat dat de naam ervan is je hoeft geen handgesponnen garen te gebruiken het patroon is van Stephanie Pearl-McPhee die ook bekend staat als de Garen Hoer en ik geeft je een link naar deze sjaal in het videobeschrijvingsveld hieronder en het is een geweldig patroon omdat het dezelfde steek is, beide kanten zijn hetzelfde patroon steek herhaal het is niet mannelijk of vrouwelijk het ziet er goed uit voor iedereen je kunt elk garen gebruiken, elke meter, en het blijkt sowieso een mooie sjaal te zijn, alle links naar alles wat je hier ziet, evenals die sjaal zullen in het videobeschrijvingsveld hieronder staan, evenals op mijn website ik hoop dat ik heb geholpen met het beantwoorden van de vraag waarom je breiwerk is veel geluk

admin

Bir cevap yazın