voor beginners Ik brei een trui in minder dan 24 uur in breitijd

voor beginners Ik brei een trui in minder dan 24 uur in breitijd

Ik brei een trui in minder dan 24 uur in breitijdDeze video gaat over Een trui breien in minder dan 24 uur. Het is een video in VLOG-stijl en is bedoeld om alle stadia van het breien te documenteren. Dit is het patroon dat ik heb gebruikt: …
hallo allemaal ik ben Marshall dus merk heel weinig op op Instagram en feestvreugde en ik ben ik mezelf uitgedaagd dit is zelf toegebracht om een ​​trui te breien in een dag dus ik ben op en het is net na 5.00 uur het is 508 ben ik ik weet niet of je het kunt zien oh ik denk niet dat je het kunt zien nee het is 508 uur en het is 5 december maandag en ik ga een vlas trui breien het is een gratis Ravel het is een gratis download op Ravelry en ik’ ik ga de maat medium breien, dat is een borst van 37 inch het is voor mijn man ik ga de gebreide plectrums gebruiken vol met de anti-superwash briar Heather het is een garen met kamgaren Ik heb mijn breinaalden hier al Ik heb er een paar hoge handen en ik heb Chagas Ik heb hoge naalden en ik heb kindersnoepjes en er zitten ook een paar hoge pieken in en in de maat die het nodig heeft en ik heb mijn kleine prullenbak met alles wat ik nodig heb er zitten pennen in en er is een meetlint voor potlood en steekmarkeringen enz. alles wat ik nodig heb is binnen handbereik, heb wat water en Ik ga aan de slag en ik ga het hele proces op video vastleggen zodat je het van begin tot eind kunt zien en ik ga gewoon beginnen met casten, dus het is 5:45 en de halsband is klaar en nu ik ben klaar om gisteravond te beginnen ik heb al uitgewerkt dat ik gelijkmatig moet toenemen, dus ik heb al berekend hoeveel steken dat is, dus ik kan meteen beginnen en ook heb ik al mijn juiste maten gemarkeerd, dus dat zou moeten niet het zou gewoon vrij soepel moeten zijn, dus ik ga weer jij jij jij dus het is 1049 dus ik ben vijf en een half uur binnen en ik ben klaar om te splitsen voor de mouwen dus daar zijn we en ik heb de Garter Ridge niet gedaan paneel langs de armen Ik wilde dat bij deze niet doen, dus ik ga af en toe splitsen voor de mouwen en ga dan terug naar het breien van het lijfje moet ik zeggen dat ik op bal nummer vijf zit en het is 127 pm Ik ben op bal nummer vijf en ik heb zo veel gedaan sinds de oksel en het komt langs en ik ben zo zo moe nu blijf geeuwen en ik wa niet om een ​​dutje te doen, maar dit is maar één dag, dus ik weet dat ik het kan en ik weet dat ik het kan proberen om het op een dag op te geven, dus ik zal het een beetje zien, dus om 18.40 uur heb ik er meer dan 600 gebreid meter en ik ben klaar om de naaldgrootte te veranderen en de onderste rode ribbels op de trui te doen, dus dit is de kant die je echt vasthoudt aan de bovenkant en de mouwen en dan begint de ribbels nu, dus het is ongeveer 13 en een half uur van breien en zo sterk gaan, dus jij jij dus ik heb de ribbels afgeworpen en nu is het tijd om de mouwen op te zetten yay ik heb het gevoel dat er een enorme last is opgeheven nu die delen goed zijn gedaan aan de mouwen jij het is tijd voor een update het is 8:30 8 uur en ik stopte met breien om 1:13 dus ik was 20 uur bezig toen ik stopte met dunner worden en dit is zo ver als ik heb de trui van mijn man heb een mouw gedaan nu moet ik alleen de andere doen ik ik kon gewoon niet doorgaan Ik zag dubbel en ik begon in slaap te vallen, dus ik gaf mezelf de genade die ik nodig had om te gaan slapen en hopelijk zal ik in staat zijn om dit in ongeveer 4 uur voor elkaar te krijgen nu ik uitgerust ben en dan is dat over 24 uur gebreid dus er is tenminste dat eh ik heb zoveel positieve feedback gekregen op Instagram en ik weet dat dit een beetje gek is en ik vind het prima daar ben ik helemaal in orde en ik wil ook zeggen dat dit is dit is gewoon voor de lol dit is niet zo dat ik een trui moest laten doen terwijl ik een trui wilde laten doen voor mijn man voor Kerstmis Ik was van plan het altijd te doen Ik dacht dat het grappig zou zijn om het in een dag te proberen, dus dat gezegd hebbende, ik ben helemaal weggeblazen dat ik zoveel voor elkaar heb kunnen krijgen omdat ik’ heb een paar gebreid in anderhalve paar sokken per dag, dat is ongeveer de helft van de sokken van de ouders is wat 3 4 450 meter garen misschien 450 misschien 500 meter en sorry ja dus ongeveer 450 meter garen en misschien 500 dus gisteravond Ik brei of gisteren heb ik meer dan 900 meter in deze trui gebreid en voor mij ben ik daar echt trots op en gewoon iets waar ik net aan dacht dag en dan gewoon de volgende ochtend om 5:00 opstaan ​​en het doen zoals ik ben Ik ben echt Ik ben heel blij met hoe dat voor mij is gekomen dus ik ga gewoon de laatste levende hechtingen aanbrengen de naalden en nu ga ik een mouw breien dus ik zie je aan het einde jij jij jij het is in minder dan 24 uur van de naalden af ​​dus ik ben zo blij dat ik eindjes heb zelfs ik heb kleine gaatjes om repareren waar ik begon voor de oksels, dus die dingen moeten nog worden gedaan, maar van opzetten tot afkanten duurt minder dan 24 uur, dus ik brei een trui in een dag Ik ben zo opgewonden het afzetten was om 1214 vanmiddag en ik zet vanmorgen om 8:39 de steken op voor de mouw of haal de steken op voor de mouw om 8:39 voeg dat toe aan de 20 uur van gisteren dat is 23 en wat 1/4 of 1/2 45 minuten 23 uur en 45 minuten s Kisch zo opgewonden ik zal laat je zien wanneer het allemaal helemaal klaar is jij jij

admin

Bir cevap yazın