voor beginners Ik brei met de hand die dikke trui van $ 400 van Hope Macaulay | DIY kolossaal truivest

voor beginners  Ik brei met de hand die dikke trui van $ 400 van Hope Macaulay |  DIY kolossaal truivest

Ik brei met de hand die dikke trui van $ 400 van Hope Macaulay | DIY kolossaal truivesttimestamps – 0:00 – intro 1:52 – patroon 2:37 – maken van de panelen 4:26 – maken van de mouwen 6:14 – pauze 7:41 – bevestigen van de stukken 8:34 – de resultaten!
hallo welkom terug in mijn leven ik ben zo opgewonden over de video van vandaag omdat we proberen een trui te maken en dit is geen trui dit is de kolossale trui van mccoy denk ik dat als je een meisje bent op instagram je de trui waarschijnlijk al hebt gezien maar het is het schattigste dat ik ooit heb gezien, zeker iets dat ik in mijn kast wil hebben, maar het is een beetje prijzig en het lijkt erop dat het heel gaaf voor me zou zijn ik zag de trui eigenlijk al lang geleden in juli ik heb hem bewaard op mijn instagram zodat ik erop terug kon kijken en ik blijf zien dat influencers dit dragen ik weet niet waarom ik het nog niet heb gedaan maar vorige week heeft mijn meisje mira aka danny baby een geweldige tutorial hierover uitgebracht en loki gaf ze mij de laatste motivatie die ik nodig had om echt te gaan zitten en dit te doen als jullie haar video niet hebben gezien, ga alsjeblieft naar haar kanaal vandaag ik ga proberen om ook deze trui te maken ik denk absoluut niet dat het is zal zo goed blijken te zijn als de kont van Mira, het kan geen kwaad om s te proberen ik ging naar Michael’s en gelukkig hadden ze nog steeds dat garen te koop voor bijvoorbeeld een koopje, krijg de helft korting voor garen de kleurselectie was zo beperkend ik weet niet wie er op dit moment garen koopt, waarschijnlijk voor quarantaineprojecten of om dit grof breisel te maken trui, maar dit is wat ik kon vinden ik heb zo lang gekeken tussen de 10 kleuren die ze hadden ik dacht dat ik dikke naalden nodig had, dus mijn moeder kreeg dat echt voor me lang geleden in september, wat ik me nu slecht voel omdat ik dat niet ben ga dat gebruiken maar blijkbaar kun je dit met je handen doen en ik ga het gewoon met mijn handen proberen, want dat is makkelijker dan proberen te leren hoe je de naalden moet leren gebruiken ik heb wat tijd besteed aan het uitzoeken zoals hoe ik mijn kleuren wilde gebruiken ik zal een afbeelding invoegen als ik uiteindelijk besluit, anders ga ik gewoon met flow mee, dus laten we eens kijken hoe dit afloopt oké dat is alles wat ik wilde zeggen laten we de clips zo eerder rollen ik begin ik heb eigenlijk de snelste schets ooit gemaakt b Eerlijk gezegd was ik niet zo zeker hoe ik alle kleuren moest gebruiken, dus dit is een heel erg losse weergave van hoe de dingen zullen aflopen en op het patroon hiervoor heb ik mijnen gemodelleerd naar mira’s trui omdat de hare zo goed bleek te zijn, maar alleen voor referentie voor het achterstuk ik heb 14 lussen gehaakt in de breedte en 15 rijen in de lengte, dus het is een beetje aan het kortere uiteinde, maar als je dit doet en je wilt een langere trui, verhoog dan zeker het aantal rijen dat je gebruikt en voor de voorkant stuk ik heb twee sets van zeven lussen bij 15 rijen gemaakt en voor de armen heb ik net 15 lussen op de breedste omtrek en zes lussen op de kleinste omtrek op het breiwerk gebruikt ik heb eigenlijk nog nooit iets met de hand gehaakt in mijn leven maar het lijkt eigenlijk vrij simpel om het onder de knie te krijgen om te beginnen heb ik zojuist een kleine lus gemaakt en die erdoor getrokken zodat ik een knoop had ook mijn camera zuigt aan automatisch scherpstellen dus als het weer uit gaat in deze video bied ik mijn oprechte excuses aan, maar ja ik bleef maar trekken g knoopt door elke lus totdat ik de juiste lengte had in dit geval omdat ik aan het voorpaneel werkte, ik had maar zeven lussen nodig, maar voor het achterpaneel had ik 14 lussen gemaakt en als ik eenmaal aan het einde van die rij was, was ik gewoon bracht dat garen rond en trok door tot de laatste lus die ik maakte de basisbeweging hiervan is gewoon garen door elke lus trekken en ik ging gewoon door tot ik klaar was met die rij dus je zult zien dat het behoorlijk repetitief is blijf je gewoon trekken garen door lussen en je eindigt uiteindelijk met een rechthoekig stuk en toen kwam ik op een punt waarop ik de kleur wilde veranderen, dus ik nam gewoon het roze garen en ging door met dezelfde stappen om het door de lussen te proppen ik heb het niet laten zien hier maar ik heb uiteindelijk gewoon een gewone knoop gelegd voor de losse uiteinden met het roze en het witte garen en ik ging door tot ik de gewenste lengte had in dit geval ik deed 15 rijen om de bovenkant af te dichten ik nam net de laatste lus en de voorlaatste lus om mijn vinger en toen trok ik er aan de losse draad door deze twee lussen en creëerde een nieuwe lus met deze nieuw gecreëerde lus ik nam de volgende open lus in de ketting en deed dezelfde beweging en ging hiermee door tot ik het einde van de ketting bereikte ik herhaalde hetzelfde proces voor de andere voorstuk en ook het achterstuk, dus hier is een b-roll van mij die dat doet ook een geweldige hoek voor mijn buikrollen en ik heb uiteindelijk veel van mijn stukken opnieuw gedaan omdat het de eerste keer een beetje te los was en daarna een de tweede keer een beetje te strak, maar ja, dit zou supersnel zijn geweest als ik niet zozeer een perfectionist was als ik, toen was het laatste waar ik aan werkte de mouwen, wat niet zo erg was hier is een waardeloze maar best functioneel diagram dat ik samenstelde voor de hoes eigenlijk wilde ik dat de onderkant van de hoes een beetje werd vastgemaakt voordat hij uitpuilde, dus ik deed vijf rijen van zes lussen en toen begon ik onderweg lussen toe te voegen terwijl de hoes uitwaaide als dat slaat nergens op, hier zijn beelden van mij eigenlijk wel dit kan een beetje meer nuttig zijn, dus begin ik gewoon op dezelfde manier als ik deed met de platte stukken, dus ik heb zes lussen gemaakt met de methode die ik eerder gebruikte en toen eindigde ik met een vlecht zodra ik dat had ik stopte zojuist het uiteinde van de vlecht door de lus die ik had gemaakt en probeerde het om mijn pols om er zeker van te zijn dat het paste ik zorgde ervoor dat het een beetje strak zat, want toen ik begon met haken wist ik dat de mouwen een beetje zouden ontwikkelen elasticiteit omdat het patroon het een rek geeft ik weet niet zeker of dat logisch is toen ik die armband eenmaal had ik deed in wezen gewoon dezelfde bewegingen die ik deed met het platte stuk dat het garen door de lussen propt dat ik al heb gemaakt het is eigenlijk gemakkelijker op de mouw omdat je niet heen en weer hoeft te doen op een plat stuk, dus eigenlijk stop je de lussen in een cirkelvormig patroon en ik deed dit vijf keer dus ik kreeg vijf rijen van deze mouw voordat ik begon uit te breiden het en voor de uitbreiding l oeps was eigenlijk best makkelijk eerlijk gezegd heb ik dit misschien verkeerd gedaan, maar het werkte voor mij dus ik zal gewoon uitleggen hoe ik het deed waar ik een nieuwe lus wilde toevoegen ik zou gewoon tussen twee bestaande lussen gaan en het garen door de bestaande proppen garen en toen hadden we een nieuwe lus ik ben er vrij zeker van dat ik dit ongeveer negen keer heb gedaan dit is niet exact, maar ik heb een nieuwe lus toegevoegd voor ongeveer elke halve cirkel die ik heb gemaakt en toen ik eenmaal bij 15 lussen kwam, stopte ik gewoon met het toevoegen van lussen en ging gewoon door met het breien van de

mouw zonder meer lussen toe te voegen dus op een gegeven moment heb ik ook besloten om wat kleur tussen te voegen en op een later moment had ik geen garen meer en dat is wat ons hier brengt ik ben hier vorige week mee begonnen maar ik ben er gewoon nooit toe gekomen om af te maken dus ik doe dezelfde outfit aan voor consistentie, maar je kunt duidelijk zien dat het een andere dag is omdat mijn haar er een beetje anders uitziet ik heb een nieuw puistje gevormd en mijn borsten zijn kleiner omdat mijn menstruatie voorbij is, maar ik ben klaar met het breien van dit alles en ik ben een beetje teleurgesteld in mezelf omdat ik geen extra draad had, maar ik zal jullie laten zien wat ik tot nu toe heb dit is het achterstuk ik wou eigenlijk dat ik het niet leuk vond drie kleuren op een rij omdat als ik er nu naar kijk, lijkt het een beetje op die drielaagse cakes en dat zie ik niet, maar dat is het achterstuk dit zijn de zijstukken die ze erg klein zijn maar dat is net genoeg om mijn borsten te bedekken ik heb twee mouwen jij kan duidelijk zien dat ze extreem kort zijn, het ziet er niet kleverig uit d en de mouwen lijken een beetje klein, zo is het niet de helft van mijn arm en nogmaals ik heb geen extra garen wat betekent dat ik extra garen heb om alles mee te verbinden en ik weet niet wat ik moet doen vroeg ik aan mijn moeder om wat garen mee te nemen dat we thuis hebben, maar het is net als het dunne soort garen, dus ik weet niet eens of dat gaat lukken en dus ging ik weer naar Michael’s en pakte gewoon nog twee bollen garen, eigenlijk denk ik dat skeen de juiste term hiervoor ik ga je niet vervelen met het extra handhaken dat ik deed en voor het laatste deel van alles moest ik eigenlijk gewoon alle stukken bevestigen die ik had voor de achterkant en het voorpand ik legde zojuist de achterkant stuk naar beneden zodat de gevlochten kant naar boven was gericht en nam toen het voorstuk en legde die gevlochten kant naar beneden zodat ze elkaar raken, dan pak ik de lus van de rand van het stuk en pas ze samen met het andere stuk garen ik heb zojuist een knoop gemaakt die strak is getrokken en vervolgens door t getrokken hij twee lussen op de stukken die ik aan het vastmaken was en nu aan die knoop vasthield ik deed eigenlijk hetzelfde met het garen door de lussen te proppen zodat het garen door de drie lussen weeft die ik had en net dat erdoor trok en dat creëert een nieuwe lus die je dan kunt gebruiken voor de voortzetting van de reeks en ik ging gewoon door voor al mijn stukken en dat is eigenlijk hallo ik weet niet of jullie hier klaar voor zijn, maar dit is wat het lijkt erop dat het zo klein is het is zo veel kleiner dan ik dacht dat het zou zijn, maar het is best schattig ik vind het echt leuk hoe de mouwen bleken te zijn ik maakte me zorgen dat ik eerlijk tegen je moest zijn ik heb dit weer 10 keer zo gedaan nadat mijn moeder kwam, was ze zo teleurgesteld in mijn vakmanschap, dus ik schaamde me echt en ik moest het opnieuw doen, dus dit is hoe het eruit ziet het is eigenlijk verrassend erg ongemakkelijk, maar het is schattig, dus dat is het enige dat telt denk ik dat de reden waarom het ongemakkelijk is, is omdat het is strak niet echt strak maar het is gewoon omvangrijk zodat je kunt zien waar ik de naden ook heb gedaan en ik leg mijn arm naar beneden het voelt alsof ik een leerboek tussen mijn armen heb het andere is dat ik dit niet helemaal heb vastgemaakt omdat ik me realiseerde dat mijn moeder besefte en toen vertelde ze me dat als ik dit helemaal over naaide, laat me dit er gewoon uit doen ik realiseerde me dat als ik het helemaal dwars zou breien, ik niet echt ruimte zou hebben voor mijn nek zo erg zijn, dus ik laat deze twee flappen ongeveer aan bengelen sowieso dat is eigenlijk de video voor vandaag ik schaam me zo voor hoe lang het duurde om te maken en ik ben eerlijk gezegd zo onder de indruk dat Mira dit in drie uur heeft gemaakt, want dit kostte me twee dagen omdat ik het graag moest houden on leest als haken maar ja bedankt voor het kijken en zoals gewoonlijk met me meegaan op deze reis als je mijn gezicht leuk vindt, vind het leuk en abonneer je als je mijn gezicht niet leuk vindt, vind het ook leuk en abonneer je alsjeblieft bedankt voor het kijken en dat zal ik doen vang je de volgende keer vrede

admin

Bir cevap yazın