voor beginners Ik deel een buitengewoon mooi model met jullie / UIL BREIEN MODEL CONSTRUCTIE / breipatroon

voor beginners Ik deel een buitengewoon mooi model met jullie / UIL BREIEN MODEL CONSTRUCTIE / breipatroon

Ik deel een buitengewoon mooi model met jullie / UIL BREIEN MODEL CONSTRUCTIE / breipatroonbreien #knittingpattern #knittingpattern Wereldwijd Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC44KwK9fbAonjLyrdcDu_Pw Onze website: https://canseli.com/ …
hallo allemaal, welkom terug op mijn kanaal, vandaag wil ik met jullie delen hoe je dit breipatroon kunt breien en laten we eens kijken in ons model, laten we vandaag ergens naar beneden gaan of ik heb het eruit gehaald alsof het het voorste deel van het vest was, het was een heel mooi breimodel dat er erg stijlvol uitziet en laten we de achterkant van dit model eens nader bekijken. Dit is hoe het bloed eruit ziet, het is heel mooi, vooral bij baby- en kinderbreiwerk, het is heel leuk om te maken, maar laten we het niet zien als alleen kinderbreiwerk, als je een breimodel wilt dat je gemakkelijk kunt gebruiken bij het breien voor volwassenen, laten we samen beginnen met de constructie van het model zonder tijd te verspillen. Ik gooi de lussen op deze manier en brei nog een paar rijen Harosha. Ik heb een achtergrond gebreid. Ik brei een harosh vanaf hier, terwijl ik aan de voorkant van het breiwerk mijn tweede kleur garen knoop en we bijvoorbeeld allemaal doorgaan met breien. Na het breien met blauw, zal ik dat voorste klopwerk niet doen terwijl ik het hier doe. Je kunt het op deze manier doen. Ik heb het zo gedaan om een ​​idee te krijgen. nu begin ik de rij door de eerste randlus te nemen zonder te breien en we breien de volgende lussen recht, dit is de voorkant van het breiwerk, na het binden van mijn tweede kleurdraad, breien we alle lussen recht naar het einde van de rij en voltooi de rij. Ik heb mijn eerste rij op deze manier afgewerkt, nu komen we bij de achterkant van het breiwerk en weer de rand aan de achterkant. Ik begon met het verwijderen van de steken zonder te breien. Deze keer brei ik alle steken in spiegelbeeld. Deze keer breien we ze plat aan de voorkant, we breien aan de achterkant van het breiwerk, we breien aan de achterkant van het breiwerk, er is niets dat we anders hebben gedaan, ik heb onze laatste recht gebreid, heb ik de rij afgemaakt , nu draaien we het en komen naar voren, een andere rij aan de voorkant laat onze lussen overal vallen We breien in z en we breien nog een rij aan de achterkant Dus in totaal 4 rijen voor je Twee recht. Laten we twee rijen aan de achterkant breien, kijk goed, dus ik heb twee rijen recht gebreid Ons omgekeerde beeld van twee rijen aan de achterkant is zo, ja nu verander ik weer van kleur in dit stadium, blauw We blijven breien met, allereerst heb ik 3 lussen vanaf de rand plat gebreid, ik heb een, een, twee, drie lussen gebreid in blauwe kleur, nu heb ik de vierde lus al verwijderd, dit en ik verwijder het, kijk, ik zie er zo uit, het kwam er niet uit, de laatste. Kijk naar de onderkant, heeft hij de lussen verwijderd tot de blauwe lus? Ik haalde de lus eruit en stopte hem onder de gele lussen, we breien hem plat op deze manier, we breien weer 1 3 2 3 lussen recht, en opnieuw haalde ik de vierde lus uit mijn werk een twee drie of vier keer, kijk , onze lus is hier, ik verzonken in deze blauwe lus, ik brei de gele lussen in mijn gedachten we passeren dit plasje en we breien het plat en weer 3 lussen zijn recht 1 12v 3 in dit model breien we deze drie lussen recht, we breien er vier We verwijderen de derde lus weer. Tot 1234 blauwe lussen, ik heb deze blauwe lus verzonken, we passeren hem onder deze gele en breien recht, ja 1 2 3 lussen, nadat we onze blauwe draad recht hebben gebreid, verwijderen we onze vierde lus tot aan de blauwe lus onderaan . Laten we onze 3 lussen verwijderen en een keer het model maken, ik heb mijn blauwe lus dit laten zinken en recht breien, we kwamen allemaal weer ja, nu zijn er drie lussen over, we breien ze recht en voltooien onze rij, we hebben onze rij zo voltooid . Als we het nu omdraaien en naar achteren komen, begin ik met het verwijderen van de randlus zonder te breien en alle lussen worden omgekeerd. Op dat moment breiden we de lussen op onze fles in omgekeerde volgorde tot het einde, en we voltooien het in deze volgorde in deze volgorde, ik heb de laatste randlus recht gebreid, heb ik de rij voltooid, laten we nu kijken laten we onze witte draad vastbinden van de rand tot het breimuseum, en onze witte draad loopt door in ons model. Ik huilde toen het op je gezicht was, stierf ik recht in die eerste lus? we breiden de volgende lus, ik nam mijn oorlogswerk, ik breide de volgende lus recht, ik breide 31 lussen zonder te breien, ik breide de volgende lus recht, ik breide de volgende lus recht, we nemen het van het ene breiwerk, we breien er een lus hier recht, laten we de lussen niet te strak maken, laten we de breimuziek niet krap maken en op deze manier breien we er een en breien we de laatste lus recht, heb ik hem afgemaakt, als we hem zo draaien en bij de achterkant komen het breiwerk, ik kocht deze eerste randlus, kijk, ik nam de blauwe lus zonder hem opnieuw te breien, toen ik bij de witte lus kwam, breide ik hem recht, ik nam die blauwe lus en nam mijn witte draad achter het breiwerk dat ik brei minder, ik brei de witte lus recht, kijk naar de voorkant van het breiwerk, kijk naar de voorkant van het breiwerk, ik nam die blauwe lus, ik breide de witte rechte, het maakt onze rij op deze manier compleet op de achterkant van wat we kijk, ik heb een heel intiem breisel gebreid, en we hebben de rij voltooid, laten we eens kijken, ja, nu steken we onze blauwe over e touw weer hier laten we onze eerste lus nemen omdat het een kleurverandering is die ik heb gebreid en in de volgende rij breien we alle lussen recht met onze blauwe draad, terwijl we deze rij samen breien in de laatste rij van ons model, en wanneer we ga naar de achterkant, laten we alle lussen in omgekeerde volgorde breien, zoals je kunt zien, het is heel gemakkelijk om te doen. Laten we eens kijken, kijk nu naar het model terwijl het naar boven beweegt. We herhalen het proces dat we onderaan begonnen, we herhalen het proces dat we onderaan begonnen, hier schakelen we over naar ons allemaal en breien twee rijen recht aan de voorkant en twee rijen aan de achterkant, geel, dan maken we ons model door terwijl we het lusverwijderingsproces doen dat we onlangs hebben gedaan, ik hoop dat je het leuk vindt, de voordelen van de video zijn gemakkelijk gemaakt voor vrienden die een nieuwe willen maken. zie je in de video’s doei doe voorzichtig ha ha ha

admin

Bir cevap yazın