voor beginners ik heb de dikke trui van je dromen gemaakt *verrassend eenvoudig*

voor beginners ik heb de dikke trui van je dromen gemaakt *verrassend eenvoudig*

ik heb de dikke trui van je dromen gemaakt *verrassend eenvoudig*GELIEVE TE LEZEN** Hallo daar! Aangezien deze video veel meer aandacht krijgt dan verwacht, heb ik veel constructieve feedback gekregen die ik graag wil bespreken en …
ik heb een probleem ik was tot 2 uur ‘s nachts aan het kijken naar dikke truien op internet ik dook eigenlijk regelrecht in een konijnenhol van hoe te haken op youtube ja eigenlijk dacht ik waarom ik je niet meenam op deze neurotische reis van mij proberen te achterhalen uit hoe je deze dikke trui kunt maken kant opmerking ik heb dit nog nooit eerder gedaan ik ben een complete beginner en vergat het concept van garen zelfs tot nu toe dus we zullen zien hoe het goed gaat ik sta op het punt je mee te nemen naar michael’s laten we gaan terwijl ik me tijdens mijn lunchpauze naar mijn plaatselijke handwerkwinkel haast laten we het over garen hebben toen ik onderzoek deed ik realiseerde me niet hoeveel verschillende soorten garen er zijn voor zover ik weet als je eruit wilt zien alsof je constant ingepakt bent een dikke deken waarmee je wilt werken roving die anders is dan normaal touw omdat het een bundel vezels is die niet veel structuur heeft, het is wat het die pluizige, dikke sfeer geeft, maar het is niet zonder enkele nadelen die ik je zal laten zien later het vest ik ben ref rencing gebruikt merinowol voor hun truien, wat behoorlijk premium lijkt in de garenwereld, ik ga de woorden trui en vest door elkaar gebruiken, dus ik verontschuldig me bij voorbaat hoe dan ook de prijs voor merinowol was een beetje veel voor mij gezien het feit ik heb nog nooit zoiets gedaan en het is niet zo toegankelijk en ik wilde niet wachten tot het werd verzonden omdat het mijn geld is en ik het nu wil het is mijn geld en ik heb het nu nodig dus ik was de website van michael aan het doorlezen en vond dit dikke grote garen door lussen en draden het is 100 acryl en ik vermoed dat het gewoon een goedkoper alternatief is voor wollen zwerven het was ook te koop om er een te kopen, krijg de helft eraf dus ik was als klaar verkocht ik heb het gehaald naar de winkel met mijn adrenaline door het dak want ik had maar 10 minuten om een ​​beslissing te nemen voordat ik terugging naar mijn appartement voor mijn volgende werkvergadering had ik misschien tot morgen kunnen wachten, maar wat is een avontuur zonder een onnodige tikkende klomp oke dus ik kwam met een leuk ty specifiek kleurenschema in gedachten wat ik me voorstelde was een trui met gebroken witte chunks gebalanceerd met stoffige blauwe chunks met bosgroene accenten, maar ze hebben geen van de kleuren die ik wil, dus misschien moet ik wat compromissen sluiten oh en ik Ik heb ook bijna geen tijd meer, dus ik raakte in paniek, nam overhaaste beslissingen en reed in koud zweet naar huis en bereikte mijn ontmoeting met drie minuten over oh mijn god, was het het waard ik weet het niet, dus dit is wat ik heb opgepikt en wat ik uiteindelijk heb gebruikt, waren de twee dikke witte garens en de twee dikke stoffige pastelkleurige twisty garens ik weet dat ik daar een gigantisch haakwerk heb, maar je hebt alleen garen in je handen nodig voor dit project als je geen handen hebt oh het spijt me met de koop, krijg de helft korting, de materialen kosten me ongeveer dertig dollar, wat geweldig is gezien de oorspronkelijke kosten ongeveer 200, dus als het gaat om het maken van het ding zelf, wilde ik een eenvoudig patroon waarvoor geen veel nadenken dus na een klein beetje onderzoek ch ik ontdekte dat je gewoon kon beginnen met een rechthoek voor de achterkant twee kleinere rechthoeken voor de voorpanelen en dan de mouwen waarvan ik geen idee had hoe ik het zou bereiken, maar ik dacht dat het toekomstig mijn probleem was en nogmaals, je kunt dit maken het hele ding met alleen garen je begint met een schuifknoop en maakt een lus pak het touw door de lus om je ketting te starten wanneer je de gewenste lengte hebt voeg nog een lus toe en ga dan terug naar de ketting erachter steek je vingers door de bovenkant en maak nog een lus ga verder langs de rest van de ketting en ga door totdat je de gewenste lengte hebt bereikt wanneer je van kleur wisselt je in feite precies dezelfde bewegingen doet, maar zorg ervoor dat je een staart lang genoeg houdt zodat je werk niet zomaar ongedaan wordt gemaakt denk nog eens aan dat sweaternummer van weezer ga zo door tot je de gewenste lengte hebt bereikt ik maakte me zorgen over dit kronkelige garen dbh het is natuurlijk een beetje dikker dan het witte maar eerlijk gezegd deed het me niet al te veel verdriet en ia hou echt van de volheid die het geeft als je klaar bent om de rechthoek af te werken voeg een extra lus toe aan de bovenkant ga naar de lus voordat het een extra lus maakt en haal het door de eerste lus nu je een hoek hebt gemaakt ga hiermee verder beweeg door naar het einde van je rechthoek om het af te maken knip het touwtje trek het door de laatste lus en draai het vast ik raak de staarten door ze door de omtrek van de rechthoek te duwen ik was er vrij willekeurig mee het zou zeker netter kunnen zijn maar eerlijk ik denk dat het mooie van deze dikke truien is dat het er een beetje rommelig uit moet zien alsof ik net uit een gigantische vleermuis garen kom. Ik denk dat dit misschien een beetje te groot is qua breedte, dus ik denk dat ik het misschien opnieuw moet doen, maar het kostte me niet zo lang als ik dacht dat het zou dus niet ik vind het niet erg ik denk eigenlijk dat ik dit vandaag zou kunnen afmaken dus ja misschien zou het een beter idee zijn om vooraf metingen van jezelf te krijgen, maar hier is een kleinere versie het kostte me eerlijk gezegd minder dan 30 minuten om dit opnieuw te doen heb ik besloten om te gaan met 14 lussen voor de breedte die uiteindelijk ongeveer 17 inch was en 16 rijen omhoog voor de hoogte die uiteindelijk weer ongeveer 15 inch was Ik was er niet erg perfect mee, je kunt proberen er perfecter mee te zijn maar het kon me niet zoveel schelen, dus verder ging ik verder met het maken van de twee kleinere rechthoeken voor het voorste gedeelte van het vest de basisprincipes zijn precies hetzelfde als de grotere rechthoek voor de achterkant ik ging zeven kettingen over en 16 of 17 rijen omhoog Ik was eerlijk gezegd niet aan het tellen, wat slecht is, maar ik bleef het gewoon vergelijken met het achterstuk om te zien hoe ver ik naar boven moest gaan Ik besloot om helemaal wit te gaan aan de ene kant en half en half aan de andere kant herinnert het niet-overeenkomende gevoel ik van die trui in harige stijl die een paar maanden geleden super viraal ging. Deze mouwen zijn het moeilijkste deel van dit hele ding, vooral omdat ik specifiek de lantaarnmouw-look wilde waar hij uitblinkt voor de ultieme stevige sfeer, begin eerst met een ketting van zeven sluit beide uiteinden aan op c maak een cirkel door door de staart naar de onderkant van de laatste ketting te rijgen ga je gang en begin op de volgende rij en

blijf ongeveer drie tot vier rijen draaien als je dat lantaarneffect wilt creëren dit is wat je doet als je aan het einde van een rij komt in plaats van door te gaan naar de volgende rij voeg een extra lus toe van tevoren nu heb je er acht lussen in plaats van zeven blijf zoals gewoonlijk door de lussen gaan en elke keer dat je het einde van de rij bereikt voeg je een extra lus toe als je dat blijft doen, zul je zien dat je mouwen steeds breder worden Ik denk dat ik doorging tot ik bijkwam weer ongeveer 16 lussen ik was niet echt aan het tellen oeps als je de gewenste mouwbreedte hebt bereikt stop met het toevoegen van extra lussen aan het einde van elke rij en ga gewoon verder naar boven totdat je nog eens drie of zo rijen hebt en werk de bovenkant af knip de touwtje voor de staart en schuif het door het begin van de laatste rij en je bent klaar met de andere mouw ik wisselde van kleur halverwege het is precies hoe je het doet met de rechthoeken maar zorg ervoor dat je een lang genoeg staart hebt en ga verder in je nieuwe rij joh je zult uiteindelijk later de extra achterblijvende strengen instoppen nu je alle stukken hebt die we hebben moeten ze nu aan elkaar naaien ik zal je waarschuwen dit deel is ongelooflijk half snel van mijn kant en niet berekend wat dan ook lijn de achtermouw en voorpaneel dienovereenkomstig en rijg een lopende steek helemaal naar beneden dit veranderde ook op de een of andere manier in het eerlijk rond de rand draaien zolang het blijft plakken, het doet het werk zorg ervoor dat je lang genoeg staarten aan beide uiteinden hebt zodat je het kunt vastzetten door te gaan terug rond dezelfde randen voor extra ondersteuning bij het bevestigen van de bovenkant van het voorpaneel aan de bovenkant van het achterstuk keer het hele ding binnenstebuiten om gemakkelijk te kunnen naaien en nu heb je een kant naar beneden en je hoeft alleen maar te doen hetzelfde met de andere kant en je bent klaar en voila we hebben eindelijk ons ​​eindproduct, ik ben zo trots op dit project het is ongelooflijk gezellig en warm en het is perfect nu het eindelijk terug is naar 70 graden buiten in la die ik weet is dat niet col d maar weet je wat ik ervan zal nemen ik heb het al versleten en heb een hoop complimenten gekregen van mijn vrienden en zelfs vreemden ook ik denk dat het zo goed is gelukt en het kostte me minder dan drie uur om erachter te komen als ik dit opnieuw zou doen, zou het zeker minder tijd kosten, dus voordat we deze video afmaken, wil ik je vertellen wat ik anders doe het probleem met het werken met roving is dat het geen structuur heeft omdat het supervezelig is en los dit leidt uiteindelijk tot het creëren van een hoop pluisjes zoals veel het was eigenlijk heel frustrerend om hiermee te werken omdat je zou eindigen met alleen maar stapels pluisjes, zelfs met het eindproduct je laat overal pluissporen achter draag gewoon geen donkere kleding omdat het lijkt alsof je een schaap hebt vermoord en daarna vond ik deze video waarin een paar lieve dames uitleggen waarom je niet met zwerven moet breien het is super informatief ik zal het in de beschrijving linken, eigenlijk dit materiaal is niet zeer duurzaam of sterk en dus neem ik aan dat mijn trui niet lang meegaat, maar eerlijk gezegd voor de prijs en voor het experiment was het het proberen waard, ook al duurt het maar het seizoen Ik ben heel erg blij met het resultaat maar als alternatief vond ik dit andere garen genaamd bernat deken groot dat dezelfde dikke dikte heeft als degene die ik gebruikte, maar met veel minder pluisjes, het ziet er niet zo zijdeachtig uit en het is ook niet echt een dupe voor merinowol, maar dit andere garen zal waarschijnlijk laat de trui veel langer meegaan oke dus dat was de video ik ben eigenlijk bezig met het bewerken van dit ik wilde deze outro gewoon filmen als je het leuk vond vergeet dan niet te liken en te abonneren ik maak elke week video’s ik doe niet echt weet wat ik doe ik ga er gewoon een beetje mee in stap gewoon op deze rit en we zullen samen deze show uitzoeken en daarmee zie ik je volgende week je

admin

Bir cevap yazın