voor beginners iki şiş örgü modeli 🌟 tweenaalds breipatroon 2本針編みパターン схема вязания

voor beginners iki şiş örgü modeli 🌟 tweenaalds breipatroon 2本針編みパターン схема вязания

iki şiş örgü modeli 🌟 tweenaalds breipatroon 2本針編みパターン схема вязанияDag vrienden . Welkom op mijn kanaal. Ik heb hele mooie gebreide modellen op het kanaal.. Babydeken. kindervest blouse vest …
hallo allemaal, welkom op mijn kanaal, vandaag zal ik bij mij thuis delen hoeveel bedrijfsmodellen geweldig zijn met het babywollen touw van mijn polyanna, mijn touw is een oogtype, enz. Laat me je de dag laten zien. Dit is 250 meter 100 gram 100 per 100 plexiglas piepjes Je kunt je lol baby breisels gemakkelijk gebruiken. Laat me je de dikte van de ketting laten zien, het is erg handig, heel gemakkelijk te breien, dit is een van deze garens. Ik gooi onze eerste lus zo, en we beginnen met een even aantal Bismillahirrahmanirrahim. We beginnen mijn eerste gerecht door het op de volgende manier te verwijderen. Ik ga door met deze cijfers om dit model te laten zien, ik zal minder eten gooien, maar je kunt zoveel steken gooien als je wilt, dit is genoeg voor mij, schrijf je in en ik zal proberen je meer dan 2 4 6 8 10 12 14 16 18 te laten zien 18 steken. twee keerzijden dit is een bandmodel laat een rij zien laat me deze twee platte schoenen breien deze twee zijn averecht dood ik brei twee rechte brei deze twee averecht abonneren abonneren abonneren en ik heb een rij als deze voltooid in de 12e rij we zullen er een breien zoals je ziet onze lussen zoals we deze twee zien keren beide recht achteruit deze twee keren deze twee recht om dit is hoe het is in het hoe-gedeelte nadat we klaar zijn zullen we ons model vanaf de voorkant bouwen Ik heb 3 rijen gemaakt om het model te laten zien waar je om vroeg laat je het zien totdat het onze beurt is Ik heb ons deel zonder de eerste steek te breien en ben ik de volgende steek aan het plukken vanaf de rand van het ding o Ik heb dit een beetje uitgerekt, we breien de buik weer plat , het haalt het uit, ik brei de lus in de traditie die ik weer uit de opening in mijn eerste lus heb gehaald, ik haal hem er al uit, eerst heb ik hem uit de opening gehaald, dan zegt het tegen de lus zelf, nadat ik het net uit de opening ertussen had gehaald, stierf de lus zelf gewoon de opening, en dan van je toilet? p, ik brei goed voor jezelf, zie eerst de opening tussen dan de il die ik zo naar het einde van de rij heb gebreid, zo maken we het af, een model bestaande uit twee rijen, ik voltooi de eerste rij, schrijf in, toen heb ik ons ​​werk op dezelfde manier voltooid en de zijlus ja, we deden het met één rij weggegooid, zei je, ik draai het ondersteboven, aan de andere kant, onze lussen vormden twee aan twee, we maakten 2 lussen deze ik ik ga dit doen Ik ga dit doen Ik brei ze allebei binnenstebuiten Ik brei ze allebei ondersteboven abonneer op deze manier tot het einde van deze rij dit is het einde van onze rij schrijf op deze manier in Ik ben bezig met onze laatste lus, schrijf je goed in, kijk goed, kijk ons ​​eerste model Ik heb de lus zelf gebreid, ik heb hem gebreid tot de lus die ik uit de opening ertussen heb genomen, de opening zelf is zo, we voltooien dit tot Trabzon, op achteruit, we breien ze allebei in spiegelbeeld. Het is erg makkelijk. bruidsschat vrijspraak Ze kunnen het ergens gebruiken, de babydeken zal heel mooi zijn, van dit model, abonneer je op het einde van de lijn en ik zal het voltooien en er is geen operatie, ik zal ze allebei een voor een nemen, tot het einde van de lijn hebben we deze twee modellen gebouwd. dit is een krokant model, vooral babyvestjes, Z staat je heel goed en vice versa, je kunt ook een babydekentje maken met deze dikke garens, het past bij de babydeken, je kunt slofjes met draad gebruiken, het patroon komt goed Super goed. Bedankt voor het kijken naar mij. Tot ziens in de volgende brei-ideeën. Zorg goed voor jezelf Blijf gelukkig vaarwel

admin

Bir cevap yazın