voor beginners Ivy Knitting Nazlı Flowers Model / gemakkelijk breipatroon /Cardigan

voor beginners Ivy Knitting Nazlı Flowers Model / gemakkelijk breipatroon /Cardigan

Ivy Knitting Nazlı Flowers Model / gemakkelijk breipatroon /Cardiganvestmodelleri #knitting #knittingpattern Wereldwijd Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC44KwK9fbAonjLyrdcDu_Pw Onze website: https://canseli.com/ …
e Hallo allemaal, weer welkom op mijn kanaal. Vandaag wilde ik een heel mooi, heel beleefd breipatroon met jullie delen. Laten we ons model, die zo is, eens nader bekijken. Er is een koffieboonmodel in het midden van klimopbloemen. Dit is een breipatroon dat vooral geschikt is voor bruidsvesten en het lijkt erg moeilijk te zijn. maar je zult zien dat het niet zo moeilijk is als je het doet, gezien de achterkant van ons breiwerk is dit een model dat er aan beide kanten erg mooi uitziet. Daarom kun je dit model gebruiken bij het maken van een omslagdoek. Als ik het aantal lussen van dit model moet noemen, dit is een koffieboon, een model 16 lussen weer een koffieboon een model is 16 lussen Dus op deze manier gooien we onze 16 lussen, als we aan het einde komen, we voegen nog 5 lussen toe en wanneer we één randlus toevoegen om deze aan de randen te laten, is ons model precies hetzelfde. Ik kon geen genoeg krijgen van deze looks, het is echt een mooi model. Ik hoop dat jullie het zullen proberen door onze lussen op je model te gooien. Begin Nu, terwijl ik u de vertelling geef, zou ik de vertelling willen doen als twee gekruiste koffiebonen en als een model. U kunt op dezelfde manier blijven groeien. Schrijf je in godsnaam in, ik heb 16 lussen nodig voor het model plus 5 lussen en twee zijlussen, en ik kan direct naar het model gaan zonder het rubber op het model aan te brengen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Je kunt er elk bandenmodel onder maken. Heb ik deze lussen eronder gegooid? Nu, zoals ik al zei, ik start het model direct zonder de band te breien, ik start het model terwijl ik aan het breien ben aan de voorkant van het breiwerk. Allereerst, aangezien de zijlus de eerste rij is, ben ik begonnen met het breien van de buik. Nu passen we het koffieboonmodel toe op de voortzetting van het bijgerecht. Dan brei ik een lus in omgekeerde volgorde. Ik brei 3 lussen recht. Een 12 mP3 deze en een averechte lus ernaast. We hebben het koffiebonenpatroon tot hier ingesteld, laten we nu het lommerrijke deel van de lussen instellen. 5 lussen omgekeerd 12 mP3 345 we breien de lopende rechte lus in het midden. Nu gaan we verder met de voortzetting van vijf averechte lussen. een rechte lus en de andere aan de andere kant, nogmaals, vijf achteruitsteken 1 2 3 14 15 hier zal ons model vormen, elf steken hier, laten we nu de koffieboon maken aan de andere kant 1 averecht 3 recht 1 12 13 achteruit Dit is voor ons koffieboonmodel en ik heb mijn rij afgemaakt door de zijlussen te breien tijdens de eerste opzet van ons model. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . we hebben het op deze manier gemaakt, nu ben ik bij de achterkant van het breiwerk gekomen. Ik heb deze randlus gekocht. Ik brei 5 lussen voor de koffieboon in omgekeerde volgorde. 2 mP3 34 E5 tot nu toe in het koffieboonmodel, nu zijn 5 lussen voor het bladgedeelte in het midden recht 1 2 3 mP3 14 LOL baby dit is de voorkant 5 steken die we aan de achterkant breien, we breien de steek die we breiden op de achterkant van de breinaald, we breien 5 steken aan de andere kant weer 1 2 3 345 we hebben de steken van dit model voltooid. We kwamen voor je, dit is onze afbeelding, kijk deze kant op, terwijl je aan de nieuwste toer begint, neem opnieuw de eerste kantsteek zonder te breien. Ik begon de witte toer en breide de achteruitsteek ernaast in omgekeerde volgorde. We hebben hier drie platte schotels, we passen hier het koffieboonmodel toe, we slaan twee steken over en slaan 3 steken over over deze overgeslagen steken, zo heb ik nog twee rechte steken over. Ik heb ook de lus gebreid waarop ik het model had aangebracht, tot hier, na het bijgerecht, ons koffieboonmodel met 25 lussen. Nu komen we bij het gebloemde gedeelte, eerst breien we twee lussen in omgekeerde richting en in deze koffieboon , Ik heb de twee lussen voor het model binnenstebuiten gebreid, ik neem mijn draad achter mijn breiwerk, kijk goed naar de rechte lus. kijk maar eens goed eronder, sloeg drie lussen over en zonk onder een van de rechte lussen en trok een lus vanaf hier en deed de allerlaatste trek aan. Ik leg de volledige lus op het ijs met de lus ernaast. We hebben ze samen recht gebreid, hier hebben we het eerste blad van onze bloem gemaakt, dit zijn de twee omgekeerde lussen die ik in omgekeerde volgorde heb overgeslagen. Ik heb onze rechte lus gebreid, in het midden breien we, ja, nu hebben we de eerste kant van onze bloem gemaakt, zie de andere kant is leeg, laten we hier 5 lussen in omgekeerde volgorde breien, eerst maken we de bladeren aan de rechterkant. Ik breide 3-5 lussen achteruit, het kwam op de plaats waar ik het koffiebonenpatroon weer aanbracht, ik breide een omgekeerde, hoe we twee lussen oversloegen en 3 lussen oversloegen. Ik ga over de eerste lus Ik brei de tweede lus recht dit en ernaast brei ik een averechte lus randlus, ik heb de rij voltooid, dus ik heb de tweede rij van ons model gedraaid Nu heb ik kom naar de achterkant van het breiwerk Ik pak de randlus Ik brei 35 lussen aan de zijkant nadat ik dit weer heb gegeten Zie hier 5 er zijn rechte steken. Ik heb ze omgekeerd gebreid. 123455. Ik heb de omgekeerde lus ertussen gebreid, er zijn 5 rechte lussen, dus we breien op dezelfde manier aan de achterkant van het breiwerk, en opnieuw na 500 lussen worden er vijf averechte lussen gebreid in dit bijgerecht. Ik voltooi mijn beurt. Ze is terug. Ben je nu weer aan het breien? We zijn aan de voorkant, ik begon met het nemen van deze zijlus zonder hem te breien en de lus ernaast te haken. Dit is het model dat we koffiebonen breien, dit is het model dat we deze drie lussen recht breien, dit en een omgekeerde lus, het model met de koffieboon tot hier, hoe we het deden toen we bij het groene gedeelte kwamen, hoe hebben we doe het onderste proces 2 lussen achteruit, we nemen deze draad achter het breiwerk en zinken naar dezelfde plek waar we zijn gezonken. Ik trok aan de lus en rekte hem uit, het resultaat was dat ik mijn baan opzegde en plat breide met de lus ernaast. We hebben twee averechte lussen gemaakt op de tweede tak van je bloem. Dit is wat een rechte lus is, we hebben hier vijf averechte lussen. Ik heb ze omgekeerd gebreid, ik kwam op de plaats waar een koffieboon is 1 averecht 3 recht Dit en een omgekeerde Dit is ons model, dat ook een koffieboon is, heb ik de rij voltooid, laten we nu in ons model kijken ja , nu ben ik de toer aan het afmaken door hem te draaien en de lussen aan de achterkant van het breiwerk te breien zoals ik het weer zie, ja, nu ben ik weer aan het begin van de toer aan de voorkant van mijn breiwerk, ik ben begonnen met de rij door deze randlus te nemen zonder hem te breien ik brei hem ondersteboven het is ons vrouwelijke koffieboonmodel b Ik heb een rechte rij gebreid. Nu doen we het zonder zoom. Ik sloeg weer twee lussen over en sloeg 3 lussen over het ion over. Dit is op dezelfde manier, ik heb hier een rechte en een rechte lus en een omgekeerde lus gebreid tot het koffieboonmodel nu

We kwamen bij het deel met de bloem in het midden Ik breide de twee lussen weer omgekeerd, ik nam deze draad achter het breiwerk, ik zakte weer op dezelfde plek weg, ik trok 31 lussen en ik rekte deze lus uit en liet hem op de linker naald. Ik heb plat gebreid met de lus ernaast, ik heb nu alle 3 blaadjes van deze bloem gemaakt als we 3 blaadjes van het ding maken. Terwijl we aan de rechterkant zijn beginnen we nieuwe blaadjes aan de linkerkant, we breien 2 lussen erin achteruit, ik brei een lus recht tot hier. Het proces dat we in de vorige rijen hebben gedaan. Nu beginnen we hier het blad aan deze kant te maken, laten we hier eerst twee lussen in omgekeerde volgorde breien, we kunnen hulp krijgen van een haaknaald. In de eerste rij heb ik net twee rechte lussen gebreid. achteruitsteek nu heb ik deze rechte steek er net onder genaaid met deze haaknaald, haal een steek van hier en daar en neem deze steek op de laatste naald en combineer deze met de steek ernaast, en ik brei hem recht. We hebben onze bloem aan de linkerkant op zijn blad gemaakt, ik heb de resterende twee achteruitsteken hier gebreid in ons bloemrijke model. maak gewoon 3 bloemblaadjes van de bloem aan de rechterkant. We beginnen aan de linkerkant terwijl we weer aan de rechterkant beginnen. Als we weer aan de rechterkant beginnen, breien we de derde rij door normaal te breien. We beginnen aan de rechterkant. Terwijl we onze bloem aan de rechterkant maken, beginnen we aan de linkerkant terwijl we de 3 bloembladen aan de rechterkant maken. Terwijl we de derde aan de linkerkant doen, beginnen we niet aan de rechterkant, maar voltooien de rij en beginnen na het draaien. Ik zal het je duidelijker vertellen. Ik ben hier weer koffiebonen aan het maken, dit is een omslagdoek, ik heb een effen gebreid, ik heb een achteruit- en zijlus gebreid, ik heb mijn toer voltooid, laten we de lussen aan de achterkant weer breien zoals ik het zie, laten we naar het begin gaan van de rij, ik brei een breirug zoals deze, hoe doen we de zijlus 5 averecht 5 recht een rechte lus 5 recht en Vijven Dit is de achterkant is constant in beweging, de middelste zijn de achterkant van de flat koffieboon is ook omgekeerd, dus ik vertel de achterkant niet elke rij zodat onze video niet te lang is Nu zijn we begonnen met het eerste blad van het ding aan de linkerkant van de voorkant Nu zijn we de tweede bladrandlus aan het maken ik koop een averechte lus, drie lussen, recht dit en een omgekeerd koffieboonmodel tot hier, we maken het model zelf, nu maken we geen bladeren aan de rechterkant. Ik brei 5 lussen achteruit 395 lussen achteruit. Ik heb de rechte looplus in het midden gebreid en twee averechte lussen gebreid, dat eerste blaadje hebben we gemaakt. Oya we zinken weer en trekken mijn tweede blad eruit. Toen nam ik het op de naald en breide het met de lus ernaast, ja, dit is ons tweede blad aan de linkerkant, 12 lussen ondersteboven, ik heb ons model tot hier gemaakt, nu doe ik het in koffie bonen, ik brei hier een averecht en drie recht, dit abonneer je op een averechte randlus hiervoor, laten we onze rij op de achterkant opnieuw voltooien met een averechte 5 brei in het omgekeerde midden. Nu kom ik eerst aan het begin van de rij en maken we ons linker resultaatblad. Zoals ik al eerder zei, beginnen we aan deze kant en maken we 3 blaadjes aan deze kant. We gaan verder door 3 blaadjes te maken, is deze randlus hier een omgekeerde lus voor het koffieboonmodel? Ik ben er overheen gekomen, een recht stuk, een lus, een recht stuk, deze plek wordt waarschijnlijk begrepen. En kijk nu naar de achterkant, terwijl ik de onderste deed, begon ik aan de linkerkant terwijl ik de 3 bladeren deed, maar bij het maken van de bladeren aan de linkerkant, beginnen we aan de rechterkant terwijl we aan de derde beginnen, en dit is een belangrijk detail. Daarom herhaalde ik dit vaak een recht ja, ik brei deze twee averechte steken en maak weer 3 blaadjes, ik zakte op dezelfde plek, ik trok als laatste mijn knoop nu nam ik het erop en combineerde het in de onderste steek en breide 12 steken achteruit dit is het toepassen van een koffiebonenpatroon hier, ik heb averecht gebreid, ik heb 2 steken overgeslagen en de derde over de lussen overgeslagen Ik brei de eerste van de overgebleven lussen recht, we breien een toer en de tweede, we breien recht dit is een omgekeerde dit en de randlus ja nu brei ik de lussen aan de achterkant weer zoals we het zien, laten we naar het begin van de rij komen dit is de achterkant Ik heb het eerste patroon samen met de laatste rij voltooid herhaal wat we deden Laten we het naar boven laten gaan, laten we deze rij samen doen, ik nam deze zijlus in de eerste startrij, ik breide de lus ernaast, drie rechte lussen voor de koffieboon, deze en een omgekeerde lus, dit is hoe we aan het doen waren toen ik bij de plaats kwam waar het Timur stitch was, we weten het twee lussen achteruit dit touw naar de achterkant van het breiwerk We nemen het en beginnen onze enkele bloem door weg te zinken in de ruimte net onder de gewone lus, ik rekte het uit, ik deed de linker puff aan en breide samen met de lus ernaast . 12 lussen averecht deze ene lus. Nu, we breien de lussen hier omgekeerd 1 2 3 a4 B5 deze averecht deze drie brei deze averecht en een zijlus en weer aan de rechterkant, we zijn begonnen aan onze nieuwe bloem en jouw model, ik hoop dat ik het heb kunnen uitleggen , het was duidelijk, ik zeg makkelijk tegen mijn vrienden die het willen maken, tot ziens in de nieuwste video’s, doei, pas goed op jezelf

admin

Bir cevap yazın