voor beginners japanse fashion try-on trek | harajuku kleding, truien & lolita schoenen (ft. youvimi)

voor beginners  japanse fashion try-on trek |  harajuku kleding, truien & lolita schoenen (ft. youvimi)

japanse fashion try-on trek | harajuku kleding, truien & lolita schoenen (ft. youvimi)japanse fashion try-on trek | japans schoolmeisje uniform, truien & lolita schoenen (ft. youvimi) vorige vlog winkelen bij harajuku: …
ik weet niet precies wat ik van de vlechten vind, maar we houden het hier gewoon omdat het hele thema van deze video uit mijn comfortzone gaat en verschillende stijlen probeert, dus ja het is ook een tijdje geleden dat ik ik heb een mode-uitzending gedaan als een toegewijde mode-uitzending, dus ik ben hier erg enthousiast over en als jullie niet wisten dat ik vorige week bij harajuku was en ik denk dat het een video is die ik gisteren heb gepubliceerd, dus als je die nog niet hebt bekeken, ik ga het hier of hier neerzetten, ik weet het niet zeker, maar het zal hier zijn zoals beneden ook de kleding die ik heb voor deze trek schreeuwt harajuku-stijl voor mij als de japanse coole zoals streetstyle-mode dat was veel woorden maar ja, ik heb deze kleding van uvmcom en ze waren zo aardig om me een aantal items in hun winkel te laten kiezen, dus ik ben zo opgewonden om het jullie te laten zien, want ik ga deze kleding ook stylen, zodat je kunt zien hoe ik dat zou doen draag het we gaan beginnen met dit sweatervest en het was eigenlijk een andere kleur op de website het was mo ik heb dit als mosgroene tint, deze gedempte groene kleur, maar toen ik het kreeg was het in deze heldere tint waar ik niet echt boos op ben omdat het schattig is eh ik hou van de oversized pasvorm ik kan me voorstellen dat ik dit draag met een tennisrok en misschien wat laarzen oh mijn god, dat zou zo schattig zijn en ik zou dit naar beneden kleden door er een moedershort bij te dragen en deze schoenen die ik heb gekregen die ik jullie later ook zal laten zien oh mijn god ik vind het geweldig um ik don ik heb niet echt een sweatervest zoals een oversized sweatervest, dus dit is perfect als ik me niet vergis, ze hebben verschillende kleuren van dit vest, ze hebben een zwarte, een grijze en een rode, dus als jullie dit willen hebben vest maar je wilt het in een andere kleur ik plaats de link hiernaar in het beschrijvingsvak tweede item oh mijn god jullie deze jurk doet me denken aan een disney prinses toen ik dit droeg ik voelde me als een Assepoester het is zo schattig het is dit zwierige jurk met ruches aan de onderkant het heeft ook truffels hier bovenop en het heeft 12 sl eeves waardoor ik me een disneyprinses voel, ik vind het geweldig dat er een kleurstofachtig ding in het midden zit, zodat het heel mooi op het lichaam past en als ik naar disneyland ga, zul je me dit zeker zien dragen ik Ik ga hier ook de link naar in het beschrijvingsvak plaatsen en ik heb deze in een maat small, dus op de website kun je veel verschillende stijlen vinden, zoals verschillende kledingstijlen, verschillende zachte meisjesacademies en meisjes en nog veel meer ja kijk eens op hun website want het is zo leuk om gewoon rond te snuffelen de winter is net voorbij en gedurende die tijd droeg ik truien zoals bijna elke dag ik um in truien sliep ik droeg de hele dag truien dus ik kreeg deze oversized hoodie die oh mijn god het ziet er zo comfortabel uit zoals jullie het is zo groot en het is zo zacht de binnenkant is super duper zacht en ik denk dat ik dit kan dragen als een jurk met een korte broek erin ik vond een rok met een blauwe tint erop past bij de trui en ik vind het leuk hoe het gewoon gluurt een klein beetje aan de onderkant en met mijn conversatie oh mijn god, het zal er super schattig uitzien samen um ze hebben dit ook in het paars ik was aan het twijfelen of ik het in paars of in deze blauwe tint moest krijgen, maar ik heb net de blauwe tint omdat ik de laatste tijd van blauw hou zoals je kunt zien ik draag nu blauw ik keek er naar uit om dit te dragen zoals toen ik in tokyo was maar het kwam niet op tijd aan dus ja ik ga het gewoon dragen het is hier in de buurt ook het weer hier in japan is krankzinnig want het ene moment is het heel zonnig en de volgende dag is het echt regenachtig en als je ziet zoals deze weersvoorspelling hier gaat het de hele week regenen godzijdank is het nu zonnig dus ik kan deze video filmen, maar ja, het is gewoon gek, dus ik denk dat dit perfect zal zijn voor netflix en chill weer oh mijn god, ik kan niet wachten om hierin te leven trouwens, jongens zorg ervoor dat je kijkt, dus het einde van de video omdat ik deze echt heel schattige goede hakken en schoenen heb besteld die je gaat wa ik wil niet zien dat de volgende die ik krijg schreeuwt japanse um uniform vibes dus als jullie niet wisten dat mijn zus hier in japan naar school gaat, ze zit in haar als de middelbare school en ik kan me mezelf voorstellen, ik bedoel, ik kan me haar voorstellen ik vind het leuk om dit met haar uniform te dragen um ik denk dat ze het ook in het zwart hebben maar ik heb de bruine alleen omdat ik het niet weet ik vind het gewoon heel leuk hoe de trui eruit ziet in bruin ik denk dat het leuk zou zijn om te doen alsof ik’ ik ben ook een student hier ik ben ook een student hier in Japan wat ik niet ben, maar als ik dit draag, voel ik me er zo en daar is niets mis mee Ik denk dat het ook leuk is omdat ik dit met mijn zus kan delen omdat ik heb het gevoel dat de hele sfeer om draait, zoals de losse trui-stijl ik weet niet dat ze hier meer van houdt, zoals meer aan de minimalistische kant, dus ik denk dat ik dit met haar kan delen en ook deze hoodie die ik jullie een tijdje geleden heb laten zien ik weet niet ik vind het echt leuk om kleren te delen met zoals mijn moeder en mijn zus omdat ik het gevoel heb dat ik dat heb veel en ik wil het meeste uit mijn kleding halen, dus ja, het is echt leuk dat ik kan delen wat ik met ze heb de laatste top die ik heb, zoals je kunt zien, het is gewoon een effen geribbelde top met lange mouwen die een veel woorden om dit spul te beschrijven, maar zoals ja, ik dacht dat dit leuk zou zijn om te dragen met een oversized jeansjack of als een tanktop er bovenop ik denk dat het gewoon een nietje is zoals een onderwerp dit is iets dat je nodig hebt in je kast omdat het bij veel dingen past je kunt dit zelfs alleen dragen met zoals een mom jeans mom shorts een rok alles wat je maar kunt bedenken je kunt hiermee combineren ik ben echt dol op het geribbelde materiaal omdat het het lichaam omhelst het geeft je echt vorm en ik vind het geweldig dat we naar deze hakken gaan oh mijn god lolita dit doet me denken aan lolita het maakt me echt blij om deze meisjes dit te zien dragen als gezwollen jurken met zulke hakken en hun haar gemaakt up make-up super mooi super schattig zoals je hier kunt zien het heeft dit als een doos um zoals vierkante teen details die ik leuk vind, ik geef de voorkeur aan vierkante teen boven kleine ronde

randen ik weet het niet ik vind dit gewoon mooier, ziet er beter uit en het heeft ook dit als blokhak deze grote blokhak ik heb dit gisteren echt geprobeerd te dragen en ik hou ervan hoe dit um terug dit achterste gedeelte is niet zo hoog je weet wanneer je draag die schoenen met echt hoge krassen op de achterkant van je enkel en je moet het leuk vinden om de schoenen in te breken om niet zoveel pijn te doen, ik heb het gevoel dat je deze niet leuk hoeft te vinden omdat het een soort van is kort, dus ik kan hier comfortabel mee lopen, dus ik vind het echt leuk dat ik niet meer als pleisters aan de achterkant van mijn enkel hoef te dragen wat leuk is het heeft ook bandjes hier om het veiliger te maken dit zou schattig zijn zijn eigen, maar ik denk dat witte sokken het nog meer pit zouden geven voordat ik het vergeet ik heb ook deze ring ik ben erg blij dat hij om mijn vinger past, want meestal als ik online ringen koop, wordt het altijd te groot voor mij ik ben geweest ik wil al zo lang een paar van deze, zoals platformschoenen, nu heb ik er een, maar zoals die heeft ik hou van verschillende kleuren en ik wilde heel graag een witte omdat ik het gevoel heb dat ik dit met heel veel dingen kan combineren ik ben een klein meisje ik ben heel klein het lijkt misschien alsof ik lang ben op foto’s maar het is alleen de hoek, dus dit zou zo goed voor mij werken omdat het me groter zal maken waar ik van hou mijn droom is om minstens vijf zes vijf zeven te zijn, maar ik ben veel kleiner dan dat, maar schoenen zoals deze zijn eigenlijk heel comfortabel omdat het heeft een kussen aan de binnenkant alsof het niet zo plat is dit zou leuk zijn voor geluk door de stad gaan winkelen last but not least ik heb een pruik en ik heb er net een in deze bruine tint en ik hou ook van de lengte ervan omdat ik voel alsof mijn haar wat langer is geworden sinds de laatste keer dat ik het heb geknipt en ik wil het eigenlijk niet meer zo kort knippen, dus ik wil gewoon zien hoe ik eruit zie en ik vind het ook leuk zoals pruiken zo leuk zijn manier om te zien hoe je eruit ziet met verschillende haarkleuren zonder het echt leuk te vinden, ja als je door de website kijkt, ze heb een heleboel pruiken zoals veel in verschillende lengtes en verschillende tinten ze hebben er een in roze paars ja het is gewoon heel leuk eigenlijk vind het haar zo zachte conditioner oke jongens dus mijn camera stierf vlak voor het filmen van de outro maar dat is alles wat ik Ik heb jullie heel erg bedankt voor het kijken en ik hoop jullie allemaal volgende week te zien

admin

Bir cevap yazın