voor beginners Je breiwerk repareren – Stoppen

voor beginners Je breiwerk repareren – Stoppen

Je breiwerk repareren – StoppenStoppen is een sterke, versterkte reparatie voor een gat of een versleten gebied. In deze video laat ik een aantal manieren zien waarop je kunt stoppen om een ​​gat in elke …
deze video is de eerste van een nieuwe serie die ik aan het samenstellen ben, genaamd, "Uw breisels repareren", en we gaan stoppen in deze video bespreken en als je denkt aan het repareren van je breiwerk en je denkt aan het repareren van sokken, "stoppen"
is waarschijnlijk het eerste woord dat in je opkomt, hoewel je stoppen kunt gebruiken om eventuele schade in breisels te herstellen, het hoeven geen sokken te zijn, het is toevallig meestal een goede keuze voor sokken en de volgende video dat ik naar buiten kom, gaat over patchen, stoppen, de eerste en de volgende die uitkomen gaat over patchen, en elke keer dat je iets repareert, zijn dat twee echt goede keuzes voor reparatie, maar het eerste wat je moet vragen jezelf is, wat is mijn belangrijkste doel met deze reparatie? is mijn doel om een ​​echt sterk versterkt deel van het breiwerk te hebben in plaats van het geheel? of is het mijn doel om de reparatie zo mooi mogelijk te maken en niet noodzakelijkerwijs versterkt? dus stoppen is de sterke, versterkte reparatie en daarom wordt het gebruikt in sokken omdat als je een gat of slijtplek in de hiel of de teen hebt, dat allemaal in een schoen terechtkomt en het zal niet te zien zijn, maar je wilt misschien niet gebruiken stop als je aan de schouder van een trui bent blijven haken, weet je, je zou waarschijnlijk iets anders willen gebruiken stoppen houdt niemand voor de gek, stoppen probeert niemand voor de gek te houden, het is niet eens breien, het is eigenlijk weven, dus dat is het niet proberen om de steek van de rest van het werk helemaal te matchen, maar het geweven gebied dat je maakt is echt sterk en versterkt en dat is wat we gaan laten zien en wat ik hier heb is een stop-ei dit is wat je als je zijn sokken aan het repareren, dit is wat je een achtergrond geeft om aan de sok te werken, je hebt wel iets nodig, je wilt niet dat de sok op zichzelf instort of zoiets, je hebt er iets in nodig, dus dit is een goede keuze, dit is een houten stopei dat ik online heb staan ​​kun je ook een gloeilamp gebruiken als je heel voorzichtig bent ik hoor ook dat mensen tennisballen gebruiken, maar ik ga door en ga hier aan platte stukken werken ik werk aan deze platte stukken omdat de steken groot zijn en je kunt beter zien wat ik doe dan als ik toch kleine steekjes aan een sok repareerde, laten we dan even kijken, hier meteen op ingaan dit is een stoplapje in een andere kleur, en ik doe deze allemaal in verschillende kleuren zodat je kunt zien wat ze zijn duidelijk, het werk zou er beter uitzien als ik dit in hetzelfde garen zou doen, maar stoppen is geweldig, zelfs als het gebied dat je repareert superdraad is, beer en verschrikkelijk, stoppen is een goede keuze en ik heb gewoon een vreselijk stukje opgegeten achterin hier in gescheurd, en dit is iets waar ik mee experimenteerde waar ik niet blij mee was, maar het pakte een steek op en deed het weven, eigenlijk is het niet slecht, in plaats van nou, ik zal het je laten zien maar dit was een opgepakte steek en dit is ik rond het gat genaaid en je zult dat in een oogwenk zien en dit is een derde manier van stoppen, waar je het doet achter je werk en onder de averechte steken doorwerkt ik ga het demonstreren, ik ga deze demonstreren en je laten zien wat ik niet leuk vind aan deze is het laat nog steeds het gat aan de voorkant van het werk dus dat is er toch, laten we het eerst hebben over de verensteek om te stoppen er zijn zoveel verschillende manieren om dit te doen, dit zijn echt degenen die ik heb geprobeerd veel verschillende methoden voor veel verschillende reparaties om deze video’s naar u toe te brengen, en dit is wat ik heb ontdekt, werken het beste of een beetje het gemakkelijkst te begrijpen werk, dus excuseer me wat ik hier heb gedaan, ik heb een veersteek rond het gat gemaakt, en dit is geen wens dat ik een perfect voorbeeld had, als dit een perfect voorbeeld was zou ik dit doen op een versleten hiel van een sok, waar een gat zit en de stof een tijdje versleten is, wil je deze veer bewerken steek, net als een gewone borduursteek in het werk voorbij het versleten deel, wil je a werk het in het sterke deel en de manier waarop ik de verensteek werk is Ik ben hier aan de voorkant van het werk gekomen, in het midden van een steek, ik ga een steek weg en kom dan ga terug naar het midden van die steek en ga dan een steek verder, excuseer me, en ik ga die nog een keer sluiten, dus dat is de veersteek sorry, het begon net buiten te regenen en nu hoest ik , vraag me af of ze iets met elkaar te maken hebben, dus ik ben helemaal rondgegaan en dit gebied rond het gat versterkt en nu ben ik klaar om wat te gaan weven. Ik denk dat dit best leuk is, ik ga mijn kettingsteken, precies zoals ze in het weven worden genoemd, door daar onder en weer naar beneden onder de twee steken te gaan en natuurlijk wil je je spanning in de gaten houden als je dit doet, zorg er gewoon voor dat het goed is en zelfs zowel op als neer gaat dit zijn natuurlijk behoorlijk grote steken en dus is mijn weefpatroon een beetje los, maar zelfs als je een sok repareert, kun je zwaardere steken gebruiken arn, je hoeft niet hetzelfde garenloon te gebruiken [SP] oke, ik heb mijn scheringsteken in en in een sok, weet je, een van de redenen waarom ik dat zei, is omdat je op een sok veel fijner weefsel zult hebben dan wat we hier op dit hebben [inaudible 00:06:14] voorbeeld oke, nu ben ik klaar om de andere kant op te werken, en dus ga ik gewoon op en neer, op en neer, op en neer, schuif dat naar beneden ik ga de tegenovergestelde kant op aan de kant die je kunt kijk, dit is goed bij het vuur zitten, een familiegesprek voeren soort werk oeps, ik verpest het is vrij eenvoudig weven, maar ik heb het nog steeds verknoeid oké, dus zo ga je de patch bewerken, je zult eindig gewoon je weefpatroon helemaal door de rest van de veersteken heen, en dan is het enige waar je voorzichtig mee wilt zijn, geen knopen te leggen, want het feit dat dit een versleten plek is, betekent dat dit, zoals dit waarschijnlijk de onderkant is van de hiel of zoiets, en om een ​​knoop aan de onderkant van iemands hiel van hun sok te leggen, zou het erg ongemakkelijk worden, laten we zeggen dat het volgende dat ik je wil laten zien dit patchwerk is met de averechte bultjes aan de achterkant van het werk, dus ik dacht dat dit best gaaf was ik heb deze begonnen, ik ga hier doorgaan, dus zie je, dit daarom staat dit op de achterkant van het werk, zodat we met de averechte bobbels kunnen werken. Ik krijg de kettingsteken door de averechte bobbels op te pakken, elke andere averechte bobbel op de achterkant van het werk en je zult zien of je pikt elke averechte hobbel op, je zult niet werken, je moet elke andere kiezen en dan afwisselen op elke rij, en als je dan echt bij het gat komt, moet je eroverheen slaan, lijkt dit voor mij als een goede manier om sokken te patchen als je een gebied hebt dat niet zo versleten is als je de averechte steken kunt zien en, zoals, de sok niet zo veel aan elkaar is vervilt en ja, vilten stof of versleten stof is het zal niet zo gemakkelijk zijn, weet je, ik denk dat dit best leuk is, dus je krijgt deze steken zo in je kettingsteken, en dan weven over het gatgedeelte, op dezelfde manier als bij de andere dus dat zijn twee effectieve stopstijlen, er was een andere stijl die ik je liet zien voor het oppakken van steken en ik heb dat voorbeeld uitgewerkt, en dat heb ik niet gedaan denk dat het niet zo goed is als deze twee, niet zo veilig als de veersteek of de achterkant van het werk, echt goede manieren om een ​​​​versterkt gebied op een gat te maken, en zelfs als de sokken weer versleten raken, kun je verwijder de stop en vervang deze het is niet slecht, sokken gaan voor altijd mee, dus dit is de eerste van de "Herstel je breiwerk"
serie, ga je gang en klik op de kleine "ik"
als je volgende week de andere video’s in de serie wilt zien, ik denk dat het volgende week is, ik heb de video over het patchen waar ik het over heb gehad, dat zorgt voor een wat netter reparatie van je breiwerk. Veel succes

admin

Bir cevap yazın