voor beginners Je eerste Bond-sweater-1: introductie

voor beginners Je eerste Bond-sweater-1: introductie

Je eerste Bond-sweater-1: introductieEn in hemelsnaam, als je van mijn werk houdt, sluit je dan aan bij mijn breibende op www.cherylbrunette.com. Je krijgt allerlei leuke dingen als ik je e-mail (wat niet …
hallo, ik ben Cheryl, en welkom bij de les van vandaag die ‘Your First Sweater on the Bond’ heet of zoals het hier op school wordt genoemd, het minste aantal exacte stappen en dat is precies hoe we proberen door deze trui te komen. is de tweede dag van een vierdaags curriculum hier bij het schoolbond curriculum en de eerste dag, Your Bond, is een voorwaarde voor deze les.Ik ga er ook vanuit dat je de videoband ‘Meet Your Bond’ hebt gemaakt, omdat alle vaardigheden van het openzetten, afkanten, het samenbreien van de schoudernaden die met die tape waren bedekt, worden hier niet opnieuw behandeld dit is een tutorial hier op de school, wat betekent dat elke leerling individueel werkt en als hij of zij naar een bepaalde plaats gaat waar ze een nieuwe vaardigheid of een nieuwe combinatie van technieken moeten implementeren, ga ik er samen met hen aan werken. Anders bespreek ik ze nu stap voor stap door de trui, hoewel ik een kleine trui aan het maken ben tegenwoordig duurt het lang dat ik studenten van zo ver heb laten komen zoals Arizona, en ze zijn zelf obligatiehandelaren en leraren geweest, en ik heb niemand gehad die die trui in een breisessie van zes tot acht uur kon afmaken. Nu praat ik natuurlijk al die tijd tegen ze en je hebt gewonnen Ik heb dat nadeel niet Maar voor jezelf zou je minstens acht tot tien uur moeten plannen om dit project van begin tot eind af te ronden. Ik heb mezelf echt getimed Mensen vragen me altijd: "Hoe lang duurde het om die trui te maken?" En degene die we vandaag maken kostte me op een gegeven moment drie en een half uur Maar dat telt niet Het lijkt hier op de keuken van Julia Childs Ik heb overal versies van deze trui En op een bepaalde versie racete ik de klok ik stond op, ik gooide afvalgaren overal weg, en ik ging zo snel als ik kon Het duurde twee uur en 10 minuten om het te breien en alles aan elkaar te koppelen, en het duurde een uur en 15 minuten om dus plan dienovereenkomstig je hebt twee rollen bij het volgen van deze les. De eerste is om het proces van het maken van truien te begrijpen. De meeste handgebreide patronen vertellen je dat je een reeks stukken moet maken, je legt ze op een stapel en dan doe je ga er later mee om Het nieuwe proces dat we vandaag gebruiken, is het stap voor stap voor stap bouwen van een stuk, dan het tweede stuk dat we eraan toevoegen, dan het derde en het vierde Je ziet de stukken groeien in je handen Je ziet een trui in je handen groeien. En het geeft veel meer voldoening en het is veel sneller en gemakkelijker, vanaf de technieken zien er goed uit dit is in feite een van diezelfde truien, dit kanten exemplaar Het is een drop-shoulder zoals we vandaag aan het bouwen zijn het enige verschil is dat ik de mouwen van onder naar boven moest maken, dus er was een heel iets andere schoudernaad, maar het gaf meer voldoening om het op deze manier te doen De trui die je vandaag gaat maken is deze Een kindermaat 3 drop-shoulder Het heeft een omgekeerde transfer rond de nek Er is een mooie flexibele gevouwen -over ribboord met ronde hals En de reden dat het een kindermaat 3 is, is omdat je tussendoor niet kunt wegdoezelen door in slaap te vallen en door grote breigebieden te gaan. De reden dat het een verlaagde schouder is, is omdat dat een erg populaire stijl is tegenwoordig Volledig 50% van de populaire patronen en populaire consumentenmagazines voor truien in de afgelopen vijf jaar waren drop-shoulder. Dus het is er een die je kunt gebruiken, en het is gemakkelijk om bijna volledig op de band te bouwen. omgeslagen nekribbel is een beetje anders dan de op e onderaan, die u ook hier zou kunnen toepassen, maar dit brengt me bij de tweede reden waarom u deze tape vandaag neemt, en dat is om specifiek nieuwe vaardigheden te leren. Dit was mijn kans om u nog één vaardigheid te leren. als ik beide vaardigheden doorneem, heb ik een suggestie dat je de eerste keer de band helemaal door kijkt, de pauzes in gaat en probeert het proces in je hoofd te krijgen Hoe meer je het kunt laten bezinken en sudderen op een laag pitje en word een onderdeel van je brei-ervaring, hoe tevredener ik denk dat je de tweede keer bent dat je het bekijkt, stop bij elke sectie en werk er doorheen En bij die specifieke kijk ben je aan het werk en maak je een trui en werken aan deze nieuwe vaardigheden Laat me je nu een blauwdruk laten zien van de trui die we vandaag maken Het zit bij je videoband Een blauwdruk is gewoon een manier om patroonmateriaal te vertalen zodat het veel gemakkelijker te lezen is Ik haat het om te stoppen en lees een tijdschrift door en d ga naar pagina 78, kolom c, graaf door al die nummers om te vinden wat ik nodig heb. In plaats daarvan zet ik al mijn patronen over naar dit formulier Dit heeft alle informatie die ik nodig heb, zie je dat dit een foto is van beide, de voor- en achterkant Dit zijn steken We gaan 48 steken opzetten We gaan breien tot rij 33, waar we iets gaan doen We gaan breien tot rij 66, waar we naartoe gaan doe iets Dit is de schoudervormgeving Gewoonlijk op een verlaagde schouder, hij is gewoon recht over de schouder Maar ik wilde dat je deze korte toer schoudervormgeving nog een keer oefende Er zijn 20 steken in de achterkant van de nek Elk van die schouders is gevormd in zeven steken is de voorkant Dit is een vorm met ronde hals en het stopt waar we er 12 verwijderen, en ik merkte dat ik hier geen steken heb geschreven. Tegen die tijd weten we dat dit steken zijn. We hebben een reeks van vier om de andere kant afnames Het idee op deze foto is dat er geen nummer verschijnt, tenzij we echt moeten stoppen en op t moeten letten o dit is onze ribbe-informatie hier beneden Het zijn 47 steken, 12 + 1 rijen, net zoals jij deed, die laatste losse rij onder je binding, en op een sleutelplaat 2, en het is een 2×1 rib Dit is de mouw Het is brei van boven naar beneden Deze nummers langs de zijkant zijn je minderingrijen We gaan die mouw opzetten en bevestigen aan het lijf van de trui terwijl we verder gaan. De enige belangrijke informatie bovenaan hier is de meterinformatie, en het is gebaseerd op mijn gemiddelden voor dit gewichtsgaren en deze sleutelplaat. Waarschijnlijk kom je hier heel dichtbij En als je niet precies dezelfde dikte krijgt als ik, zal het zo dichtbij zijn dat je in staat om het als een trui door te geven. Dus je hoeft je er geen zorgen over te maken nu dit constructiediagram je de volgorde laat zien waarin we de stukken gaan maken Eerst de achterkant, tot daar, dan de voorkant, we’ gaan we een schouder verbinden, dan doen we deze rib, dan verbinden we een mouw en een andere mouw. En als we klaar zijn, bef of we pakken ooit een naainaald, we gaan er zoveel van laten doen We hebben een kleine naad om in te werken bij de halsrand en we hebben een naad onder de arm Dus dames en heren, het is eindelijk tijd om te beginnen je breit oh, merk vandaag op dat ik een teller heb Het is de beste uitvinding sinds roomkaas mijn clicker is zo dicht mogelijk bij nul En er is een kleine flens Ik heb hier nog een om je deze kleine flens te laten zien toonbank, is weggestopt onder de bar die onder je borg staat, oké? Zorg er dus voor dat het naar achteren is getrokken en dat de kleine veer is bevestigd En zorg ervoor dat, voordat u ooit opzet, dat uw aanrecht werkt. Soms, als het niet werkt, geeft dit aan dat er een kleine kromming in uw tafel zit, Oke? Je kunt het buigen of opvullen met groene kaarten, indien beschikbaar, of wat dan ook, totdat het goed voor je werkt, dus vandaag beginnen we met het rijtuig aan de rechterkant en ik wil dat je met een open worp op om op te zetten 48 steken met een sleutelplaat 3 met je afvalgaren en zes rijen breien Neem sleutelplaat 3, plaats sleutelplaat 2 en je gaat een rij breien met sleutelplaat 2. ik ga de boord oprapen en breien vind ik door een strakke rij daar te breien, helpt om de gaten te dichten die daar zouden kunnen zijn.Dan ga je breien en je sleutelplaat 3 weer erin stoppen met je truigaren Je bent ga breien naar rij 33 en dan stop je ik zal je laten zien hoe je de okseldiepte kunt markeren als we het nu markeren, als het tijd is om dat armsgat opnieuw op te hangen en het naar beneden te breien, zal het veel sneller gaan dan als we al die rijen moeten tellen of de centimeters moeten meten. Nu weet ik dat ik je zojuist veel instructies heb gegeven. Maar samen met je blauwdruk, y je ziet dat je een schriftelijke reeks instructies hebt die stap voor stap zijn, die precies overeenkomen met de pauzes op deze band Dat is om je te helpen als je alleen bent en ik ben er niet om je aan te sporen om door elke stap voordat je de band weer aanzet Dus ontmoet me als je weer bij rij 33 staat bijschriften door GetTranscribecom

admin

Bir cevap yazın