voor beginners kabelgebreide trui | breiproces

voor beginners  kabelgebreide trui |  breiproces

kabelgebreide trui | breiprocesIk heb een patroon gemaakt! Wat? Ik ben erg enthousiast om jullie het proces van het maken ervan te laten zien. Ik hoop ook dat het patroon zelf logisch is. Ik zal het (hopelijk) op…
weer terug met je wekelijkse update van wat ze vandaag gaat breien hey what’s up ik ben letterlijk geschokt door het aantal mensen dat vorige week mijn video wilde bekijken ik kan het niet geloven ik kan niet geloven dat het een week geleden is en mensen kijken er nog steeds naar ik weet niet wat er over me heen kwam zoals het willen breien als een ton maar ik kan niet stoppen en ik denk dat ik een soort van project high heb elke keer dat je een nieuw project start het is net als oh ik moet dit constant doen ik heb al ik ben al aan een ander project begonnen eh dus negeer dat maar weer ik denk dat ik te veel aan het tikken ben of het is net als deze 14-jarige meisjes die het leuk vinden om op mijn instagram te komen voer en ze zien er gewoon preppy uit alsof ik naar een privéschool ga, maar ik zie er ook uit als een vader weet je ik wilde iets maken dat heel gemakkelijk was iets dat ik binnen een week kan maken ik heb het niet gemaakt alles voor mezelf dat gebreid is met kabels en ik denk dat het heel cool zou zijn om een ​​heel eenvoudig ontwerp te maken ik heb dit blauwe garen ik heb er maar één gekocht en ik wilde mezelf uitdagen om te zien of ik iets kon breien met precies die ene zoals een bol garen ik denk dat ik dol ben op de babyblauwe kleur ervan het schreeuwde het gewoon uit alsof ik een kleintje ben meid en ik gaan naar de privéschool ik wilde die tijd en dat is de sfeer waar we voor gaan ik heb dit patroon zelf gemaakt wat zeg ik het is misschien een beetje moeilijk te volgen als je dat wilde alleen maar omdat ik echt aan het staren was het ik ben echt slecht ik hou er gewoon van om met de stroom mee te gaan kijk wat ik leuk vind uh wat me echt in mijn reet bijt als ik moet ontrafelen maar ik zou er niet mee stoppen nee ik hield echt van al je jongens lief opmerkingen het was heel leuk om te zien dat ik meer video’s wil maken, ik denk dat laten we verder gaan met de video oke in wezen werk je midden achter naar boven je voegt schouders toe en dan werk je aan de voorkant en dan combineer je bij het armsgat waar je bent het midden en dan brei je naar beneden, dan voeg je de kraag en de mouwen toe bij het einde oke dus ik zette 56 steken op ik maakte het zo dat er zes breisels waren en dan brei je er een averecht en dus elke andere brei je hebt een kabel ja dus om een ​​kabel te maken brei je eigenlijk alles normaal alleen tijdens deze ene rij is waar je draait het wat ik deed voor elke 18e rij die ene keer dat ik echt naar buiten ging mijn vriend liet me in de auto zitten terwijl hij werd geknipt dus dit ben ik die net doorgaat ik weet niet wiens kapsel een uur duurt maar hier ik ben ik eigenlijk echt bang dat iemand langs zou lopen en me zou zien als een verdrietig, verdrietig persoon die aan het breien was, maar zoals je kunt zien, heb ik beide al gedaan, zoals de schouders, dat is gewoon dat je ze oppakt van je opzetsteken, dus dan jij je blijft doorgaan, je zet het nekgedeelte op en dan blijf je breien je breit gewoon de voorkant tot hij dezelfde lengte heeft als de achterkant en dan combineer je waar de armsgaten komen, dus ik begon dit op een vrijdag i was ermee bezig, ik denk dat ik helemaal achteraan klaar was gedeelte en toen op de zaterdag, dat ben ik in deze auto, ik was in staat om de voorkant af te werken en ik denk dat het lichaamsgedeelte ik echt vergelde ik had geen idee of het op mijn hoofd zou passen of dat het op mijn lichaam ik was op dit moment gewoon aan het gissen, wat waarschijnlijk niet de slimste van mij is omdat ik hier zoveel uren in heb gestoken, maar ik wilde het echt voor elkaar krijgen zodat ik een video voor de dinsdag kon plaatsen ik was eigenlijk echt verrast nu ik het zelf kan afmaken, laat ik jullie in het kort zien wat ik gebruik om te bekabelen dus ik heb dit kleine haaknaaldtje waar ik de steken oppak brei drie en brei dan de steken die in wezen op deze kleine naald zitten het is echt moeilijk omdat er is geen rek het is erg strak omdat je kunt zien dat het meest tragische is gebeurd, maar je pakt het gewoon op en je gaat door, dus dit is mijn vriend die binnenkomt en ziet wat ik aan het doen ben ik weet niet wat hij dacht dat maar in wezen liet hij een scheet en ik was d vind het leuk oké ben ik de enige persoon die op de lagere school van gekke bands hield want ik heb er laatst een paar gevonden en ik kan niet stoppen ze te dragen ik denk dat ik ze onder de douche draag en het kan me niet schelen de mijne zijn een ster en een kers die ik vroeger had, hield van deze enorme doos, maar hij is weg nu veel mensen in de reacties zeiden dat ze niet wisten hoe ze een trui moesten maken en ze dachten dat het te moeilijk was, maar eerlijk gezegd is het heel gemakkelijk, je hebt gewoon een paar basissteken die je kent en dan moet je gewoon weten hoe je moet naaien, dus ik dacht aan het maken van een video die de basis beschrijft van wat je nodig hebt oke dus ik heb zowel de voorkant als de achterkant aan de onderkant verbonden van het armsgat en ik brei het nu in de rondte oke ik hapte naar adem naar dit deel en ik kijk zo verdrietig ik kijk naar demon slayer omdat het net op netflix is ​​gekomen en iedereen is er om de een of andere reden enthousiast over en het is zo raar triest omdat mensen dood gaan en het is niet oké, maar ja, ik hou van video kijken terwijl ik brei, is het zo ontspannend, ik denk dat ik het toegeef omdat ik zo veel angst heb, het helpt me onlangs om te kalmeren ik ben net klaar met shit’s creek en ik ben zo verdrietig oke op de kraag ik heb zo’n beetje elke andere opgepakt naai en ik doe rib zoals altijd ik heb het niet laten zien maar ik heb de italiaanse afkantmethode gedaan alleen omdat het een betere afwerking geeft in plaats van dat je gewoon een normale afkanting doet het probleem ermee is alleen dat het zo veel kost langer om dat hier te doen, ik wilde je deze kleine spelden laten zien die ik heb van kleding die ik heb gekocht waar het is om me precies te laten zien waar ik de kabelsteek moest maken en dus het is gewoon een heel handige manier zodat je het niet hoeft te doen raak in de war oh mijn god, ik vind het heerlijk om deze foto’s te maken omdat het er gewoon zo cool uitziet ik was echt blij met de resultaten het is gewoon heel eenvoudig het is helemaal geen harde kabelsteek je doet het gewoon allemaal in een zelfde

richting en toen ik het probeerde op heilige moly ik was sprakeloos absoluut sprakeloos het ziet er eigenlijk uit als een shirt dat je gewoon een beetje zou kunnen kopen zoals hm en ik leef mijn puppydromen ja dus ik wilde zien hoe het eruit zou zien met andere kleding ik droeg het met deze rok probeerde deze jeans ik dacht dat ik zo cool was, ik ga niet liegen eh ik probeerde dit shirt het was een beetje raar, maar ik dacht dat Harry Styles me ermee zou trouwen dus oke ik weet dat dit hetzelfde is intro want ik ben dit aan het filmen maar haat me niet dit is wat ik bedacht ik weet niet waarom maar alsof ik er verliefd op ben het is zo weinig als zacht oh mijn god ik zou het hiermee kunnen dragen shirt oh mijn god ik deed dit niet expres ik zweer het is echt leuk het is echt het is niet veel bekabeling als je echt niet van kabels houdt ik wilde dat het echt iets zou zijn dat je niet echt zou opmerken denk ik het is net als een release een klein detail deze onderdelen zijn niet bekabeld en dan bekabel ik ze niet zoals ik zou zeggen als vaak is het erg verspreid en het is hetzelfde op de achterkant ik hou van deze video’s omdat het me dingen laat maken en meer dingen laat maken en het leuk vind om zoiets te maken zou ik nooit hebben gedaan als ik niet onder druk gezet was om een ​​video te maken en ik vind het gewoon zo mooi het spijt me ik kijk graag naar mezelf in de zoeker maar ik zie er goed uit in blauw zoals oke dus laat het me weten als je dit maakt stuur me een foto op instagram of zoiets ik heb nodig oh mijn god als als mensen dit echt iets maken dat ik heb gemaakt, ik denk dat dat zo cool zou zijn heel erg bedankt voor het kijken ik ben echt verrast als je het helemaal hebt gehaald bedankt bedankt

admin

Bir cevap yazın