voor beginners Kan ik een regenboogtrui breien in 5 UUR? Brei met mij.

voor beginners  Kan ik een regenboogtrui breien in 5 UUR?  Brei met mij.

Kan ik een regenboogtrui breien in 5 UUR? Brei met mij.Ik moest deze zonneschijn en regenbogen trui/trui voor mezelf maken nadat ik klaar was met het kijken naar The Good Place. Ik besloot dit in 5 uur te maken, dus omdat ik …
kan ik het in vijf uur afmaken ik denk dat ik dat zal doen dat het een uitdaging van vijf uur zou kunnen zijn he jongens welkom terug op mijn kanaal vragen jullie naar deze gitaar hier die ik vond in een winkel is dat in tune ik weet het niet ik weet niet of ik dit ga leren spelen alleen als ik niet aan het breien ben ik ga dezelfde vier akkoorden keer op keer leren en het dan spelen op feestjes ik ben niet uitgenodigd voor hey welkom of welkom terug op mijn kanaal vandaag ik ga een beetje een brei-uitdaging doen ik denk dat dat is wat ik doe plus mijn ongeduldige kont moet dit gewoon gedaan krijgen omdat ik het in mijn hoofd heb en ik wil dat het graag gedaan wordt dit is hoe ik dingen voor elkaar krijg, dus ik heb onlangs de goede plek bekeken die ik ook in de andere video noemde het personage dat Kristen Bell speelt Eleanor draagt ​​al deze echt schattige gestreepte topjes zoals topjes in regenboogkleuren en ik denk dat ik die niet heb zoiets, dus ik ga zoiets maken en dat is hoe dit is, dit is volledig samenvallen In het algemeen valt het ook tijdens de Pride-maand, dus ja, dus iedereen die dit wil maken, doe dat alsjeblieft, gezien het feit dat dit geen tutorial voor dit patroon is, ik heb wel een video die ook niet meer een handleiding voor jou is als je naar die video wilt gaan, dus eigenlijk wat ik ga doen, is deze trui maken die ik heb, dit is mijn neusgewicht-truipatroon, maar ik ga er regenboogdetails aan toevoegen, dus enkele huisregels die ik ben ik ga mezelf timen voor wanneer ik alleen aan het breien ben, het zal niet de tijden omvatten waarop ik eet of stop om foto’s van mijn instagram te maken, omdat inhoud mijn belangrijkste vorm van marketing en instagram is en het is mijn levensonderhoud zoals ik zei eerder ik time mezelf alleen als ik puur recht brei of lgbtq brei of wat voor soort breien dan ook dus nogmaals dit is mijn no-sweat sweaterpatroon en dit is de regenboogeditie ervan ik ga aan de top werken deze wordt bijgesneden en ik ga proberen het in vijf uur te doen, dus om te ster ik ga door en haal mijn garen dat hier in mijn garenvoorraad zit, want ik ben een garenverzamelaar en als je mee wilt spelen, heb je de kleuren van de regenboog een paar rondbreinaalden nodig en je patroon is ook niet afgebeeld is een naadnaald voor het weven van uiteinden en het bewerken van de ribbels een koekje wat drinken of andere soorten voedsel je zou willen helpen je hier doorheen te helpen dus mijn originele patroon heeft eigenlijk niet de regenboogkleuren opgeschreven, dus ik moest wat snel rekenen om erachter te komen hoeveel rondes ik in de kleuren moet doen, had ik echt een potlood nodig en mensen om dit uit te zoeken waarschijnlijk niet was dit shot alleen voor mij om dit gigantische potlood te laten zien dat ik heb gekocht hoogstwaarschijnlijk heb ik echt wiskunde gedaan dames en heren maxwell landry en de keramiek dus 30 minuten en ik sta op het punt om van kleur te veranderen ik ben klaar voor de veranderende kleuren deel yay ook al heb ik er alles aan gedaan om de kaarten ervoor uit te zoeken ik doe het eigenlijk goed nu hoop ik een beetje dat dit w komt goed uit voor mij, ik zou nu waarschijnlijk ook moeten zeggen dat ik kikkers niet in mijn breiwerk ga opnemen omdat ik het gevoel heb dat ik dit ga kleden waarom vind ik dit leuk en nu wordt er meteen iets gezegd dat verkeerd kan worden opgevat als seksueel toespelingen omdat ik er nu op heb gewezen dat ik de tijd moet hebben om te tikken en ik zal hier naar binnen moeten gaan oh dat is eigenlijk zacht best aardig oh het is hier zo gezellig dat het me een minuut of twee minuten kostte dit zou kunnen wees een handschoen ah toen ik klaar was met het lastigvallen van mijn garen ging ik verder met het bewerken van de kleuren en ja dit zal gebeuren in een time-lapse vorm dus bereid je voor op wat chille muziek voor de volgende minuut ook weet je dat ik al een uur en een uur aan het breien ben de helft om zoveel gedaan te krijgen dit is alsof ik veel sneller ga dan ik had verwacht om eerlijk te zijn, maar uiteindelijk doe ik de twee extra kleuren vanavond en dan timing dat en dan zal ik het morgen opnemen zodat jullie het kunnen zien, dus ik zal je zien jongens morgen hey jongens dag twee dus vandaag ik oh ik heb dat niet begrepen, kunnen jullie het opnieuw proberen mijn klok is gewist zoals maar omdat ik de slimme koek ben die ik ben, heb ik eigenlijk een screenshot gemaakt, dus ik was gisteravond om ongeveer vijf uur klaar met breien en ik heb gisteren ongeveer twee uur gebreid en ik ben zo ver gekomen dat ik ga doorgaan met de body work it up we gaan er gewoon aan beginnen dat is mijn enige doel voor vandaag ik denk dat dat er oorspronkelijk heel schattig uitziet ik wilde dit grijze gedeelte hier eh als wit ik wil het graag hebben zoals wit en dan de kleuren zou echt knallen en zo, maar ik denk dat het grijs echt mooi is en ik had het grijs al, dus ik dacht dat ik het zou gebruiken omdat ik mijn buste probeer op te bergen dat is niet goed buste mijn voorraad ik probeer mijn garen is wat ik probeer te zeggen ja dat klonk alsof ik het leuk wilde vinden mijn borsten weg te doen misschien zo zou bh moeten heten als buste stashes je bergt ze weg van je borsten dus ja dat is waar ik mee bezig ben en ik heb het even gepauzeerd omdat ik er echt een foto van ga maken en dan ga ik ook doe mijn instagram voordat ik marketing vergeet oke laten we het doen volledige ontkenning disclaimer ik was aan het breien en ik nam niet op maar ik begon te breien toen ik deze video op youtube aan het kijken was en het is op 4 minuten 38 dus ik ga dit oppakken tot vier minuten 38 25 plus vieren 29 ik heb het gevoel dat als je merkt dat de vezels nog in het garen zitten, het gewoon zo echt aanvoelt als rauw alsof het van het dier kwam, wat duidelijk deed, maar het is net alsof het een authenticiteitskaart is, hoop ik dat was verhelderend voor jullie, dus hier komt nog een time-lapse en ik zal jullie waarschijnlijk aan het einde zien, dus ik ben net klaar ja mijn ding is nu klaar ik heb het gevoel dat ik een beetje moet chillen ik denk dat ik zal praten morgen iets meer over dus ik ben erg blij met hoe het is geworden ik heb eigenlijk niets gevlogd, behalve in het begin toen ik vergat te beginnen met timen dus heb ik de tijd gemaakt die ik niet deed het kostte me eigenlijk een iets langer om zes uur in plaats daarvan, maar ik denk dat het nog steeds een echte is ly snel gebreid en ik heb zoveel garen over dat ik overweeg

een vestpatroon om eerlijk te zijn, dus als je dat wilt zien, laat het me dan weten hieronder in de reacties, maar dat zal waarschijnlijk niet zoveel invloed hebben, want ik heb nu het idee in mijn hoofd en ik moet het gewoon doen, het is dit een infp-ding dat ik niet weet, dus bedankt voor het kijken tot het einde als je zo ver bent gekomen, ik waardeer het echt en je steun betekent veel voor me, like en abonneer al die goede dingen omdat het helpt me echt om me te steunen en het betekent dat ik dingen voor jullie kan blijven maken, dat is het zo’n beetje, dus nogmaals bedankt en ik zie jullie de volgende keer

admin

Bir cevap yazın