voor beginners Kleurrijke kettingen met resterende draden Breien Vest Model🌱💕 Breien Tutorial Steekpatroon Tunusian Cardigan

voor beginners Kleurrijke kettingen met resterende draden Breien Vest Model🌱💕 Breien Tutorial Steekpatroon Tunusian Cardigan

Kleurrijke kettingen met resterende draden Breien Vest Model🌱💕 Breien Tutorial Steekpatroon Tunusian Cardigan

Hallo allemaal, Hallo op mijn YouTube-kanaal. Welkom op mijn YouTube-kanaal. In deze video gaan we met je aan de slag, het is heel gemakkelijk te breien. Ik denk dat het heel goed zal zijn voor jongens. Ik zal drie kleuren gebruiken. Als je wilt, kun je nog steeds de resterende threads zien. Ik heb aan een harosha-band gewerkt, ik laat het aan jou over, je kunt de band bewerken die je wilt. Je hebt in totaal 40 twee lussen. We verdelen de 8 steken in lapjes en rangschikken ze in veelvouden van 4 vrienden. Ik zou het op prijs stellen als je je op mijn kanaal abonneert en het vanuit de hersenen ondersteunt. Nu vrienden, ik ben een band. Terwijl we de laatste rij breien, moeten we een proces op de achterkant doen, zodat het ons jaar geen pijn doet. We doen wat u doet. Als je wilt, kun je hier beginnen, want ik begin in de volgende rij, maar je betaalt zoals ik brei, je breit het breit niet Nu ik brei brei ik mijn laatste twee steken vanaf de achterkant zodat de zomen goed naar buiten komen . Bekijk het spit zonder te breien. Neem het vrienden zoals ik. Nu heb ik alle lussen tot het einde van de rij. Ik brei alle lussen tot het einde van de rij. Ik brei de voorkant recht. Ik heb het van voren naar achteren gebreid. Ik heb het van voren naar achteren gebreid. Als je wilt, kun je het van voren naar achteren breien. Ik brei alle lussen recht van voren en kom naar achteren. Ja, ik brei alle lussen recht van voren naar het einde van de rij. Laten we onze twee overgebleven wetenschappen nog eens bekijken 2 4 6 ik heb 8 verkeerd geteld denk ik 24 24 24 24 444 en 4 ja, we zullen beginnen met deze twee steken recht te breien, we gaan weer verder met je elastiek, maar nu brei ik de tweede plat, dit is de derde lus, dit is de derde lus, en we zullen de lussen breien die bij de 4 komen en veelvouden van de vouwen. zodat we hem hier inpakken, moeten we zeggen dat onze knoop een beetje groot is. nu brei ik 1 2 3 brei de vierde lus tweemaal en verwijder hem, ik brei hem weer recht ik zag een twee drie breien en ik zag de twee keer vierde lus Ik haalde 1 2 3 4 twee keer in een lus, dus ik verwijderde mijn knoop hier. Ik probeer mijn draad een beetje nieuw te houden zodat onze serie niet naar boven uitrekt, het is een model dat vrienden verzamelt Omdat we hier altijd onze lussen op deze manier zullen breien terwijl we alle patronen breien, nu brei ik er één twee drie breien de vierde lus Ik brei twee drie lussen op deze manier brei ik er twee. Zodra ik de vierde lus uit de kast heb gehaald 1 2 3 Ik brei hem, ik brei de vierde lus op deze manier en knip hem af. Ik ben geboren met 1 2 3 4 breisteken en opgeblazen breien twee keer drie en ik verwijderde een twee drie breien dit is hier 2 4 6 8 van onze zoomsteken Ik brei zes van onze gebreide steken plat, en als je mijn laatste twee steken breit omgekeerd, nu zijn we klaar met ons rubberen breiwerk. Laten we ons touw vastbinden, waar binden we ons gekleurde touw door het onder de negende lus te binden We gaan verder ja nu zijn we aan de voorkant we bonden ons touw nu aan de achterkant zonder de eerste twee lussen te breien Ik krijg opblaasbaar en maak er twee drie Pardon 4 5 6 7 en 8 hier zal ik het recht van voren naar achteren breien. We nemen onze twee lussen zonder te breien vanaf de voorkant, zei hij, het omgekeerde patroon begint vanaf de achterkant, we eindigen, vrienden, nu brei ik mijn acht steken, ik laat mijn witte draad achter en pak mijn blauwe draad en spring over het witte draad als deze, kijk niet deze, twee of drie steken, kijk naar de achterste rij, er is een lus die we breien door hem twee keer te draaien. Ik maak het open en ik zwel zonder te breien Ik brei 1 2 3 lussen en open deze lus Ik brei 1 2 3 lussen en ik open deze kennis en word opblaasbaar 1 2 3 Ik brei deze knoop en ik word opblaasbaar door deze knoop te openen, dat wil zeggen , we openen deze knopen en trekken het gebreide touw naar onze oorlogszaken een twee drie we hebben deze knopen geopend, een twee drie steken zijn open Ik krijg 1 2 3 Ik heb mijn knoop geopend Ik heb de opblaasbare 2 3 Ik heb mijn laatste kennis geopend en Ik heb de overige twee knoopsgaten gebreid. Nu hebben we vrienden hier een triple. Nu zijn we op de achterkant van het breien, nu neem ik het blauwe breigaren opzij, ik trek het touw opzij, ik brei constant het averechte geluid van de achterkant van het breiwerk, ik brei mijn blauwe breistijl die ik nam terug mijn witte breiwerk Ik brei drie blauwe breien Ik brei drie blauwe ruggen Ik brei drie blauwe ruggen Ik brei drie blauwe Mimi aan onze kant, kijk ondersteboven, ik nam de lus, ik brei er drie, snap ik het niet, ik heb het drie Wat heb ik gebreid? Ik heb deze drie lussen gekocht, ik heb ze opnieuw gebreid. Zal ik er zes geven en de resterende lussen recht breien met een naald? Ja 2 3 deze drie vier vijf en zes Ik brei mijn laatste twee steken in omgekeerde volgorde Ja, nu nemen we dit werk nog een keer over ik neem de eerste twee lussen van voren zonder breien en de witte draad om hier af te maken bij 8 De Yanar vasthouden, ik brei als harosha en schrijf, ik laat het over de blauwwitte draad springen, ik brei weer drie naalden, ik brei drie naalden, ik brei drie naalden ik brei deze drie en ik pak mijn film nu tot het einde van de rij Ik brei weer 3 steken en verzamel onze witte lus voordat hij sterft. Laten we tot het einde komen Ja, we zullen Yım breien tijdens de 4 van ons breien, we zullen opnieuw breien vanaf de achterkant, dit keer vrienden, onze witte borden We zullen ik in dezelfde band breien als op de rug, we zal de witte lussen nog een keer breien, nu nam ik de eerste lus zonder te breien, ik brei de blauwe rug, ik brei mijn witte brei twee keer. Om het af te kunnen maken is dit onderdeel plat om het af te kunnen maken. Vrienden, nu brei ik mijn breiwerk hier en deze witte lussen worden achterstevoren gebreid. Ik brei altijd drie omgekeerd breien en ik ben twee keer naar de witte lus gekomen en haal hem er nu uit, ik zie mijn drie ondersteboven witte knopen en neem ze uit het spit door ze drie in te pakken. Ik heb onze omgekeerde witte lus twee keer gedraaid en verwijderd, ik heb deze drie omgekeerde witte lussen twee keer omwikkeld en zo verwijderd. Ik sla onderaan een blauwe over en geef hem onderaan en ik brei de resterende 8 en 6 recht. Ik brei de ronding ondersteboven en maak je af met mijn blauwe draad.

Deze keer werken we onze LD-serie groen touw vanaf de achterkant weer vanaf de voorkant. Nu neem ik er twee of twee zonder te breien en brei de rand Fatih-lussen, allereerst laat ik mijn witte garen achter en deze keer neem ik mijn groene garen in mijn hand waar het over de witte draad springt Ik brei deze lus, die we hebben ingepakt, ik open de lus die we aan de achterkant hebben gehakt, ik brei een of twee drie en open deze lus ik brei een twee drie gebreide steken ik brei er drie en opende mijn kennis Vrienden dit eenvoudige patroon Als je wilt, tweekleurig Een model dat je kunt beoordelen met de slimste overgebleven draad. Ook dit weer, dit patroon is helemaal overgebleven van je verbeelding en deze tand kan verschillende ontwerpen maken. En jij en je zoon zijn heel makkelijk weer te zien, vrienden zijn in de eerste plaats wat we deed, we begonnen onze groene draad hetzelfde. Nu vrienden, ik ben van plan om blauw groen wit blauw groen wit te gaan dus breien Laten we je weer ontmoeten na het breien. Ja ook vrienden. Zoals ik al zei, we blijven op deze manier vooruitgaan, zoals ik al zei, je kunt in elke volgorde in een andere kleur werken, het zal gekleurd zijn, zoals we althans zeiden, het is mogelijk om de kleuren te verminderen, maar minstens twee -kleur U kunt dit patroon breien. In het verhaal zeg ik je in een ander model te zien, voor jezelf te zorgen, tot ziens.

admin

Bir cevap yazın