voor beginners Kolay örgü modeli 🤴Breipatroon voor babyjongens–breipatroon voor babyjongens-男嬰針織模型

voor beginners Kolay örgü modeli 🤴Breipatroon voor babyjongens–breipatroon voor babyjongens-男嬰針織模型

Kolay örgü modeli 🤴Breipatroon voor babyjongens–breipatroon voor babyjongens-男嬰針織模型Hallo vrienden. welkom op mijn kanaal.. Ik heb hele mooie modellen op mijn kanaal. veel plezier. Dank u. ивет . обро ожаловать а ой …
hallo allemaal, welkom op mijn kanaal, vandaag zal ik een prachtig spiesmodel delen met de sneeuwbal Baby één in mijn hand, ons model is erg mooi, het is een eenvoudig model, het is geschikt voor alle babyjongens in grijze kleur. Een mooi touw kan een heel mooi babyvestje maken. Je kunt het ook gebruiken voor meisjes die verschillende kleuren gebruiken. Dat is mijn spiesnummer dat twee en veelvouden zal zijn. We zeiden het getal drie en een half tien, laat me het zo laten zien voor beginners, ik trek onze eerste lus zo uit, ik eindig hem in twee, dit is ik gooi onze eerste lus, dit is mijn vinger, ik voltooi onze lussen met de klassieke methode voor het verwijderen van lussen, we stellen het in op 12 en veelvouden en stellen ons model in. laten we eerst een mooie band maken, laten we een mooi bandenmodel maken, dan ons model maken, zo eindigen we onze maaltijden, ik brei de volgende lus recht. Als je er twee recht en twee achteruit trekt, maak ik elastiek twee achteruit 3 deze twee lussen Ik ben recht abonneren, kan ik beide lussen omgekeerd hebben? god B isillahirrahmanirrahim in zijn eigen zelf hij twee lessen beide recht deze twee achteruit deze twee rechte 12 lussen dit omgekeerde Ik doe heel ander elastiek je kunt het eronder aanbrengen je kunt het model zo instellen je kunt dit bandmodel toepassen zoals ik deed het klassieke bandenmodel twee achteruit twee recht Ik heb ook voltooid abonneren abonneren ja ik draai dit model en we breien onze lussen weer zoals je kunt zien, ik maak de omgekeerde en omgekeerde rechte, abonneren abonneren abonneren abonneren en voltooi het op deze manier totdat je hier bent. Ik doe het ook, ik heb het rubberen gedeelte op deze manier voltooid, zie je. geweldig model voor mooie babyjongens nu bestaat ons model uit 2 rijen Ik maak de eerste rij en het model Dit is de platte kant van ons model Ik brei al onze lussen plat 13 lussen recht naar het einde van de rij en we zeggen OK inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven aan het einde van deze rij We hebben net zoveel gezichten voltooid als ik het omgekeerde touw van het model draai, dit is het omgekeerde. we maken twee rijen van ons model a, niet meedoen, ik heb er een gekocht zonder te breien, ik heb weer twee steken gebreid. Kijk, ik heb twee steken recht gebreid, ik heb hier een of twee steken recht gebreid, ik heb het gedraaid, ik nam de lus, ik nam hem over deze twee lussen, ik legde hem over deze twee lussen en laten we er nog een doen. Ik heb twee van onze lussen recht gebreid, ik heb de 2 lussen gecorrigeerd, als ik de lus over deze twee lussen haal en laat en opnieuw een lus maak Ik brei er twee recht en neem deze lus Ik liet de andere lussen over de trieste, dit is weer een kast of brei er twee recht dit ik passeer de lus ik lus over de andere lussen, eens kijken, en laten we het nog een keer doen in de kast, twee lussen erover breien, twee lussen in een kast breien, twee lussen breien dit en eroverheen, op een kast, twee lussen rechttrekken Er dit en over een kast gaan, beide lussen breien. geef het door aan het einde van een rij op deze manier ik maak een kast af beide plat gebreid Ik breide 12 lussen van de lus die ik passeerde en wikkelde het in 12 lussen, ik breide het, ik breide dit Turkse gerecht plat, ik breide het voorbij was, maakte ik de toer af door de laatste lus Midea o te breien. we breien onze steken recht abonneer deze rij Ik heb het tot het einde voltooid Ik brei recht abonneren schrijf je je in op iets we hebben onze laatste rechte steek gemaakt Dit is de voorkant van ons model en de platte kant is recht. Ik heb het model ondersteboven gekeerd, ik zal het je nog een keer laten zien, ik heb het gekocht voordat ik begon te breien Ik heb het vergroot, ik brei recht, ik brei 12 steken recht, kijk, ik ga eroverheen en Ik verlaat het. we breien onze breisels plat, deze rij is de laatste Look, het model kwam er een beetje zo uit en we maken al onze lussen weer recht. Dit is het model, ik ga nog wat breien. Dus laten we kijken hoe ons model eruit komt te zien, laten we kijken hoe het eruit zal zien, het touw is erg mooi, laten we elkaar weer ontmoeten in het laatste deel van de video Ja vrienden ik heb het zo afgemaakt, laat me het zo laten zien, kijk het is heel mooi voor mannelijke baby’s, het is een geweldig model, ik zal je er zo achter laten zien 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 Je kunt beginnen met 26 steken voor een pasgeboren baby 26 steken zien er erg mooi uit Ik heb het ook gemaakt in een andere kleur in de zorg, ik heb het gebreid met Pollyanna, ik heb het gemaakt met een polyana, je kunt de gele ook maken voor babymeisjes, wat is deze kleur, of je het in cree of geel wilt, bedankt voor het kijken naar me zie je in mijn volgende mooie video’s drie nu doei en blijf gelukkig

admin

Bir cevap yazın