voor beginners Kolay örgü modeli-breipatroon gebreid met batikgaren-鉤針編織

voor beginners Kolay örgü modeli-breipatroon gebreid met batikgaren-鉤針編織

Kolay örgü modeli-breipatroon gebreid met batikgaren-鉤針編織Hallo vrienden . welkom op mijn kanaal.. Je kunt hele leuke breipatronen vinden. babydeken vest blouse vest trui beanie sjaal Er zijn modellen zoals ik …
Hallo allemaal, welkom op mijn kanaal, vandaag deel ik een heel mooi breipatroon met Alize Şekarm booties garen. Mijn garen is een heel mooi garen dat je kunt gebruiken bij Wonder Kids breien, ik zal je 10350 kubieke meter kleurtoon laten zien. Dit kunnen onze vrienden zijn die het willen kopen, ik zal een zeer mooie garennaald nummer 13 gebruiken. Ons aantal steken is 15 en de veelvouden plus ervan. We zullen 4 lussen en vier lussen werpen. Laten we daarom onze lussen afmaken, laten we er een mooi elastisch patroon onder aanbrengen, ik heb onze eerste lus recht gebreid, ik heb er een omgekeerd gebreid en ik heb er een plat gebreid en een achteruit gebreid. Dit is een rechte, dit is een omgekeerde abonnee, dit is een rechte. keer op deze manier de rij voltooit er een tot het einde zo zit ik in de twee rijen van het aas 3 lussen zoals gezien we zullen onze rechte stukken breien en omgekeerd zoals gezien we zullen onze rechte stukken recht breien we zullen ons recept omkeren dit rechte rechte stuk achteruit schrijf dit recht deze kant op deze kant op totdat je hier komt. Laten we het hoe-gedeelte afmaken, dit is de scan-zei-regel, ik heb het rubberen gedeelte voltooid, dit is het omgekeerde. ik bouw het model in omgekeerde volgorde, we nemen onze eerste lus zonder dood te gaan deze twee brei recht deze drie brei drie lussen brei een een twee drie twee lussen brei deze drie mijn eten omgekeerd abonneren brei onze beide lussen deze drie lussen dit achteruit tot het einde van deze rij deze kant twee rechte mP3 deze keerzijde dit inschrijven inschrijven inschrijven inschrijven deze kant inschrijven Ik brei twee steken dit is de laatste steek we hebben een rij gemaakt van ons model zo hebben we een rij van ons model gemaakt 1/2 Ik heb de rechte kant van de modem Ik heb de rechte kant van de modem gedraaid Ik kocht de eerste steek zonder te breien beide hebben we twee zijlussen omgekeerd deze hebben we drie platte schotels. Ik neem mijn laatste 3 gerechten en ga zo over twee lussen. Ik brei 1 lus recht. Ik vermeerder een lus en brei de volgende lus weer in m, het aantal lussen is weer afgetrokken. Ik heb twee omgekeerde steken. Ik brei twee averechte steken, en op dezelfde manier brei ik drie van onze rechte lussen over mijn laatste rechte lus, en brei ik de volgende lus, dit is breien, en ik brei twee lussen? e opnieuw van 1 2 3 Plain Plain Ik nam de laatste 12 Je ging er overheen en maakte een rechte lus dit rechte stuk en opnieuw heb ik deze twee keerpunten deze drie rechte stukken Ik heb het laatste rechte stuk Ik heb het over één lus geveegd een herhalingstelling van lussen 3 1 2 3 keer Ik heb weer twee averechte garens gebreid, ik nam de laatste, haalde die eroverheen, ik breide de eerste steek in twee ervan, ik breide de eerste steek opnieuw, ik doe dit proces tot de einde van de rij. Ik ben dit patroon meteen aan het afronden. Heb ik dit patroon gedraaid Ik zit in rij 3 Ik heb er twee rechte lussen tussen gebreid, we hebben drie lussen aan de zijkant, we hebben drie lussen in de 3e Ik brei nog een lus 2 3 weer twee rechte drie twee averechte twee rechte drie Laten we naar je kast kijken, we breien de lus in omgekeerde richting, ik brei 3 in omgekeerde richting 2 3 deze en twee rechte, drie omgekeerde en zo kom ik aan het einde van deze rij schrijf u in voor dit bijgerecht of maak ik de laatste lus af Ik draai het model en ik sta hier aan de platte kant van de modem Ik nam de eerste lus zonder hem te breien Ik brei twee van de zijlussen kijk hier heb je drie rechte lussen Ik heb hem gebreid eerst heb ik er een verhoogd Ik heb er een gebreid verhoogd Ik heb 3 lussen gebreid tel bij een Ik heb iets verwijderd en weer brei ik twee keerdelen tussendoor. Ik maak 5 steken van drie maaltijden. Ik zal één RAR verhogen. Ik meerder, ik brei recht, ik brei recht, ik brei 3, ik maak iets van het aantal steken, gaan we door tot het einde van de toer? Ik schrijf in, schrijf in, abonneer, abonneer, langzaam komt ons model in opkomst Ik heb het model omgedraaid Hier kunnen we onze maaltijden zien We zullen sterven alsof deze tussenliggende steken recht zijn, ik heb er twee recht gebreid, zie een achteruit tweede achteruit 3 achteruit vierde achteruit V achteruit 5 steken achteruit twee recht een twee drie vier vijf averecht een twee recht, dus ik heb het aantal steken verhoogd omdat we de steken omgekeerd hebben gebreid, 3- ik brei er 5 achteruit dat is twee recht maar 12345 beide zijn recht abonneren 15 abonneren abonneren abonneren deze 123455 twee recht deze een twee drie vier vijf een twee recht en we maken de rij af door de zijlus buik te maken ja nu Kijk nog eens, op het platte vlak van ons traceermodel, ik brei twee keerzijden, ik brei het omgekeerde, je hebt vijf lussen. Eerst maak ik een enkele lus, ik weet het niet, ik heb er een gekocht en de middelste gekookt. Ik neem het, laat me het zo laten zien, en ik brei het op deze manier, ons aantal van 3 lussen is weer 3, ik heb één twee drie herhalingen verlaagd Laten we er twee doen, ik brei het omgekeerde, ik zal zoeken naar de helling Ik ga een van deze twee steken breien, maar ik ga er een halen uit het busgedeelte dat ik hier vandaan ga halen en dit en ik brei op deze manier Ik voltooi ons model Laten we het doen vandaag heb ik het weer van het eindstuk gekocht, ik heb het afgemaakt en tussendoor de achterkant gebreid en opnieuw heb ik er vandaag een voor je gekocht en ik heb er een in het midden gebreid In beide, ik zie het van binnen en brei er twee keert weer om, ziet er goed uit, ons model is in opkomst en weer 3 dit oog abonneren abonneren abonneren dit is een of twee Ik heb een lus gekocht, ik heb deze zijlussen op de achterkant gebreid en

Ik heb de rij voltooid, een rechte enkele tijm, neem er twee. Dus ik heb drie maaltijden gemaakt van onze vijf lussen en ik heb de rij voltooid. Kijk, ik draai dit patroon opnieuw en breek het patroon opnieuw zoals we deden in de onderste rij en laat me je nog twee rijen laten zien, laten we kijken of er twee rechte steken zijn. Ik brei drie steken achteruit. We doorbreken dit patroon opnieuw. Drie dubbele steken. Deze drie omgekeerde twee stukken gaan op dezelfde manier verder tot het einde van de rij. Ik heb dit modem omgedraaid. Ik heb twee omgekeerde steken gebreid. We hadden drie hechtingen. Wat hebben we gedaan, we namen de laatste en gingen eroverheen? we hebben er twee overgedaan een recht haaknaald een recht twee omgekeerd en nog eens kijken Ik nam mijn 3 maaltijden over dit touw een recht haakwerk en een we zijn beide omgekeerde modellen aan het herbouwen ik ben recht aan het breien met de platte kast er goed uit het model is helemaal out Ik zal de twee over de lijn voltooien Ik ga hier doorheen Ik ben aan het vollopen schrijf me opnieuw in Ik ga door deze twee rechte dola straight II zal mijn model een paar rijen breien als de kleur van de draden eruit komt, laten we kijk hoe wij allemaal de slofjes als voorbeeld zullen zien, laten we elkaar weer ontmoeten in het laatste deel van deze video abonneer ja ik zal je het model laten zien. Het is erg leuk. vrienden kwamen uit in kleuren, dit is een zacht model, als je wilt, kijk, het is een enkele kleur, het is hetzelfde model. Ik heb met babywol gewerkt met Alize happy Baby, of je kunt het op deze manier doen. Of het nu één kleur of massa is, beide zijn geweldige wenkbrauwen Bedrijfsmodel, ze zijn allebei mooier dan de andere. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Het past bij mijn vrienden die dit model voor de touwen maken, doe het rustig aan, tot ziens in de volgende brei-ideeën, zorg voor jezelf, blijf gelukkig, doei

admin

Bir cevap yazın