voor beginners Kolommen breipatroon voor jassen vesten – Dave’s How To Cardigan Stitch Free Pattern Tunusian breien

voor beginners Kolommen breipatroon voor jassen vesten – Dave’s How To Cardigan Stitch Free Pattern Tunusian breien

Kolommen breipatroon voor jassen vesten – Dave’s How To Cardigan Stitch Free Pattern Tunusian breien

Hallo allemaal, emelhobievi Welkom op mijn YouTube-kanaal. Ik brei rubber op een manier dat we de lussen aan één kant van een vest als slofjes laten en de resterende lussen als patroon plaatsen. en als je je op mijn kanaal abonneert voordat de vertelling voorbij is, zou ik heel blij zijn als je de opmerkingen steunt, allereerst zal onze organisatie deze nauwe rij industrie opnieuw voorbereiden, daarna zullen we beginnen met het aanpassen van de kolommen van onze stem van de achterkant. We doen het achterin de opstelling Vrienden hier is het breien, de voorkant geeft nu negen lussen, na alle resterende lussen weer gebreid te hebben, gaan we verder met het breimuseum vanaf de achterkant, nu gaan we hier een kleine herhaling doen Normaal bereid ik het industrietype voor, je zult in de andere video zien, zonder de laatste lussen op deze manier te breien, begin ik met breien en recht breien, dus als je wilt, wordt de laatste lus omgedraaid, als je wilt, kun je een fles krijgen zonder te breien zoals ik en begin met filteren. Nu vrienden Sanayi Plastik, weet je, het wordt zo genomen zonder rechte lussen te breien, het wordt alleen in omgekeerde richting gebreid. Hier is een kleine abonnee o Je hebt het proces aan de voorkant gezien, maar een meer gedetailleerde video Er zijn een paar video’s op mijn kanaal onder vrienden. Van daaruit ken je deze band zo, nu krijg ik zwelling zonder alle lussen recht en ik brei alleen de omgekeerde lussen. Eén rij vanaf de voorkant Laten we nu al het breiwerk breien, laten we achteraan afspreken ja vrienden We zullen tot negen lussen breien Vrienden, dit zijn onze papieren schaaltjes, laten we nu beginnen Ik heb de eerste lus zonder 1 achteruit te breien 3 2 3 recht dit 1 achteruit 3 2 3 één recht één achteruit één twee plat breien muziek We die Vrienden één achteruit twee recht één achteruit één twee recht recht Eén achteruit twee recht één achteruit twee recht omhoog tot negen lussen zoals deze Vrienden één achteruit twee recht laten we breien 19-20 lieten vrienden achter als een omgekeerde rechte hier je weet dat we onze flanellen knoop aan het breien zijn Ik ben oprecht omgekeerd en ik kreeg zwelling zonder de laatste lus te breien Vrienden nu 2 We staan ​​in de rij vrienden, ik begin met het breien van de eerste lus, jij ken onze 9 steken hier Als we de band hier voorbereiden We gaan door met breien Dus ik brei de eerste lus Ik heb de platte tweede zonder te breien Ik heb de platte tweede Ik brei 3 achteruit Ik brei Ik heb 4 delen VI brei de achterkant Ik brei 6 Ik brei zonder breien g 7 8 en 9 9 lussen zijn altijd spinnenvrienden op deze manier. De achterkant wordt gebreid vanaf de voorkant en een rechte achterkant wordt gebreid vanaf de achterkant. Nu, na het breien van de negende lus, beginnen we onmiddellijk met ons patroon. vrienden nu voor me, ik brei deze film in Thessaloniki, zie er een, zie Thessaloniki breien is normaal zo, ik brei Thessaloniki door binnen te gaan door het gat van een week niet dood. Ik heb mijn rechte breisel gebreid, die twee lessen zijn met een lepel gekomen, weer vrienden, hier hebben we een Thessaloniki tussen deze twee Thessaloniki-vrienden geplaatst en een hier, zie hier is een Thessaloniki-gevlochten en hier is een Thessaloniki-breiwerk hier en hier is de sectie die naar boven zal bewegen in de vorm van melk. Dit zijn weer twee achteruit, en ik kwam weer, vrienden, rechte steek, ik nam een ​​steek tussen de platte steek of de achteruitsteek, ik heb er een gebreid en deze platte lus gebreid. Ik brei de lus 2 3 deze omgekeerde Thessaloniki opnieuw twee omgekeerde deze rechte lussen Ik nam een ​​lus tussen de omgekeerde lus zodra ik de platte lus 2 3 twee omgekeerde brei en Thessaloniki Shiki omgekeerde look met deze platte lus Ik raakte overstuur ik nam een lus ertussen Ik brei de platte lus Ik brei de rechte lus Ik brei de twee omgekeerde Wat is dit laatste Thessaloniki Crime Vrienden Ik neem de lus tussen de twee omgekeerde 222 omgekeerde lussen Ik vul hem een ​​keer en de rechte lus brei ik hier twee lessen, lokale vrienden die hier naar de naai-afdeling gaan, ik moet Thessaloniki doen. Wanneer we Thessaloniki hier doen, zal het spierkracht zijn, ik neem het breien hier zonder breien en zweet mijn laatste kennis. Dus nogmaals, het is alsof textielplastic deze laatste tweede lus niet zo zal maken, we hebben hier een verschil. Ik ging net naar achteren, vrienden, ik kocht de eerste lus zonder 1 achteruit te breien 3 deze twee steken met rechte look Ik kocht hier drie steken, als je je herinnert, we hebben een lus ertussen Ik brei de verstrikking plat Ik zie deze drie steken op de voorkant inschrijven Een rechte rechte 3 achteruit Ik heb de lus weer Hoe ben ik in deze kolom Twee recht deze een achteruit drie twee recht dus b Hier zijn we eigenlijk aan het breien we zien vrienden ook weer 1 2 3 achteruit 1 2 recht deze keer twee rechtdoor en nogmaals waar ik de lus krijg drie keer omkeren deze twee rechte één achteruit twee recht en weer 3 keer omkeren deze twee rechte één achteruit twee rechte en drie keer achteruit deze twee rechte ik heb een achteruit en nu 9 met mij gaat het goed Vrienden, een recht achteruit, ik brei ze. Ik kocht 2 3 4 5 6 7 8 en 9 90 Ik heb weer een eigen band gebreid Vrienden nu weet je dat dit onze kennis is, Thessaloniki Ik heb het gebreid Ik heb er een achteruit voor me, ik brei een omgekeerde rechte lus, vrienden Ik verander hun richting Ik knip naar links en naar rechts Vrienden dit Ik brei een plat ertussen en er is weer een rechte bovenkant voor me, twee van hen zijn aan het breien wat is het nieuws Een keerzijde In het eerste, het vlees is hier klaar, vrienden kijken nu hier. We hebben hier weer een Thessaloniki gedaan we maken elkaar een Salonika omgekeerd kijken 1 2 achteruit Ik draai het rechte stuk en snijd naar rechts ondertussen brei ik een rechte lus Ik knip deze rechte lussen rechts tegenover links af en ik draai een omgekeerde Dit is de tweede houdt niet van een Thessaloniki een is recht met een omgekeerde omgekeerde Ik verander de richting van de lus en knip naar rechts, dit is een rechte rechte lus, ik knip de omgekeerde lus naar links en ik brei een omgekeerde uitverkoop nogmaals, ik verander een rechte met een omgekeerde en een omgekeerde, ik knip het naar rechts, ik snijd het met een rechte rechte en een omgekeerde vrienden laat me het corrigeren Ja, vrienden, we hebben dit Thessaloniki gebreid met een omgekeerde en omgekeerde richting Ik verander de richting en knip beide samen naar rechts ik ben Ja dit is een rechte lijn Ik snijd deze lussen eerst tegenover links Vrienden is een omgekeerd Thessaloniki met een omgekeerd omgekeerd Eerste rechte stuk Ik verander van richting en snijd naar rechts een rechte rechte lijn I gesneden verstand h het tegenovergestelde naar links en neem een ​​achteruit zonder deze lus te breien

Ik doe Thessaloniki niet, oprecht, ik brei achteruit. Als je zegt, kijk hier, we zijn klaar als je aan de achterkant sterft. Nu hebben we een twee drie vier vijf zes we hebben met jullie samengewerkt, deze delen zijn vrienden, zie hier een kolom hier een hier een hier Thessaloniki is ons breiwerk is mijn kolomvorm naar boven Het gaat nu verder, we zullen deze reeks vanaf de achterkant van het breien, tegelijkertijd zullen we je er bovenop hebben voorbereid vrienden ja nu kreeg ik meteen de eerste lus zoals we deden in de eerste rij We breien in de vorm van breien behalve deze randvouwlussen, we zijn op de achterkant van het breien één achteruit twee recht weer één achteruit twee rechte rijen ik voltooide een achteruit twee rechte weer één achteruit twee rechte rijen Ja vrienden we hebben onze beurt weer voltooid wat gaan we doen dit proces, laten we eerst breien onze zijpootschotels ik begon recht ik heb mijn platte breisel ik brei de tegenovergestelde drie vier vijf zes zeven acht negen ja nu dit is onze eerste kennis nu Thessaloniki ik haal een lus tussen twee omgekeerde rechte lussen, zodra ik hem vul, ik brei het is str aight, ik brei twee of drie omgekeerde lussen Ik trok de lus uit de omgekeerde lus, ik trok de lus uit en ik brei de gewone lus 2 3 Ik brei de twee omgekeerde rechte lussen opnieuw Ik brei de twee omgekeerde rechte lussen tussen de omgekeerde BIM Ik trok een lus toen ik geboren was Ik breide effen 2 3 Ik breide de kit luchtruimtrog opnieuw Ik trok de lus tussen de omgekeerde lus van de twee omgekeerde rechte lussen uit nadat ik hem had vastgemaakt en ik heb de gewone lus opnieuw gebreid 2 3 Ik brei deze omgekeerde lus 2 3 Ik brei deze omgekeerde lus 2 Ik nam de lus tussen de omgekeerde rechte lussen Ik brei hem recht Ik brei de lus opnieuw 2 3 Kit Ersağ vrienden Ik brei de selanik twee omgekeerde de laatste Ik heb de knoop ertussen de editor recht en omgekeerd Ik brei de platte lus 2 3 achteruit Ik brei de platte lus zonder deze lus te breien Ik brei de laatste steek achteruit Je weet wat je moet doen, vrienden van achteren, we nemen onze eerste steek achteruit deze twee rechte deze drie keren het deel om dat we deze di krijgen sh twee rechte een omgekeerde twee rechte 3 omgekeerde op deze manier vrienden geheim We voltooien deze drie omgekeerd twee rechte en dit is weer een omgekeerde twee rechte 3 hier omgekeerd we voltooien deze manier Vrienden deze keer voltooide ik mijn breiwerk vanaf de achterkant, ik ging naar de voorkant om onze serie weer compleet te maken vrienden ik brei 9 stevige lussen en je weet dat onze eerste maaltijd Thessaloniki een omgekeerde is Kijk naar deze rechte lus met omgekeerde kijk, ik verander de richting en ik knip de twee rechts, ik brei de eerste omgekeerde van het rechte derde brei ik het eerste omgekeerde naar links een omgekeerde en de salanik 1 omgekeerde 3 Ik verander de richting van het rechte stuk met het tweede omgekeerde en knip het naar rechts, af en toe knip ik het rechte derde omdat ik met de eerst achteruit samen naar links en een omgekeerd Thessaloniki is een omgekeerd Thessaloniki en de mensen ernaast zweten het verandert helemaal niet, vrienden met achteruit verander ik van richting en snijd naar rechts, een recht hier is een straat lus en we snijden het is het eerste omgekeerde, een omgekeerde is een Thessaloniki dit is een omgekeerde Rechte Ik verander van richting en maak een rechtercyste een rechte Ik snijd het eerste tegenovergestelde van het mondstuk onmiddellijk naar links, of een omgekeerde greppel, een omgekeerde lus, een omgekeerde lus, de rechte lus verander van richting en draai naar rechts Ik knip het goed, abonneer je je? Ja een recht is deze rechte lus omgekeerd ik knip het naar links een omgekeerde Thessaloniki en weer een omgekeerde dan onze stem en ik veranderde deze richting vrienden ik sneed naar rechts schimb een rechte ik sneed deze rechte lussen naar de omgekeerde lus, ik knipte het naar links en ik doe niet een omgekeerde Thessaloniki Hier nemen we het laatste breiwerk zonder breien en breien mijn breiwerk weer vanaf de voorkant, we hebben nog een rij met je mee gewerkt vanaf de voorkant en zijn klaar. Nu gaan we de plaatsen van onze serie weer vanaf de achterkant rangschikken vrienden, wat doen we vanaf de achterkant één keerzijde twee recht één achteruit twee recht één achteruit twee rechtdoor We gaan weer vanaf de voorkant, we nemen onze lussen vanaf hier , dus wat we doen, we breien twee keer omgekeerd breien aan de andere kant van de flat en breien het opnieuw, breien het opnieuw en breien het in Salonika.Je zult begrijpen dat we een beetje teruggetrokken hebben, na hetzelfde breien dat we zien vanaf de achterkant, wanneer we op dit moment mijn werk doen 3 Jullie zullen deze beurt afmaken, nu vrienden, ik ben aan het breien ik stuur wat door en we ontmoeten jullie weer ja vrienden Kijk, zo gaat het breimuseum verder, laat me je dichtbij laten zien, dit is een prachtig model met zuilen, eerlijk gezegd vrienden, laten we het zo openen, we zullen dit industriële type rubberen s pakken openen dit brei heel goed vrienden het was een mooi model met gebosseleerde vrienden Dat hebben we ook geleerd , Ik hoop dat ik erover heb verteld. Het is begrijpelijk dat de achterkant van het breiwerk water is. Ja, ik hoop dat je de vertelling zo leuk vond, zeg ik, tot ziens met een andere vertelling in een andere video. Zorg goed voor jezelf.

admin

Bir cevap yazın