voor beginners LACY GEBREIDE ZOMER SHRUG – GRATIS PATROON # 1148, beginnersniveau, TRUIEN EN TOPS

voor beginners LACY GEBREIDE ZOMER SHRUG – GRATIS PATROON # 1148, beginnersniveau, TRUIEN EN TOPS

LACY GEBREIDE ZOMER SHRUG – GRATIS PATROON # 1148, beginnersniveau, TRUIEN EN TOPSdiy – LACY GEBREIDE ZOMERSHROEK – GRATIS GEBREIDE SHRUGPATROON op Ravelry # 1148, absoluut beginnersniveau. KRIJG HET GRATIS BREIENPATROON hier …
hallo allemaal dit is Emily ik heb wat verzoeken gehad voor meer breiprojecten, dus ik ga je laten zien hoe je deze zeer gemakkelijke beginner gemakkelijk kunt maken om gemakkelijk mijn schouders op te halen en ik heb hier een lint door de middelste grepen gehaald om het te sluiten doe je niet dat hoef je niet te doen als je dat niet wilt, maar laten we beginnen. Ik ga je laten zien hoe gemakkelijk dit schouderophalen is om vandaag te maken. Ik werk met Super Saver-garen met het rechterhart in deze prachtige kleur, het heet McCall en 15 millimeter breinaalden ongeveer 200 meter en ik ga beginnen met het opzetten van mijn duim, dus alles wat ik doe is het garen opwinden met mijn duim en dan draai ik het gewoon een keer om het hier een beetje te draaien en dan ben ik ga dat op mijn naald plaatsen, dus daar is de sinaasappel, dus ik stop gewoon mijn duim om het garen plaats het op breng het garen erdoor net alsof ik een steek aan het breien was en laat die steek dan op mijn naald vallen, dus ik ga het doen die 38 keer ga ik 38 steken opzetten en als mensen niet weten hoeveel van een longtail ze moeten verlaten als je dat bentga 38 steken opzetten voordat je begint op te zetten als je gewoon je naald pakt en je hem 38 keer zo ronddraait, dan krijg je het bedrag dat je nodig hebt voor je staart, dus ik ga eraf- camera en ik ga mijn 38 steken opzetten oké ik heb al mijn 38 steken opgezet en dit is heel gemakkelijk schouderophalen om het te maken het is gewoon elke rij te breien, dus nu ben ik klaar om te beginnen met breien en kun je in de traditionele manier door gewoon je garen over de naald te halen en het over en weer te halen en ik ga je laten zien hoe je het kunt doen in de Europese stijl of continentale stijl en dat zou zijn om alleen je naald in deze hand te houden het garen om je vinger doet wat je zou doen als je zou gaan haken en dan steek je de naald door de steek en schuif je de steek er gewoon af en deze methode is veel sneller elke rij van de schouderophalen tot hij lang genoeg is, dat is ongeveer 48 tot 50 inch en ik heb dit schouderophalen al gebreid en je kunt het zien heeft deze mooie open rekbare gewoon een zachtste marshmallowsteekpatronen dus je blijft gewoon rij na rij na rij breien tot een hoogte van ongeveer 120 tot 50 cm en dan ga je afkanten zodat je afkanten brei de eerste steek breien de volgende steek trek nu die eerste steek over die steek je breit gewoon en van de naald af sla de volgende steek weg trek de vorige steek over en van de naald en je gaat dat blijven doen helemaal over de rij die elke keer voorbijgaat naaien nadat het zo is bewerkt en zo zal dat eruit zien en hier is mijn voltooide rechthoek en ik ga naar de grond zodat ik het je kan laten zien en je gaat het zo vouwen en dus ga ik naai in deze richting en ik ga ervoor zorgen dat ik een opening laat die groot genoeg is zodat hij op mijn arm kan schuiven. om door te gaan en die twee kanten dicht te naaien, dus heb ik hier een merkteken geplaatst en dit is groot genoeg om mijn arm erdoor te steken, dus ik ga gewoon door en naai dit uiteinde zo dicht, dus ik ga door en ik ga ook de andere kant doen en ik ga het laten zien hoe het eruit ziet en daar gaan we. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien hoe gemakkelijk het is om deze zomerkanten schouderophalen voor beginners te breien bedankt voor het kijken, doei voorlopig

admin

Bir cevap yazın