voor beginners Leer een kerstsok te breien – deel 1

voor beginners Leer een kerstsok te breien – deel 1

Leer een kerstsok te breien – deel 1Deze video laat zien hoe u aan de slag gaat met rondbreinaalden en hoe u de kousmanchet breit. Het patroon voor de roze trui die ik draag vind je hier: …
in deze videoserie gaan we leren hoe je een kerstsok maakt die verrassend genoeg maar een grote sok is, dus als je deze lessen volgt, heb je niet alleen een kerstsok als je klaar bent, maar je hebt de kennis die je nodig hebt om de meeste normale paar sokken met manchet te breien en hier maken we deze kousen hier hebben we twee kleuren garen we gaan zowel rondbreinaalden als breinaalden zonder knop gebruiken als je wilt volgen met het exacte patroon dat ik hier gebruik, is het beschikbaar voor aankoop en download via verypinkcom en de details voor je garen je naalden en alles zit in dat patroon oké om te beginnen we gaan onze rondbreinaalden gebruiken en je bent ik ga het aantal steken in het patroon opzetten en als je hulp nodig hebt bij het opzetten, heb ik een video genaamd longtail cast die ik hier gebruik, dus het eerste wat we moeten doen is dit in de ronde doen zodat we kunnen breien en dit is hoe ik ga Om dat te doen ga ik dit eerst uitzetten zodat ik kan zien dat alle opgezette knopen zonder enige kronkels aan de binnenkant van de baan zijn opgesteld. de rechternaald en de eerste steek hier op de linkernaald wordt de eerste steek die ik brei, dus als ik deze steek met dit garen brei, wordt de cirkel gesloten en gaan we in de rondte breien oke dus ik ben net mijn steekmarkeerder kwijt jij pak er nog een oke we hebben hier een steekmarkeerder nodig om het begin van de toer te markeren dus ik zet die hier op de rechter naald leg mijn werkgaren klaar en controleer nog eens niets is verdraaid en gebreid die eerste steek en we zijn verbonden in de rondte het eerste deel van dit patroon is twee averechte breien dus ik brei de tweede steek twee en dan trek ik het garen naar voren tussen de twee naalden om brei een averecht en brei de tweede averecht trek het garen terug tussen de twee naalden om er een of twee te breien broers werken in 2×2 rib nu het belangrijkste als je vergeet het garen naar voren te trekken om averecht en terug te breien laat me je laten zien wat er gebeurt ik laat het garen naar voren en brei een steek die een vergissing is als ik dat doe dat ik een extra nepsteek op de naald krijg, het heet een omslag, het zal je tel afwerpen als je het toch doet, dus ik haal dat eruit en je kunt doorgaan met onthouden dat de Caston-rij meestal een beetje strak is en moeilijk om mee te werken als je daar eenmaal voorbij bent, hoewel het gemakkelijk is, dus we beginnen hier met de voltooide 2×2 rib voor 1 inch en daar is mijn steekmarkeerder en ik wil je nu laten zien hoe je van kleur kunt veranderen Ik werk tot de marker en ik ben klaar met deze crèmekleur en je bent waarschijnlijk blij dat het niet zo gemakkelijk te zien is op video Ik ga beginnen met rood Ik ga mijn marker verwijderen en mijn naald erin steken alsof ik er klaar voor ben om te beginnen met breien neem je mijn rode garen en laat je een staart van ongeveer 15 cm over. Ik ga dat gewoon over de nee halen le en trek het daar door Ik ben begonnen met de nieuwe kleur en dit deel van de sok is niet in rib dit is gewoon helemaal rond breien dus dat is wat ik ga doen er is nog een truc die ik je wil laten zien oeps als je aan het einde van de ronde komt, dus we gaan snel door dit deel heen oke hier zijn we dan Ik ben bijna klaar met de eerste ronde in de nieuwe kleur Ik ga je hier eerst een paar trucjes laten zien uit ik ga naar de binnenkant van het werk en ik heb mijn rode uiteinde en het crèmekleurige uiteinde ik ga die twee aan elkaar knopen oke dat is veilig dat gaat nergens heen en nu wil ik hier een correctie doen dus dat het rood en de sleur met het wit soepel naast elkaar lopen zonder dat er een jogging is waarbij ik van kleur verander en daarvoor ga ik de mijne zetten ik ben hier de eerste steek uit ik heb mijn marker uitgeschoven Ik ga mijn rechternaald in het rechterbeen van de crèmekleurige steek onder deze eerste rode steken en die op de naald zetten met h de rode en brei dan die twee steken samen en het is heel gemakkelijk te zien op deze eerste toer dat we een beetje verder weg moeten gaan om het te zien, maar het geeft je een heel mooie lijn zonder het kleine kleur jog dat je als je van kleur verandert, oké, je gaat door met het breien van de manchet voor zoveel centimeters als het patroon je aangeeft en in de volgende video gaan we de hielflap bedekken

admin

Bir cevap yazın