voor beginners LEER EEN TRUI breien | DEEL 3: Montage | Fluwelen slouchy trui met V-hals

voor beginners  LEER EEN TRUI breien |  DEEL 3: Montage |  Fluwelen slouchy trui met V-hals

LEER EEN TRUI breien | DEEL 3: Montage | Fluwelen slouchy trui met V-halsTutorial breien voor beginners! In deze video leer je hoe je de Velvet Slouchy V-Neck Sweater in elkaar zet! Deze video is deel 3 van een driedelige serie over…
hey daar dit is Bretagne van just be crafty de video van vandaag is deel 3 van een driedelige serie over hoe je deze prachtige gebreide fluwelen trui kunt maken in deze serie Ik leg uit hoe je deze trui stap voor stap kunt maken en brei hem samen met jou als Ik zei dat deze tutorial in drie delen is opgedeeld, in deel één hebben we besproken hoe je de voor- en achterkant van de sweaterpanelen kunt maken. In deel twee maken we de mouwen en in deel drie van de video van vandaag gaan we alles in elkaar zetten. Ik beschrijf de moeilijkheidsgraad van dit breiproject als een gevorderde beginner en hoger en gaat ervan uit dat je de volgende vaardigheden al kent het opzetten van de gebreide steek twee steken aan elkaar breien slip slip breien verminderen averechts afsteken en zweepsteken als je al die vaardigheden onder de knie hebt Ik ben er zeker van dat je dit patroon aankunt dit patroon is geschreven voor meerdere maten, dus afhankelijk van de maat trui zal je breiwerk het aantal steken voor het opzetten veranderen, afnemende en verschillende maten. belangrijk om samen met het geschreven patroon te volgen terwijl je deze tutorials bekijkt, het patroon is beschikbaar voor gratis weergave op mijn blog of je kunt de gratis printbare versie toevoegen die beschikbaar is voor aankoop in mijn etsy-shop Ik heb beide patroonversies gekoppeld in de beschrijving box hieronder Ik heb ook alle materialen die ik gebruik in het beschrijvingsvak hieronder en links naar deel 1 & 2 als je die nog niet hebt voltooid voordat we beginnen Ik wil de tijd nemen om je uit te nodigen om je te abonneren op mijn kanaal als je dat nog niet hebt gedaan en op het belletje te drukken zodat je nooit een nieuw bericht mist met dat alles uit de weg laten we doorgaan en aan de slag gaan om het achterpaneel te pakken en het plat voor je neer te leggen je met de goede kant naar boven je schouderrand moet naar boven gericht zijn in je ribbels moet naar de onderkant worden gepositioneerd pak nu je voorpaneel en met de verkeerde kant naar boven plaats je voorpaneel bovenop je achterpaneel net als de achterpaneel je f De ribbels van het ront panel moeten naar de onderkant worden gepositioneerd en de schouderrand naar de bovenkant, dus als je nu naar je trui kijkt, moeten de verkeerde kanten naar buiten wijzen en de juiste maat moet naar de binnenkant van je trui wijzen voordat we beginnen als we onze schouderrand naaien, moeten we onze steken uitlijnen en ze op hun plaats vastzetten pak voor steekmarkeringen neem er twee en plaats er een op de buitenrand van elk van je twee bovenhoeken en herinner je het aantal steken dat je hebt verminderd, ook je halssteken je zult hiervoor terug willen verwijzen naar het patroon voor mij is dat nummer 31 op je achterpaneel telt in dat aantal steken vanuit je buitenste hoeken pak je resterende twee steekmarkeerders en vergrendel de voor- en achterpanelen op hun plaats om je te markeren nekopening we zijn nu klaar om onze schoudernaad dicht te naaien, zodat al onze steekmarkeringen op hun plaats zitten om de voor- en achterpanelen aan elkaar te bevestigen en nu kunnen we beginnen met naaien, dus beginnend bij een van je buitenste randen ge steekmarkeerders je gaat je garennaald pakken en deze inrijgen met een stuk garen dat ongeveer een armlengte of te lang is je kunt die steekmarkeerder aan de buitenkant verwijderen om te beginnen en we willen onze steken op een rij zetten zo goed als we kunnen hier, dus lijn je steken uit tot aan de buitenste rand en steek je garennaald in en aan zowel het voor- als achterpaneel trek het door tot je bijna het einde van je garen bereikt Ik gebruik een staart en de staart van je huidige werkgaren knoop je gewoon een knoop om vast te zetten en nu gaan we gewoon een steek over deze bovenste naad slaan en voor een zweepsteek hoef je alleen maar je garennaald heen en weer te weven in elke steek langs de naad blijf gewoon over je schoudernaad omhoog werken totdat je de steekmarkering bereikt die de opening van je nekopening markeert, je bent oké, dus we hebben ons een weg gebaand naar de opening van de nekopening naar onze andere steekmarkering en nu kunnen we ons garen knippen in beveiligd, kun je doorgaan, haal die steekmarkering er nu uit I ik ga dit garen gewoon vastmaken met een kleine knoop en nu gaan we ons werk omdraaien en we gaan hetzelfde proces herhalen aan de andere kant oke dus we hebben onze schouder al gezoomd en nu is het tijd om de lengte van onze armsgaten te markeren, dus op dit punt wil je terugverwijzen naar je patroon om te zien hoe ver je moet meten voor je armsgat in markeer die meting met een steekmarkering aan beide zijkanten van het lichaam van je trui voor de mijne Ik meet ongeveer twintig centimeter, dus ik draai mijn werk gewoon op zijn kant zodat de ene zijrand naar boven wijst, zoals ik net al zei, lijn je ribbelsteken uit en houd die bij elkaar met een steek markeerstiften dus nu zijn we klaar om onze zijranden dicht te naaien dus met jouw naald gaan we de zijkanten aan elkaar naaien om te beginnen niet vast te zetten voor de ribbels we gaan onze steken een voor een uitlijnen dus aan elke kant van de steek zweep naai die aan elkaar oke, dus nu zijn we klaar met naaien je ribbels en nu is het tijd om het tricotgedeelte van de trui dicht te naaien, zoals je je misschien hebt herinnerd en zoals je kunt zien, is het voorpaneel ongeveer 2,5 cm korter dan je achterpaneel voor elke zijsteek die je in je voorpaneel maakt terwijl je het lijkt alsof je een steek of twee op het achterpaneel overslaat dit helpt je voorpaneel een beetje korter te houden en op die manier rekt je je voorpaneel niet uit het uiterlijk van de trui is om het bijna een beetje bijgesneden te laten lijken in de voorkant is niet bijgesneden je buik zal niet te zien zijn, maar om het een beetje korter te hebben dan de achterkant geeft het gewoon een heel mooie flow en ik denk dat je het er echt leuk uit zult zien, dus doe dat gewoon totdat je klaar bent tot aan je armsgatsteekmarkering en op dat moment knip je je garen af ​​en zet je het vast. Ik heb mijn weg naar boven gestikt naar de armsgatsteekmarkering en nu kan ik mijn garen afknippen verwijder de steekmarkering en knoop om vast te zetten dus nu heb je je eerste kant voltooid en we gaan het gewoon herhalen dit hele proces voor je andere zijrand nu is het tijd om aan de mouwen te werken pak een mouw en leg deze voor je neer met de goede kant naar boven vouw dubbel zodat de zijkanten op één lijn liggen en op dit punt de verkeerde kant moet naar buiten wijzen de rechterkant moet in de zijkant van je mouw zijn dus dat is wat ik nu doe zoals je kunt zien ik heb mijn mouw voor me uit en nadat ik klaar was met het breien van mijn mouw liet ik mezelf een lange staart maar als je dat vergeten bent, geen zorgen, je kunt gewoon garen aan een garennaald bevestigen en op die manier ook beginnen te naaien, maar we vouwen ons stuk gewoon doormidden Ik ga mijn zijkanten en mijn rijen zo goed mogelijk uitlijnen om op zijn plaats te houden Ik ga steekmarkeringen gebruiken ik gebruik graag meerdere steekmarkeringen om ervoor te zorgen dat ik alles op zijn plaats heb omdat ik lijk dat je aan het ene uiteinde begint je overweegt de ribbels, het ribbeleinde of het schoudereinde grijper je garennaald en je gaat gewoon je

de beste steken je kunt je rijen op een rij zetten de beste die je kunt kloppen de hele naad naar beneden naaien jij ik ben bijna klaar met het naaien van mijn mouw en nu ben ik alleen het geribbelde deel van de mouw aan het naaien dus ik ben net klaar deze laatste paar zweepsteken op en ik heb net mijn laatste steek bereikt, dus ik ga mijn steekmarkering verwijderen en ik ga die staart die ik over heb gebruiken om mijn garen te binden om het vast te maken ik ga doe nog een steek hier en nu ben ik klaar om je vast te maken en af ​​te binden nu is het tijd voor het leuke gedeelte we gaan de mouwen aan het lijf van onze trui bevestigen, dus werk mouw voor mouw en gebruik het diagram voor referentie pak het lijfje van je trui en een mouw leg het voor je uit zoals in het diagram te zien is de omgevouwen rand van de mouw moet overeenkomen met de schoudernaad en dan moet de mouwnaad op één lijn liggen met de naadrand van het lijfje van de trui ervoor zorgen dat alles goed uitgelijnd is je naden in de schouderranden op één lijn leggen pak je steekmarkeringen en houd ze op hun plaats zodra al uw steekmarkeringen zijn geplaatst, is het tijd om te beginnen met naaien, beginnend in de okselnaad zweepsteek uw weg rond het armsgat u gaat dezelfde zweepsteektechniek gebruiken die u in het hele hele project dus dat is gewoon je naald heen en weer weven tussen elke steek, omdat de steken die je gaat samenvoegen in verschillende richtingen gaan, het zal behoorlijk lastig zijn om te proberen een steek uit te lijnen voor een steek die je gewoon wilt om je best te doen als dit niet perfect hoeft te zijn jij ik heb nu mijn weg rond het armsgat gestikt en ben terug beland waar ik begon nu is het tijd om mijn garen af ​​​​te knippen en niet te stevig en voor mijn knoop ben ik gewoon met behulp van de staart waarmee ik op dit punt was begonnen, hoeven we alleen maar dit proces aan de andere kant te herhalen zodra je alles samen leek en al je uiteinden erin had geweven draai het met de goede kant naar buiten en dit is hoe het eruit zou moeten zien zoals ik hoop echt dat je het hebt gevonden deze tutorial is handig als je het me hebt laten weten door de video een duim omhoog te geven en als je dat nog niet hebt gedaan en je zeker wilt zijn om je te abonneren zodat je nooit een nieuwe tutorial mist Ik post nieuwe patronen op dinsdag en nieuwe steektechnieken op vrijdag dus je wilt het zeker niet missen heel erg bedankt voor het kijken doei

admin

Bir cevap yazın