voor beginners Letse Twisted Edge – Ideaal voor sokken, wanten, hoeden en sjaals

voor beginners Letse Twisted Edge – Ideaal voor sokken, wanten, hoeden en sjaals

Letse Twisted Edge – Ideaal voor sokken, wanten, hoeden en sjaalsStap-voor-stap tutorial over een eenvoudige manier om met een twist een mooie opzetrand te maken. Deze rand maakt van sokken, wanten en mutsen met een omslagdoek een …
het algemene idee is om de rand om de paar steken te draaien, vaak gebeurt de draai elke vier steken, maar je kunt elk nummer kiezen dat je leuk vindt, zet gewoon het aantal steken op dat is het veelvoud van dat aantal ik ga elke vier steken draaien dus ik heb 16 steken hier op de naald je kunt elk type opzet gebruiken alsof ik een opzet met lange staart heb gebruikt, maar dat maakt helemaal niet uit, brei dan alle steken voor vier rijen en dan komen we bij de rij waar alle steken het plezier gebeurt waar we zijn ik ga echt wendingen maken en hier is hoe we het doen eerst vier steken breien of het aantal dat je kiest, dus ik brei vier steken en breng dan het werkende garen naar de goede kant om het buiten te houden de weg neem dan de linker naald en verplaats deze naar achteren en rond het werk om de rand zo te draaien zie ik verplaats hem naar achteren en rond het werk en ga dan verder met werken brei de volgende vier steken of zoveel als je wilt zoals welk nummer je ook kiest, wees consistent dan de rand zal kijken het zou op zijn best zijn dus ik brei weer vier steken en dan breng ik het garen naar rechts en dan neem ik de linker naald breng het naar achteren en rond het werk draai de rand en brei dan de volgende vier steken en we blijven dat doen tot we aan het einde van rij drie en vier zijn en voor mij wordt het de laatste draai ik breng het garen naar rechts en dan verplaats ik de naald naar achteren en rond de rand en brei de laatste vier steken en dat is het, de gedraaide rand is klaar ga nu verder met het project volgens de instructies in het patroon in elk steekpatroon dat u wilt, maar het ziet er het beste uit als u in tricotsteek werkt nadat u de rand hebt gemaakt en dan ziet uw rand er zo uit het is best netjes toch, maar je kunt het nog beter maken als je steken opzet en de eerste twee rijen met één kleur breit en dan de volgende twee rijen met de andere kleur breit en dan de hoofdkleur samenvoegt en zo verder werkt dan je rand zal absoluut gaan rgeous zie ik werkte de eerste twee rijen in um in het oranje en dan de volgende twee rijen in het groen en toen voegde ik me bij het geel en bleef werken in het geel en je kunt zien hoeveel anders en hoeveel beter deze rand nu is de volledige tutorial over deze techniek is op 10rosedaycom Lets dash twist

admin

Bir cevap yazın