voor beginners Lopapeysa (IJslandse trui) breien voor beginners. Deel 2

voor beginners  Lopapeysa (IJslandse trui) breien voor beginners.  Deel 2

Lopapeysa (IJslandse trui) breien voor beginners. Deel 2In deze tutorial blijven we IJslandse trui breien, ook wel lopapeysa genoemd. Video bevat het breien van lichaamsdeel, het samenvoegen van mouwen en lijf en 3-kleuren …
hallo breiers! Ik ben hier weer bij jou om onze lopapeysa-trui te blijven breien, je kunt de link naar het eerste deel van dit proces vinden in de beschrijving hieronder hier, in het tweede deel ga ik het lijf breien, het samenvoegen met mouwen, en laten zien hoe te werken met het paspatroon en 3 kleuren breien trouwens, ik heb 2 patronen die ik eerder heb gemaakt en ik ben er erg blij mee deze met veel vissen, een bosachtig patroon met eland ik ben er klaar voor om ze te uploaden en gratis toegang te geven dat je er ook je eigen trui mee kunt breien. Als je geïnteresseerd bent, laat dan hier een reactie achter onder deze video en laat ons minstens honderd likes bereiken, en dus weet ik dat je hem nu wilt hebben we komen in wezen terug op ons proces, het lichaamsdeel begint op dezelfde manier als het mouwgedeelte Bekijk de video over hoe je de ribbe moet berekenen en opzetten Je ziet de link hier in de hoek als je rondbreinaalden gebruikt, deze hebben de neiging om te draaien , en dan is het niet echt comfortabel om ze te gebruiken. Hier is de kleine truc over hoe je ze recht maakt, neem je een pan met zeer heet water, hoewel het niet kookt. Misschien 70-80 graden. Je zet je naalden ongeveer een minuut, haal ze eruit en voile, ze zijn recht! ok Dus ik controleer mijn maat, dat is maat M Het aantal steken is 138 dat ik in tweeën deel Ik krijg 69 Plus 1 steek om de ronde mee te maken Mijn rondbreinaalden zijn te lang voor dit aantal steken, daarom gebruik ik gewoon mijn breinaalden zonder knop maat 45mm Als je korte rondbreinaalden hebt, gebruik ze dan gewoon hetzelfde als bij de mouw, ik neem een ​​extra draad, zet steken op en sluit de ronde aan, het ziet er erg klein uit voor het lichaamsdeel, maar doe het niet Maak je geen zorgen, uiteindelijk ziet het er perfect uit! je herhaalt hetzelfde proces van het ribgedeelte, 3 rijen averechts, dan 1 rij met opgepakte lussen om het juiste aantal steken te krijgen je kunt zien dat het hier nog te strak lijkt, ik kan het zelfs niet echt uitrekken De reden is eigenlijk deze extra thread die ik gebruikte om op te casten, doe ik er meteen vanaf nu ik vind hem leuker! Het is rekbaar en ziet er daarna nauwkeurig uit, ik herhaal gewoon dezelfde stappen Eerst brei ik de boordsteek op de lengte die ik leuk vind, tweede, ik kijk in de handleiding hoeveel steken ik moet toevoegen In mijn geval zijn het 6 steken die gelijkmatig verdeeld moeten worden Daarna brei ik het patroon, hetzelfde als voor de mouwen, en brei ik het lichaamsdeel met de hoofdkleur totdat de lengte is zoals aanbevolen of elke gewenste lengte. Tot ziens, wanneer het lichaamsdeel klaar is! hier heb ik twee mouwen en een lijfje klaar voor het gedenkwaardige moment om ze samen te voegen in mijn patroon, ik kan zien hoeveel steken ik gescheiden moet houden voor de armsgaten voor mijn maat, het zijn 9 steken ik begin met de mouw ik neem een ​​extra contrastdraad, neem 4 steken van de goede kant en 5 van de linkerkant of vice versa, en gebruik de draad en haak, zet ze op deze draad om een ​​tijdje te vergeten Hetzelfde doe ik met een andere mouw dan doe ik hetzelfde met de lijfje Ik neem een ​​extra draad en zet er 9 steken op, dan kijk ik in de handleiding dat ik 63 steken moet overslaan en er nog 9 over moet laten voor het armsgat Ik doe het met haakwerk Als er in je handleiding niet staat hoeveel steken je moet het overslaan, reken het nu gewoon uit Ik heb alles klaar om alle delen samen te voegen Je zult zien dat als je gewoon steek na steek breit, je in de voeg een grote overgang krijgt met een groot gat dat lastig te verwijderen is daarna Daarom trek ik de ene steek door de andere, op deze manier, en maak dan een extra steek uit de tweede om hetzelfde aantal steken te behouden, het is misschien niet de meest perfecte manier om samen te voegen, maar ik gebruik het en het werkt min of meer goed voor mij Je zult zien aan het einde als we armsgaten dichtmaken brei ik de hele rij van de mouw en doe dan hetzelfde met de volgende naad nu brei ik de voorkant van de trui tot ik bij de naad kom, ik haal de ene steek door de andere, maak een extra steek, brei de hele rij van de mouw en verbind de laatste verbinding Hier heb ik een markeerdraad geplaatst om precies te weten waar de rij begint nu heb ik alles aan elkaar vastgemaakt en in dit stadium controleer ik het volledige aantal steken om zeker te zijn dat het nummer correct is zou ik, volgens mijn handleiding, 216 steken moeten hebben, wees niet lui om het te doen, want het zal erg teleurstellend zijn om te beseffen dat het nummer niet klopt als je eindelijk al aan het patroon bent begonnen, we kom naar het jukpatroon Nu begin ik er gewoon mee te werken, h ik heb al twee kleuren op mijn naalden Controleer ook het patroon voor uw maat Als ik bijvoorbeeld maat S had, zou ik rij 7 en rij 8 moeten overslaan, nu brei ik de volgende 3 rijen en ontmoet ik je in rij 4 tot laat zien hoe ik met 3 kleuren werk het hele idee is in principe hetzelfde als met 2 kleuren, maar hier gebruik ik drie vingers om elke kleur gescheiden te houden van de andere, anders wordt het een zooitje Kijk hoe ik drie draden op deze manier plaats ze zijn strak genoeg om de juiste afstand aan de verkeerde kant te houden, maar ik moet constant controle houden over hoe strak de draad is er zijn enkele trucs die ik je in mijn extra video wil laten zien Bijvoorbeeld hoe je met lange stukken moet werken In sommige rijen, de rek tussen dezelfde kleur kan te lang zijn, langer dan 6 steken, dit aantal beschouw ik aangezien er al een aantal patronen zijn waarbij het aantal steken niet gedeeld kan worden door het herhalende nummer zonder de rest Bijvoorbeeld in mijn maat M, ik heb 216 steken van het juk, dat kan ik niet t past in het hele patroon dat 16 steken heeft herhaal gedeelte Daarom ga ik voor dit geval een aparte video opnemen omdat het eerder geavanceerd is dan beginnersniveau Maar ik denk dat je vroeg of laat waarschijnlijk met dit probleem te maken zult krijgen, en informatie zal nuttig zijn om los het op dat is het voor vandaag, je hebt genoeg te doen tot ik de volgende video vrijgeef en in de volgende laat ik zien hoe je steken verkleint, hoe je elastische nekboorden afkant, hoe je armsgaten dichtmaakt, draadeinden verbergt en spoel en droog de trui als je deze informatie nuttig vindt, like de video en abonneer je op het kanaal om geen tutorials meer te missen. Tot de volgende keer!

admin

Bir cevap yazın