voor beginners Machinaal breien – patroon babyvest

voor beginners Machinaal breien – patroon babyvest

Machinaal breien – patroon babyvestToen ik deze video twee jaar geleden voor het eerst uploadde, heb ik het patroon niet in de beschrijving geschreven. Verzoeken van kijkers om dit project te breien deden me terugkeren naar mijn notities die …
hallo allemaal mijn naam is carol en welkom aan boord om aan de haak te breien in de video van deze week ik wil een babyvest met jullie delen dat ik onlangs nodig had voor een klein meisje dat binnenkort geboren zou worden.Het is gemaakt van een combinatie van zaad en tricotsteek en een aantal van de methoden die ik gebruik zijn het vergrendelingsgereedschap, het opzetstuk voor de transfer, het afkanten voor de halslijn en enkele oogjes voor de knoopsgaten en de mouwen werden van boven naar beneden gebreid omdat ik een tapijtnaald wilde gebruiken om ervoor te zorgen de rand van de mouw zou rekbaar genoeg zijn, dus laten we eens kijken ik ben dol op dit kleine babyvestje het is zo schattig en als jij dat ook denkt, laat dan hieronder een reactie achter Ik zou graag willen lezen wat je erover te zeggen hebt bedankt voor het kijken breien aan de haak tot ziens voor nu

admin

Bir cevap yazın