voor beginners Machine Brei een standaard trui voor volwassenen deel 1

voor beginners Machine Brei een standaard trui voor volwassenen deel 1

Machine Brei een standaard trui voor volwassenen deel 1Je hebt ongeveer 1218 meter of 24 oz nodig. Van acrylgaren om deze trui helemaal af te maken. The Answer Lady’s Machine Knitting Notebook is hier verkrijgbaar …
nou we zitten allemaal opgesloten Ik dacht dat dit een goed moment zou zijn om een ​​stap voor stap videoserie truien voor volwassenen te doen dit zal gebaseerd zijn op het meest basale ontwerp in mijn boek het antwoord dames machine breien notitieboekje we gaan de vormen van stukken breien dat je hier ziet het boek bevat 18 maten van baby tot extra grote volwassenen en twee maten zodat ofwel een normaalspoormachine of een middenmaat of een volumineuze machine kan worden gebruikt voor deze demo we gaan de vier steken gebruiken zes rijen per inch met kamgaren, ook wel bekend als nummer vier garen, alle bulk gemak en veel mid-gauge machines kunnen met deze dikte breien en mijn redenering is dat kamgarengewicht voor garen het garen is dat je waarschijnlijk bij de hand hebt of waar je toegang toe hebt tot meestal als we videopatroon-demo’s gebruiken, gebruiken we een babymaat, zodat de video het in zijn geheel kan bedekken en het niet te veel tijd kost, maar deze keer maak ik een ketting, we zullen een trui voor volwassenen breien die eindigt op 46 centimeter in de borst, dus dat past veel m nl en veel dames het is een unisex-ontwerp omdat er zoveel maten in het boek zijn opgenomen, dit patroon en alle ontwikkelingen die uit dit patroon in het boek voortkomen, moeten de blanco patroonbladen invullen, dus als je uit het boek breit, je werkblad ziet er zo uit Ik weet dat dit niet erg duidelijk naar voren komt in de video, dus ik zal het hardop herhalen en het ook op het scherm zetten in een andere, gemakkelijker te lezen vorm, omdat we de cijfers nodig hebben Ik wilde alleen dat je zou zien wat je zou doen werk mee als je een andere maat uit het boek gebruikte dit is een klassieke sweatervorm en het werkt niet echt goed als een strak zittende trui over het algemeen houden mensen van minstens 10 centimeter gemak over de werkelijke borst- of bustemaat die voor volwassenen is voor baby’s wil je misschien minder gemak dan dat, maar waarschijnlijk zullen volwassenen met een borst van 42 of zelfs 40 deze trui waarderen als ik er een gebruik voor een bovenkleding.Ik voeg zelfs 20 tot 10 inch gemak toe zodat mijn andere overhemden eronder passen het was mooi dat ik de zou zijn monstreren op mijn lK 100-machine om verschillende redenen, terwijl dit de uitgebreide machine is die ik in de video heb gemaakt over het samenvoegen van meerdere machines, zodat ik een nog groter formaat zou kunnen maken als ik dat wilde, ook dit is de machine die met slangen draait in plaats van een spons en ik ben dat nog steeds aan het bekijken en tot nu toe gaat het heel goed, je kunt de video daarover bekijken als het je interesseert, dit is ook de eenvoudigste omvangrijke machine die ik heb en ik wil aantonen dat er geen toeters en bellen nodig zijn om een ​​trui te breien, dus ik doe het voor je ogen op mijn meest basale omvangrijke en je kunt het doen op je bond singer-studiomerk zoals dit of bijna zeker wat voor omvang je ook hebt, het is zeer waarschijnlijk dat je het ook kunt maken op wat dan ook mid-gauge machine je hebt mid-gauge machines zullen goed werk doen met kamgaren als het een zachte is zoals deze ik gebruik premier alledaagse kamgaren voor zover ik kan zien dat dat precies hetzelfde is als twee ooit norvell alledaagse kamgaren en beide van hen zijn het is echt uitstekend ze pillen echt niet zoals het label aangeeft en ze hebben een prachtige drapering en een zachte hand ze dragen een lange tijd ze zijn prettig om mee te werken en zeer comfortabel om te dragen hier is de pakketinformatie over het garen voor het geval je heb de kans om er naar op zoek te gaan goed je zou echt moeten swatchen om er zeker van te zijn dat je een voorspelbare maat krijgt zoals het eruit ziet om vier steken per inch te krijgen Ik heb ongeveer steekmaat vier en een half nodig op de ik ben aan het werk, maar elk van mijn machines zou het een unieke steekmaat geven, dus houd er rekening mee dat ik bij een van mijn anderen waarschijnlijk vijf in de andere zou zijn waarschijnlijk zes als je de maat eenvoudigweg niet kunt evenaren hier is wat nuttige informatie als je krijgt vier en een halve steek per inch je versie van het ontwerp zal ongeveer 41 inch uitkomen in de voltooide borstomvang als je drie en een halve steken per inch krijgt, het zal ongeveer 52 inch rondkomen als een van die maten is eigenlijk prima met je gerust aan gebruik een garen dat die meter krijgt, want ik weet dat winkelen een beetje moeilijk is, je moet misschien wat je bij de hand hebt gebruiken, maar dat dient om het soort verschil te illustreren dat het krijgen van de juiste meter kan maken, dus wat we gaan doen is neem deze en hapklare stukjes, beginnend met de achterkant in de volgende video, we beginnen met het opzetten van afvalgaren en brei de ribbels Ik moet deze video’s relatief klein houden in termen van datapakketten omdat ik momenteel beperkt ben met hoe veel dat ik elke dag op internet kan laden, maar ik zal er alles aan doen om ze op tijd te laten komen en binnenkort hebben we allemaal nieuwe truien

admin

Bir cevap yazın