voor beginners Machine Knit Kids Yoke Sweater – Deel 1: body en mouwen (LK150)

voor beginners Machine Knit Kids Yoke Sweater – Deel 1: body en mouwen (LK150)

Machine Knit Kids Yoke Sweater – Deel 1: body en mouwen (LK150)Hier is deel 1 van de Yoke Sweater, gebreid op een LK 150 machine. We beginnen bij de ribbels aan de onderkant en gaan omhoog tot aan de oksels. Er worden 4 stukken gebreid: voorpand, …
welkom bij creative 10 Channel vandaag Ik probeer een York-trui te maken en ik probeer een vijfjarige maat te maken, dus ik meet de maat van de trui van mijn vijfjarige zoon en probeer de afmetingen te evenaren wanneer ik dat doe de York-sweater van patroon omhoog het idee is om van het patroon te gaan, het scheuren en dan naar de andere arm te gaan en we zullen hetzelfde doen voor de mouwen, begin bij het scheuren en stop bij de onderarm voor beide mouwen en ze zullen oppakken steek helemaal en dan ook niet York omhoog en ik swatch al op mijn LK 150 breimachine met de zwaarst getroffen manier jong en spanning nacht op de koets de hoogste spanning en spanning 7 op de mast van mijn staal Ik heb ongeveer 4 steken en 45 rijen per inch dus om de 13 inch breed te maken, zet ik ongeveer 52 steken op van links 26 naar rechts 27 eigenlijk omdat ik lint wil manipuleren, dus ik probeer het elke sir-steek te laten hervormen, het hangt ervan af wat soort lint dat je wilt maken, kun je de steken aanpassen, dus ik al ik begon met een paar rollen gewoon breiwerk aangezien dit lint is Ik gebruik hier een kleinere spanning Ik gebruik spanning 8 op de koets en voor het grootste deel zul je spanning I dus ik heb een roos nodig en nu ben ik klaar om het lint te maken en voor dit lint vind ik het leuk om elke derde naald te zijn, dus hier is de eerste steek, dat is eigenlijk de derde van rechts ik laat het beter vallen om de kasteelkam op te nemen of het gewicht dat ik helemaal naar je toe kan laten vallen de laatste kan opslaan zie dat hier een lus is omdat er in het begin een neergestorte Grove is, dus je kunt de eerste twee rijen opslaan en hem gewoon uit deze rij wakker maken of je kunt helemaal naar beneden vallen en dan een kleine draai maken naar trek de eerste twee rijen aan zodat de averechte steek hier naar beneden is en dan valt de derde steek hier af Ik heb de laatste bewaard, zie de laatste hier zodat ik die vanaf hier kan hakken en we gaan gewoon helemaal door om het lint af te maken dit is een frons in het midden van de trui nu ik het ribbelgedeelte af heb, kan ik doorgaan met de p lan meeting Ik meet de afmeting van de trui van het lint tot de oksel, het is ongeveer zeven en vijf inch, dus zeven en vijf keer vier komma vijf rijen per inch is ongeveer 33 rijen, dus je kunt beslissen of je nog een of twee rijen wilt toevoegen of je kunt trek nog een of twee rijen af ​​ik ga het houden 34 rijen verander de wijzerplaat terug naar nul nul nul en de aandacht terug naar negen de hoofdspanning en ik heb gewoon 34 rijen nodig na 34 rijen ik ga gewoon om een ​​paar rijen afval jong nodig te hebben en het van de machine te halen en ik zou nog een identiek stuk voor het achterste deel doen, dus de volgende is om de afmeting van de truimouwen te meten die we willen en nodig hebben, we kunnen wat vormgeven, want hier is meestal breder en het scheurende deel is kleiner, dus ik ben hoofdvak van de bovenkant van de mouw wanneer deze is verbonden met het lichaamsdeel en dit is ongeveer 9 inch en dit deel is ongeveer 6 en 1/2 inch, dus hier is een opzet voor mijn mouwen Ik heb 29 steken van de linker 14 naar de RAI 15 en ik zal proberen de sa . te behouden ik scheur elke derde steek om een ​​hervorming te doen, maar je kunt natuurlijk een lint één voor één of twee bij twee lint maken nu ik het lint voor de mouwen af ​​heb, we kunnen hier naar een kaart kijken omdat we wat moeten verhogen en ik begin met 29 steken en hij zou ongeveer 36 steken op het bovenste deel van de arm moeten zijn, dus ik ben van plan om voor elke tien rijen twee steken te verhogen en dan nog eens tien rij twee steken nog eens tien rijen twee steken zodat ik er zes zal hebben steek verhoogd dus 29 plus zes wordt 35 en het is geen 36 steek maar het is dichtbij genoeg of je kunt altijd een steek toevoegen aan het begin van de mouw na het lint, het is aan jou, maar ik denk dat 35 in mijn geval goed zou zijn wat doe tien rijen of plantenetend en meer twee steken nu heb ik tien rijen nodig Ik ga de volledige mode-meerdering aan beide kanten doen en je kunt een 3-tands overdrachtstool of de twee-tands-tools gebruiken, zodat het verhoogde deel niet aan de buitenste rand maak je het gewoon een beetje mooier, dus ik heb de driepuntige to ol verplaats een steek naar buiten en plaats terug naar de naalden en voor de lege steek pakken we gewoon een steek op Ik pak de averechte bult van de derde steek en plaats deze op de lege naald dus dat is een steek vermeerderd aan de rechterkant en we doen hetzelfde aan de linkerkant verplaats onze ene steek en pak de parelparel naast de steek van de lege naald op en plaats deze op de lege naald nu kunnen we 10 rijen verder breien en de meerdering opnieuw doen en we zullen dit kleine diagram volgen en dus het totaal zal 45 rijen zijn van hier naar de top, dus moet er meer toenemen in het deel om we zullen praten over hoe we alle stukken aan elkaar kunnen verbinden en het York-gedeelte en de nek kunnen beginnen, bedankt jou voor het kijken en tot de volgende keer

admin

Bir cevap yazın