voor beginners Makkelijk te maken deken Vest Sjaal Breipatronen Makkelijk breien modellen

voor beginners Makkelijk te maken deken Vest Sjaal Breipatronen Makkelijk breien modellen

Makkelijk te maken deken Vest Sjaal Breipatronen Makkelijk breien modellenHallo vrienden, welkom op mijn kanaal. Vandaag zal ik proberen u te vertellen over een van onze nieuwe modellen. Veel plezier. Een gratis naar mijn kanaal…
Hallo allemaal, welkom op mijn YouTube-kanaal, het ingenieuze breiwerk van Tülay. Vrienden, ons model van vandaag is een gehaakt breisel in drie kleuren, het is een prachtig model waar je voor kunt waarschuwen wanneer je een babyvestje, een vestje, een gehaakt breisel in drie kleuren wilt. Je kunt de juiste naald voor dit model gebruiken, ik gebruik vezelgaren voor dit model en de baby is heel goed gemaakt. Ik zei, ik gebruik een vezelgaren voordat we naar onze video gaan, als je je niet abonneert op mijn kanaal, als je je niet abonneert op mijn kanaal, vergeet dan niet op de like-knop te drukken en een reactie te plaatsen als je vind het leuk in mijn video’s. Bij voorbaat dank. Laten we doorgaan naar de video Ja, we beginnen ons model door aan vijgen te trekken, laten we onze zenuwen niet te strak trekken, deze kettingen maken niet uit het aantal kettingen, als je gaat zinken, is het genoeg om een ​​één te maken. meter vest. Je kunt meer trekken dan je maat. We snijden het, wordt het geen probleem? Ja, zoveel kettingen zijn genoeg voor mij. Ja, laten we beginnen om het Superior-model allemaal samen te stellen, ik trok een twee drie kettingen 13 en de vierde Ik maakte een reling door in de volgende te zinken, we maken een andere trabzon door de ketting in de volgende te laten zinken, inclusief de ketting. We hebben vier leuningen, als we de ketting als leuning tellen, hebben we hem 3D uit elkaar gehaald. We hebben 4 leuningen gemaakt. Ik trok 1 2 3 4 kettingen vanaf de onderkant, en we gooien 1 2 3 14 in onze ketting en opnieuw maken we vier leuningen naast elkaar, die ik twee keer trok, het maakt de eerste rij een beetje een gedoe. Om de bovenste rijen gemakkelijker te verplaatsen, ik trok 1234 kettingen 60 zo, ik trok vier leuningen, ik trok vier kettingen, ik liet het leeg 4 Trabzon nu trok ik vier kettingen, een twee driekwart, ik maakte een leuning in de baan , een trabzon op deze volgende keten werd heel eenvoudig afgehandeld, laten we het nog een keer doen. deze is Trabzon, de volgende is een leuning, we gaan hier vier leuningen maken, zo zit het. Dat is genoeg voor mij, ik ga zo’n klein statement maken, ik zal je dit later als een groot stuk laten zien, we wisselen meteen ons touw, ik gaf de andere kleur door, ik hield het zo, ik zette het door dit en dit te doen, maakte ik meteen een enkele naald door in de bovenkant van de eerste reling te zinken. Ik kneep hier een twee drie vier kettingen Ik nam dit touw hier Kijk jongens We zinken in de ketting beneden, niet die bovenste ketting Door weg te zinken in de kettingen die we onderaan leeg hebben gelaten Nu gaan we vier leuningen maken hier dit is de volgende ketting voor mij heb ik de tweede leuning gemaakt Ik passeerde de ketting ernaast Heb ik er 3 leuningen naast gemaakt? Heb ik de ketting gepasseerd en de vierde leuning gemaakt, ja nu als we de top maken, zal de bestelling soepel verlopen. Ik heb 1234 kettingen getrokken en we gaan verder door de ketting er recht onder te laten zinken, laat ik het zo repareren, maar zoals ik al zei, de eerste rij is een beetje een gedoe, dan zullen we de leuningen er bovenop laten zinken, dus dit is gemakkelijker, Ik heb sindsdien een leuning gemaakt en de vierde m als we deze doos ook hebben voltooid Ja ja nu heb ik 1234 geketend en bevestigd op elke plek waar we die kettinglook hebben gemaakt we zijn begonnen met de ketting we zijn klaar met de ketting ja nu ik ga over op mijn derde kleur je hebt het hier voor mij achtergelaten we laten dit hier en gaan verder met onze derde kleur Later gaan we verder met onze kleuren op volgorde, moeten we onze touwen niet breken Ja 11 Ik rijg mijn touw van hier en daar 2 3 ik heb het zo gezegd mP3 ziet er goed uit ja dit bruine stuk ziet er goed uit we snijden het ook deze drie ik heb drie kettingen gemaakt nu heb ik onze leuningen dit turkoois we zullen het op onze kleur maken. We tellen kettingen tot de eerste Trabzon, we hebben meteen deze tweede leuning gemaakt. We hebben 13 Trabzon gemaakt en we hebben 14 leuningen gemaakt. We hadden vier leuningen aan de onderkant en we maakten er vier aan de bovenkant door ze in de bovenkant te laten zinken. Ik trok een twee drie vier kettingen, laten we ons zo concentreren. Na 3-4 kettingen pakte ik mijn touw en ging naar beneden. Kijk naar de leuningen bovenaan nu, in de eerste rij, de basis zi Wat hebben we met de vijg gedaan, nu maken we de bovenkant van de leuningen, en we hebben deze plek voltooid, wat ik deed op de vierde reling, Ik trok aan een twee drie vier kettingen Ik pakte mijn touw weer, kijk hier, ik sloeg de mond van die baby over, ik kan mijn touw schoonmaken door vanaf de onderkant te lopen, kijk er zo naar 1 2 3 Dan snijden we het overtollige daar af, Ik maakte deze 22 leuningen, 13 leuningen en mijn vierde leuning. Aan het begin van deze rij zijn we begonnen met de reling en afgewerkt met de reling. Kijk, dit touw heb ik ook vanaf de onderkant laten lopen. Pak ik het met een schaar, dit is wat ik vanaf hier knip, we leren hoe we de touwen schoonmaken, maar jij Misschien een andere techniek Je past het toe zoals ik deed, ik wilde het je laten zien. Onze volgende kleur laat zich al zien. Kijk, Turkoois hier liet ik mijn witte draad, ik schakelde over naar mijn turquoise draad, ja, ik draaide het deze kant op, ik maakte een enkele naald op de bovenkant van die eerste leuning 1 2 3 Ik trok 4 kettingen, we maken een leuning op een rij 1 geketend in de rij dit is de volgende omdat Omdat dit ons model is, is het nodig om dit te doen omdat we het zo schuiven? Dit is een tweede leuning van Trabzon Ik ben deze ruimte aan het maken 3 Trabzon dit en 4 ziet er goed uit ons model is begonnen te vormen Ik trok een twee drie vier kettingen en sloeg deze leuningen over We maken een leuning door alle leuningen een voor een te laten zakken top ervan. We hadden onderaan vier leuningen. We maken er weer vier met deze turkoois. Verandert ons nummer van Trabzon niet weer? Nu gaan we over op onze Baby Mouth kleur, daar is ie dan, relax, de touwen volgen elkaar toch. Als ik hierop moet overschakelen, hoef je deze touwen helemaal niet door te knippen. Dus het is gemakkelijk om nu verder te gaan, onze modelstructuur is zoals deze jongens. Ik wil de laatste rij laten zien, als je de laatste rij wilt d Laat me je in het andere grote stuk laten zien, de laatste rij zal een afsluiting zijn. Ik kan je ook het andere grote stuk laten zien. Kom ik het meteen halen? Ja, kijk, ons model is zo vooruitgegaan, ik hou van de kleurharmonieën, het is erg mooi en beide kanten zijn hetzelfde.

Dit is een model, dit is een model dat we aan beide kanten kunnen gebruiken, laat me je nu het sluitingsproces erop laten zien, we hebben dit model gemaakt, nadat we de gewenste maat hebben bereikt, zullen we onze laatste beurt doen vrienden hier hadden we om aan een ketting te trekken, kwamen we door veelvuldig naalden te maken zonder aan een ketting te trekken. Ik zal u hier halve leuningen laten zien. Ik nam mijn touw door onderaan in de witte Trabzon te zinken, ik maakte een halve leuning om het iets uit te rekken, ik doe het nu zo, als we een frequente naaldketting op onze volgende reling trekken, zal er een kloof, dat willen we niet, ik nam mijn frequente naaldtouw, ik ging naar deze witte, ik maakte een halve reling voor de volgende. halve leuning naast de volgende halve Trabzon, dit touw Ik heb op dit moment de laatste leuning gemaakt, we hebben vier halve leuningen gemaakt, kijk, ons model is zo, we gaan zo door, tot het einde van de lijn Ja, dit is hoe ik je zal laten zien, ik hoop dat je het leuk zult vinden, je zult het met mij doen. doe rustig aan vrienden tot ziens in de volgende video doei doei abonneer

admin

Bir cevap yazın