voor beginners Makkelijk te maken gehaakte deken breien model uitleg ✅haak breien

voor beginners Makkelijk te maken gehaakte deken breien model uitleg ✅haak breien

Makkelijk te maken gehaakte deken breien model uitleg ✅haak breienörgüköşesi #crochet#kitting #handmade #crocheting#stich #knittigpattern #crochetbag #örgümodelleri #easycrochet #crochet #handmade #crocheting#stich …
Hallo allemaal van het kanaal van de breihoek van mijn vrouwelijke geest Welkom op mijn kanaal Ik zal proberen de bouwfase van een mooi model uit te leggen voordat de video voorbij is Als je niet bent geabonneerd op mijn kanaal en op het belteken klikt, zul je direct op de hoogte van de nieuwe video’s die ik heb gedeeld en je zult me ​​steunen. Abonneren op mijn kanaal is helemaal gratis. Voordat de video verder gaat, wil ik je vertellen over de touwen die je voor je baby gaat gebruiken, hier is mijn nummer, of je kunt ook een haaknaald gebruiken die geschikt is voor je hand Ja, laten we verder gaan met de constructiefase van ons model Ja, ik begin kettingen te tekenen, nu ga ik wat kettingen tekenen om het model uit te leggen. Je zult kettingen moeten tekenen volgens wat je gaat doen. Als je een deken gaat maken, is het voldoende om een ​​ketting van een meter te trekken. Nu zal ik een kleine ketting tekenen om het model uit te leggen, laten we onze kettingen niet te strak trekken zodat hij niet samentrekt, Elif Ana, dat zijn genoeg kettingen. Nu gaan we verder, ik heb het hier gekocht 1 2 3 4 Ik zink nu ik keek in de vierde ketting, ik maakte een dubbele leuning, ok ik kocht het op het hoofd, ik zak weg in de volgende ketting, we tellen de ketting ook 1 2 3 leuningen, ik zakte weg in de volgende, 14 leuningen, hier trok ik 1234 kettingen, ik nam de kop van het haakwerk 1 2 3 4, ik zakte weg in de ketting vanaf hier, ik maakte deze dubbele leuning , haak ik kocht het per 12 abonneer nogmaals mP3 abonneer dit is aarde 1 2 3 4 ik trek aan mijn ketting Ik kocht het aan het begin van de haak weer 1 2 3 4 ik ging weer in de ketting een van hen abonneer op 12 mP3 en opnieuw heb ik 4 leuningen gemaakt Dit is hoe de onderkant van ons model is gevormd 1-2-3 we gingen door de vierde opnieuw abonneer wat er stond op 12 14 laten we er nog een doen en naar de vierde gaan abonneer abonneren mP3 dit en problemen Ja, we hebben het onderste deel van ons model zo opgezet, nu ga ik van kleur wisselen, ik pak mijn touw en ga hiermee verder ik pakte mijn gele touw, ik maak mijn touw vast hier. Laten we de andere aanscherpen. e we hebben een enkel haakwerk gemaakt, omdat het 12345 randen heeft, ik nam hier vijf kettingen, en ik kocht het voor de kop van het haakwerk. Kijk, nu zinken we hier, we hadden onze lege zenuw hier, we keken hier, we maakten deze dubbele leuning, ik heb hem op de kop van de haaknaald gekocht, ik heb hem er direct naast gezet, zo heb ik hem weer op de kop van de haak gegooid ik plak hem op 3, ik heb hem op de kop van de haak, eens kijken, we zinken hier, dit is wat we doen, we hebben vier van onze leuningen op deze manier gemaakt 1234 kettingen, want dit is de rand, ik heb vanaf nu vijf kettingen getrokken, we zullen er vier trekken kettingen OK, ik heb het op het hoofd, kijk, ik zak weer weg in dit deel, ik heb deze dubbele leuning gemaakt iemand abonneer 123 mP3 14? Ik trok 1234 kettingen Ik nam het weer aan de haak Hetzelfde proces, we gaan hier inschrijven en dit is onze beurt weer, we trokken onze 1234 ketting weer hier dit is wat er gebeurde het zo 3-4 nu ben ik op het randje opnieuw trok ik mijn 1234 ketting, nu laat ik mijn ketting erin zinken, we hebben deze twee rijen zo voltooid nu wat r ik zal nooit doen dit touw zal hier blijven, het zal hier weer blijven, ik zal mijn andere touw plaatsen hier weer, maar deze keer heb ik mijn roze touw weer, ik maak het roze touw hier vast en laten we een ketting trekken, het is schoon en ik keek naar de bovenkant van de strakke naald hier ik maakte mijn een twee drie kettingen hier ik trok eraan OK ik heb het op mijn hoofd kijk hier ik zak naar de top van de reling hier ik heb deze dubbele reling gemaakt deze ketting werd er twee dit is dit 3 abonneer mijn ketting ik trok mijn mP4 12344 ketting weer Kijk nu ik ga hier we gingen zo naar beneden 12 abonneer mP3 ja ik zak weg in de volgende 4 1 2 3 4 mijn ketting ik trok hem naar de kop van de haak, ik onmiddellijk ga naar de andere ruimte en ik zak naar de bovenkant van de eerste leuning, nee 12 mP3 is deze kaart 1234 ketting, wat is het, dan geef ik hem weer, zo’n goed mens schrijf in op 12 mP3 deze en 4 234 kettingen die ik heb getrokken dit en 4 234 kettingen Ik kwam weer aan het einde van de lijn zie er zo uit Ik zak weer weg in de eerste leuning, laten we het zo repareren, abonneer 12 dit en 3-4 jaar, we zullen wegzinken in de top van onze frequente naald hier omdat het de rand is. we zinken weg in de rail 14 we hebben onze reling zo gemaakt het begon langzaam in het model te verschijnen nu ik dit touw weer verlaat maar ik ga naar binnen ik pak het zo twee op ik pak het zo een beetje op ik draai het een beetje vast en draai het we maken een enkele frequente naald op de bovenkant van deze eerste leuning 1 2 3 4 5 zoals 5 Ik trok mijn ketting naar het noorden, we gaan er vier kettingen aan trekken, we maakten daar een frequente naald , oké, ik heb het op je hoofd, kijk, ik zink daarboven op de leuning 111 123 mP3 304 nu als we hier passeren We zullen het gele touw zo weer oversteken, onze touwen vallen samen, toch trok ik de a4-keten opnieuw, dit is hetzelfde proces. Het wiel is weer erg 34 ketting a dit is zo ja we gaan verder met hetzelfde proces vanaf de volgende pauze 3 dit is Vedat deze vier kettingen weer abonneren op de breuk hier weer 4 kettingen hier weer zinken we naar de top van de vijg dit is hoe ik aan het zinken ben dit is hoe we deze bocht hebben voltooid en het model kwam goed uit Nu gaan we weer naar het gele touw, we draaien het, ik zal het je hier laten zien. Het model gaat op dezelfde manier verder Nu nog eens kijken, ik maak hier eerst een frequente naald en trek dan 3 kettingen en zink weer van de bodem en ik maak een leuningketting een deze 23 mP3 34 ja, ik ga niet meer verder zoals Ik zei ja, want het model herhaalt zich constant. laat me een stuk zien dat ik achter de camera heb gemaakt ja, dit is het grote stuk dat ik achter de camera heb gemaakt, zoals je kunt zien, het is erg stijlvol en gemakkelijk te maken, een model dat je aan beide kanten kunt gebruiken. Laten we nu zeggen dat je er een deken van hebt gemaakt, laat me je laten zien hoe je deze hoeken en deze randen meteen kunt maken, laten we onze video later beëindigen. nu

Ik ga mijn blauwe touw omhoog halen, kijk, ik nam mijn touw omhoog, ik draaide dit model, maar zo maken we regelmatig naalden op de bovenkant van de eerste leuning, dit is de tweede, ik doe het op de derde. Vertel me nog eens, ik heb een vierde frequente naald gemaakt, ik pak de haak weer, kijk, ik zak hier in de bovenkant van de leuning, op deze manier, we trekken ze allemaal samen, we maken een halve leuning Laten we zeggen dat we doen om deze gaten te dichten, laten we zeggen dat ik aan het einde van de deken die je maakte, het terug naar het hoofd van het haakwerk bracht. Ik zonk in de top van de volgende reling. Ik heb er 3 bij elkaar gehaald. OK, ik heb ze op de kop, zo heb ik ze weer dichtgemaakt en oké, ik heb ze weer op de volgende reling en de 3 samen gesloten, kijk zo nu schakel ik hier weer over naar de reling, ik maak regelmatig naalden . Terwijl je breit, ga ik niet zo verder, ik laat het zo, kijk, we doen onze kant op deze manier, ja ons model is zo. Ik hoop dat het een begrijpelijke video was. Nu zal ik je vertellen waar je dit model kunt gebruiken. Je kunt ook de zijkant gebruiken, je kunt een vest maken, je kunt een vest maken, het is een model dat je op veel plaatsen kunt gebruiken, dus we zijn aan het einde van een video gekomen.

admin

Bir cevap yazın