voor beginners Makkelijk! Vest voor te vroeg geboren baby’s

voor beginners  Makkelijk!  Vest voor te vroeg geboren baby’s

Makkelijk! Vest voor te vroeg geboren baby’sPatroon slechts £ 1,00 in mijn Ravelry-winkel :): http://www.ravelry.com/patterns/library/easy-peasy-premature-baby-cardigan.
oke dus dat is het nadat je die vijf rijen hebt gedaan heel snel eenvoudig patroon en hoop dat je het hier leuk vindt laat me weten wat je denkt, ik zou graag willen zien hoe de jouwe blijkt je kunt me nu vinden op facebook duizelig Gina haak dus als je wil je daar foto’s plaatsen, dat kan of je kunt ze gewoon doen op het projectgedeelte ontrafel REE het is aan jou als je vragen hebt stel het gewoon Ik zal mijn best doen om ze te beantwoorden, dus dat is het voor het première-vest en ik hoop dat je het leuk vinden

admin

Bir cevap yazın