voor beginners Me Made Kledingkast ZOMER 2021 | Mijn Gumdrop gebreide trui stylen op 3 manieren | GEBREIDE COLLAGE Meebreien KAL

voor beginners  Me Made Kledingkast ZOMER 2021 |  Mijn Gumdrop gebreide trui stylen op 3 manieren |  GEBREIDE COLLAGE Meebreien KAL

Me Made Kledingkast ZOMER 2021 | Mijn Gumdrop gebreide trui stylen op 3 manieren | GEBREIDE COLLAGE Meebreien KALBekijk hier het handgesponnen kunstgaren van Knit Collage: https://knitcollage.com/Yokieb Mijn zomer-me-made-garderobe uitbreiden met deze schattige Gumdrop-sweater!
yo hoe schattig is deze trui hey y’all het is tara hey y’all het is taylor van yokeepcom welkom op mijn kanaal waar ik alle leuke haak- en breidingen deel vandaag ik breng je mijn voltooide gumdrop-trui dit is de trui van de nikolaj 2021 lente brei mee en ik ben zo opgewonden om alle details met je te delen als jullie niet bekend zijn met nikolaj garen is een super uniek en speciaal garenmerk opgericht door amy small en handgemaakt in india elk spel zit vol met de mooiste kleuren en texturen en unieke details ik hou gewoon van hoe speciaal elke streng is en ik ben al heel lang geobsedeerd door nikolaj als je al een tijdje op mijn kanaal bent geabonneerd je hebt me waarschijnlijk horen praten over nikolaj amy host een brei mee voor de lente en herfst van elk jaar en ik heb het voorrecht gehad om deel uit te maken van drie nu ze zijn allemaal geweldig geweest en ik heb zoveel plezier gehad met het gebruik van nieuwe garens en het maken van kleding en andere stukken met dit garen, dus als je’ ik wil ze graag bekijken ik zal mijn gelieerde link hieronder plaatsen. Ik ben zo vereerd om een ​​affiliatie te zijn met nick collage en het helpt me zo veel als je besluit om een ​​aankoop te doen via mijn link dus heel erg bedankt ik dacht ook dat ik zou toevoegen in een klein stylinggedeelte voor deze video het is iets dat ik ga proberen op te nemen in meer van mijn video’s omdat ik het graag doe het is zo leuk en ik hoop dat het jullie een beetje inspiratie zal brengen dus blijf op de hoogte tot het einde van de video om te zien hoe ik deze looks heb gestyled, dus laten we nu in alle details duiken over deze superleuke trui dit is de gumdrop-sweater hij is ontworpen door ann keith en ik vond hem helemaal geweldig vanaf de eerste keer dat ik hem zag ik heb er zelfs nog een trui mee gemaakt het breiwerk ik maakte de geborduurde caleidoscoop en die maakte ik voor mijn moeder voor moederdag ik heb een video waar ik alles over vertel, dus ik zal dat hier plaatsen als je het wilt bekijken en ook in de beschrijving box hieronder, maar ik vond het ook leuk om dat te maken en ik eigenlijk alr eady heb een caleidoscooptrui, dus ik was super enthousiast om die voor mijn moeder te maken en vooral de geborduurde versie omdat hij zo mooi is en ik was erg opgewonden om deze gumdrop-trui voor mezelf te maken omdat ik dit serenity boucle-garen wilde gebruiken dat ik nog nooit had gebruikt het eerder en ik was gewoon zo geïntrigeerd door de textuur ervan en ik ben er helemaal weg van het is als het luchtigste garen en net zo licht ik hou van liefde hou van de textuur ervan dus dit is eigenlijk in de kleur pioenroos en dan voor de extra details ik gebruik de wildflower-mini’s in de kleur high vibes ik ben ook echt dol op het wildflower-garen het is gewoon zo licht en perfect voor de zomer en komt in zoveel mooie kleuren dat ze eigenlijk net met een aantal nieuwe kleuren in het wildflower-garen kwam die ik graag zou willen probeer ik was in staat om een ​​aantal kleuren te proberen die ik nog niet eerder had geprobeerd in deze high vibes mini-sampler en dus was ik daar enthousiast over en ik koos eigenlijk het kleurenpalet dat op het model op de foto’s stond, ik vind het leuk om choo bekijk mijn eigen kleurenpaletten en mix het een beetje, maar voor de laatste twee breisels heb ik dezelfde kleur gekozen die op het model en de foto’s heeft gestaan ​​omdat ik er zo dol op ben dat ik dacht dat de kleurencombinatie was zo leuk en dus was ik enthousiast over hoe het bleek ik heb zeker planten in de toekomst om meer kleuren te proberen in het serenity boucle garen ik denk dat het een geweldig vest zou zijn en net als een andere gezellige trui voor de winter, dus ik kan’ niet wachten om er nog meer van te gebruiken deze gumdrop-trui kwam eigenlijk met twee nekopties en twee mouwopties ik maakte het soort nephalsoptie en dan alleen de rechte mouw, maar ik denk dat het ook super schattig zou zijn met de pofmouw en dan is er gewoon een scare-nek en dan is er ook een optie met vierkante hals, dus ik denk dat dat ook leuk zou zijn ik heb maat twee gemaakt omdat ik meestal van een meer boxy soort oversized pasvorm hou, maar ik denk dat als ik het opnieuw maak, ik het zal maken een maat een op die manier heb ik een paar d verschillende opties ik ben dol op de manier waarop het is geworden, maar ik denk dat het ook heel schattig zou zijn, een beetje meer passend en je zou het kunnen dragen zoals onder een overall of zoiets ik denk dat dat heel leuk zou zijn, dus ik kan er nog een maken we zullen zie ik heb alleen een paar aanpassingen gedaan aan de trui in de mouwen en dan ook aan de lengte van de trui deze trui is van boven naar beneden te werken wat zo geweldig is want dan kun je beslissen hoe lang je het wilt als je langer wilt zijn of korter ik wilde dat de mijne een beetje een cropped versie zou zijn, zodat ik hem met mijn high-waisted jeans kon dragen dus voordat ik begon met de contrastkleurige rand probeerde ik hem gewoon met mijn high-waisted jeans en probeerde een beetje te kijken waar ik zou willen dat het zou raken en dus maakte ik ook gewoon de contrastkleurrand een beetje korter en toen voor zover de mouwen gaan, maakte ik ze precies zoals het patroon vroeg en probeerde het toen een beetje en besloot dat ik wilde dat ze net iets korter waren, denk ik met th In de meer cropped versie van de trui werkte het gewoon beter om een ​​kortere mouw te hebben en dus maakte ik dat ongedaan en ik deed echt maar één rij en bond toen af ​​met de contrastkleur en zo kwam deze mouw ongeveer tot stand en ik ben erg blij mee ik denk dat het allemaal gewoon heel goed coördineert wat betreft de verhoudingen en ik ben super enthousiast om het voor jullie te stylen dus eerst dacht ik dat het super schattig zou zijn om het te stylen met dit bill blast spijkerjack mijn man ik heb dit jack eigenlijk voor me gekregen van de kledingrecycling hier en ik vind het gewoon zo schattig, dus ik was opgewonden om het te combineren met deze trui. Ik heb echt het gevoel dat deze beste zakken zijn, hoewel ik altijd mijn handen in mijn zak wil steken, ik stop ook het met mijn zwarte katoen op skinny jeans ik hou van katoen op jeans ik heb vorig jaar voor het eerst een paar gekocht en ik hou gewoon van de manier waarop ze passen ik hou van de versies met hoge taille ik heb nu drie paar en dus dit is mijn zwarte distressed magere versie en dan ga ik gewoon o zet het bij mijn reeboks ik hou zo veel van deze schoenen en ik voel me een beetje als Kelly Kapowski van Seba the Bell in deze outfit, maar ik vond het gewoon zo schattig en ik was erg enthousiast over hoe goed het ging met al deze dingen daarna combineerde ik hem met mijn hoed met brede rand ik hou van deze hoed i hat

draag het letterlijk de hele tijd, vooral in de zomer, want in de bergen is de zon letterlijk op je schouders, dus deze kant is perfect en het past bij zoveel dingen, dus ik hou van deze hoed en dan ook mijn verbrande oranje zara-broek die ik denk dat ik heb deze broek van goodwill enkele jaren geleden en ik hou er zo veel van ze zijn supercomfortabel ik hou van de hoge taille erop, zodat je de trui uit kunt laten of hem op een van beide manieren kunt stoppen het is super schattig en dan draag ik ook deze gouden laarzen met ik denk dat ik deze laarzen een aantal jaren geleden van dsw heb gekregen, maar ik ben er dol op en in mijn gedachten past mentaliteit bij alles, dus dit is een superleuke toevoeging aan de outfit en ik hou van alle warme tinten ik vind het gewoon heel leuk en zomers en dus dit is absoluut een van mijn favoriete outfits met deze trui en voor mijn laatste outfit heb ik hem net gecombineerd met deze superleuke high-waisted denim shorts en met mijn super speciale tas die mijn man me op het kunstfestival heeft gegeven, hier is het waarschijnlijk mijn favoriet ding dat ik bezit het is zo speciaal en ik vind het zo leuk je kunt het voor of achter dragen en laten we eerlijk zijn ik draag het waarschijnlijk met al deze outfits maar ik dacht dat het schattig zou zijn om hiermee te laten zien één en dan mijn regenboogsandalen ik draag mijn regenboogsandalen de hele zomer ze zijn mijn go-to om gewoon aan te trekken en de deur uit te lopen, dus ik denk gewoon dat ze een gemakkelijk stuk zijn en ik vind het geweldig dat ze neutraal zijn en bij alles passen dus dit is mijn laatste stuk ik hoop dat jullie het leuk vonden om alles over mijn afgewerkte gumdrop sweater met mij te ontdekken als je deze video leuk vond ik zou het geweldig vinden als je het een duimpje omhoog geeft en je abonneert om met me mee te doen voor al het leuke haken en brei dingen heel erg bedankt voor het kijken naar je

admin

Bir cevap yazın