voor beginners Mijn allereerste gebreide babyvest

voor beginners Mijn allereerste gebreide babyvest

Mijn allereerste gebreide babyvestEen video die ik van mij heb gemaakt met mijn allereerste gebreide babyvestje, het is een beetje anders dan het bedoeld was, dus ik zou graag willen weten wat je ervan vindt, …
hallo mijn naam is Nikki en vandaag maak ik een video over het allereerste babyvest dat ik heb gebreid, het was oorspronkelijk bedoeld als een v-hals vanaf hier, maar ik vroeg mijn moeder om me te helpen het in elkaar te zetten en zij ik heb de volgende ronde gemaakt, dus ik zou graag willen weten wat je mening hierover is, als het er nog steeds goed uitziet, ben ik een beetje onzeker, want het is niet hoe het eruit zag honing echt patroon en omdat het mijn eerste gebreide babyvest is, zou ik het geweldig vinden opmerkingen om precies te weten wat je denkt dat ik het zeer op prijs zou stellen, like reageer en abonneer bedankt

admin

Bir cevap yazın