voor beginners Mijn EIGEN patroon ONTWERPEN met een APP | brei met mij: groen vest

voor beginners  Mijn EIGEN patroon ONTWERPEN met een APP |  brei met mij: groen vest

Mijn EIGEN patroon ONTWERPEN met een APP | brei met mij: groen vest➫ Shop mijn haakartikelen + patronen Looped by Alli: www.loopedbyalli.com ig vermeld: @crochet.smiles volg me op socials ➫ Instagram: …
hallo allemaal mijn naam is welkom op mijn kanaal vandaag ga ik een app testen genaamd bellish ik wil bellish bedanken voor het sponsoren van deze video en gewoon een disclaimer alle meningen zijn van mij dus deze app is zo cool dat je hem kunt aanpassen je eigen patronen uit de enkelvoudige app zijn helaas op dit moment alleen beschikbaar in de ios app store, maar je kunt naar bellishco gaan en je kunt daar duizenden gratis patronen vinden op dit moment bieden ze alleen breipatronen aan, maar hopelijk kunnen ze meer haakpatronen aanbieden in de toekomst dus ik deed wat instagram-enquêtes om te zien welk patroon ik vandaag zou moeten ontwerpen, dus het is heel eenvoudig ik heb zojuist de bellish-app gedownload en als je daar eenmaal bent, kun je een nieuw ontwerp beginnen kies je basis ik ga een peuter maken en jullie hebben allemaal op een vest gestemd, dus ik ga dat doen en als je naar je opties gaat, kun je kiezen voor volledige lengte kort of mouwloos en ik heb daar een poll over gehouden, dus laten we eens kijken wat jullie hebben geantwoord 86 zei vol een d 14 zei korte mouw ik wilde korte mouw doen maar ik zal een volledige mouw doen dus laten we hiermee beginnen oh ik wil dat jullie de kleur kiezen eigenlijk ben ik zo terug ik ga een optie geven tussen deze blauwe kleur en deze groene kleur laten we eens kijken welke jullie kiezen oke dat is een heel lelijke foto maar laten we hem gewoon posten en ik zie je terug in 10 minuten ik heb dit project nog niet laten zien maar terwijl ik wacht ik ik ga een trui afmaken 10 minuten zijn voorbij laten we eens kijken wat jullie zeiden tromgeroffel en jullie kozen voor groen dus we gaan groen doen geweldig deze ik hoop dat ik genoeg garen heb um ik denk dat ik er drie heb deze, dus we zouden goed moeten zijn, hopelijk is dit gewicht aan garen gemiddeld ik heb mijn bak met breinaalden ik ga proberen om um vier maat vier cirkelvormig te vinden, ik gok dat dit vier millimeter is en dan heb ik mijn garen oké, laten we hopen dat ik doe dit goed dus zet 124 steken op laten we gaan is er 25 er zijn 25 oke laten we er een wegdoen en laten we begin met breien oke dus eerst gaan we ribboorden dus werk in bliksem getroffen cactus en het begint te regenen de geur van gestoomd asfalt geurende novocaïne nature’s brouwsel van allerlei dingen de gezonken berg doodt lucht kleurenschema’s doen je alle soorten vergeten van dingen die je me doet denken aan de arizona donder bevredig de tijden die je maken ik heb nu zoveel gebreid het is veel ik deed dit op een dag en op dit moment probeer ik te breien dus het is zeven en een halve inch lang voor de hele ding, ik was een beetje in de war, het was ongeveer zeven en een halve centimeter van het rippen, maar toen realiseerde ik me dat ze dit diagram hadden en het laat je in feite zien dat de metingen leuk zijn, dus ik vond dat het erg handig was om nog een paar rijen te breien, zodat het de helft creëert ik zit nu op 7 inch en ik ben zo opgewonden om aan de volgende stap te beginnen tot nu toe ik vind het geweldig hoe dit eruit ziet ik heb nog nooit met dit soort garen gebreid het zachte garen met rood hart en ik vind het er echt goed uit zien tot nu toe zou je circu . moeten gebruiken grote naalden maar ik had er geen in de juiste maat, dus ik denk dat als je rechte naalden lang genoeg zijn, het ook goed zal zijn ja ik geniet echt van breien nu het is erg therapeutisch en ik hou gewoon van de textuur hiervan ik ben dol op tricotsteek ik denk dat het de koningin van alle steken is, dus ik ga hiermee verder en kom terug voor de volgende stap, dus dit is de voortgang die ik heb gemaakt, zoals het vestgedeelte ervan en nu ik’ ik ga gewoon de voering van de halslijn doen en dan de orgas, het is de kraag en dan de twee voorbanden en de mouwen en dan de knopen toevoegen en ik ben klaar, maar ik hou van de manier waarop het er tot nu toe uitziet deze kleur is magisch dus erg blij met mijn eerste vest volgens een patroon hey jongens dus ik heb nu het kraaggedeelte van de trui af ik moet de voorbanden doen nu ben ik een beetje in de war over hoe ik het moet doen zegt elke drie steken oppakken drie steken op elke vier dus ik gok dat ik een steek overslaan, ik zal gewoon zien hoe dat is eindeloze wegen naar de horizon pas t de oase het is allemaal achter je luchtspiegeling de sterren boven je de wezens dagen tot nachtelijke dagen doen je allerlei dingen vergeten je doet me denken aan de donder van arizona bevredigen dus ik ben terug het kleine vestje dat ik nodig heb om de knopen nog aan te doen maar verder is het bijna klaar ik ben er heel blij mee het was vrij makkelijk om te maken eerlijk gezegd dit is de eerste keer dat ik een vest maak met patroon instructies de andere keer ging ik een beetje schurk en deed waar ik zin in had maar dit ging heel soepel ik hoefde nooit echt terug te spoelen behalve een paar keer maar niets te belangrijk en ik denk dat het was leuk alsof ik niet weet of het meestal dit is omdat ik niet echt breipatronen volg maar in plaats van ik zei: brei op deze manier voor een bepaald aantal rijen, het zei gewoon voor 10 inch, dus dat verraste me een beetje, maar ik denk dat het komt omdat ik meestal haakpatronen volg in plaats van breipatronen, maar ja, ik ben echt blij met hoe het bleek ik ben opgewonden om hun app weer te gebruiken ik ga het waarschijnlijk gebruiken voor een sweatervest dat ik ga breien zorg ervoor dat jullie de app gaan bekijken, het staat in de ios app store en komt binnenkort naar de android een ik ik ga mijn instagram doen, shout out oke de eerste is gehaakt glimlacht zo schattig oh je bedoelt kleine amigurumi’s ik vind het geweldig oh ik hoop dat je geruite tas goed is gelukt en ik hou van dit heeft een hart erin dit is gewoon de schattigste ding ooit ik hou van de pastelkleuren zo schattig ik denk dat de andere verlopen zijn omdat het te lang duurde om de berichten te openen maar ja stuur ze opnieuw als ik je niet heb bereikt heel erg bedankt voor het kijken ik hoop dat je het leuk vond ik zal zie je de volgende keer donder vanavond

admin

Bir cevap yazın