voor beginners Mijn geschiedenisgebonden zomergarderobe ontwerpen – Historisch breien, naaien en haken!

voor beginners Mijn geschiedenisgebonden zomergarderobe ontwerpen – Historisch breien, naaien en haken!

Mijn geschiedenisgebonden zomergarderobe ontwerpen – Historisch breien, naaien en haken!Is dit misschien een beetje ambitieus? Ja, maar ik ga het proberen voor een hele nieuwe zomergarderobe! Ik ga breien, naaien en haken een heleboel antieke en …
oh mijn goedemorgen vanuit ons nieuwe huis het is zo heerlijk om hier te zijn maar ik zal niet liegen ik ben nog steeds moe weken later na de verhuizing zoals gebruikelijk ik denk dat bij elke verhuizing ik al mijn spullen doorzocht, vooral al mijn kleren voordat ik kwam hier en het deed me beseffen dat een combinatie van factoren die samenkwamen ervoor zorgde dat ik eigenlijk geen zomerkleding meer had die ik gewoon van dag tot dag kon dragen, daarom heb ik dit gewoon het grootste deel van de tijd gedragen, ik rolde letterlijk gewoon uit bed en toen bleef ik dit gewoon de hele dag dragen totdat je je amuseerde daar zijn we goed is dit je hoofd of je kont waar is je kont oke oke ja waar kom je vandaan dit is iets heel comfortabels om elke dag te dragen, maar nu dat we bevinden ons in de zeer gelukkige positie dat ik misschien een paar van mijn vrienden weer persoonlijk kan ontmoeten ik wil iets dragen dat misschien geen gaten in de kont heeft deze doet dit zodat ik naar buiten kan en voor de eerste keer ooit ik realiseerde me dat ik misschien genoeg naai-kn heb haken oefenen om een ​​hele garderobe voor mezelf samen te stellen op basis van stijlen die ik leuk vind en om het echt bij me te laten passen en daarom denk ik aan deze video zal ik je laten zien wat mijn idee is voor het ontwerpen van een zomergarderobe die ik ik ga de komende weken voor mezelf breien, naaien en haken. Dit worden allemaal stukken die ofwel heel eenvoudige nietjes zijn die snel te naaien zijn of stukken die vintage of antiek geïnspireerd zijn Ik heb er echt een paar geweldige patronen uitgezocht en ik kan niet wachten om ze met jullie te delen ik ben opgewonden voor de eerste keer in lange tijd ik ben opgewonden om voor mezelf een kledingkast te maken dit is compleet anders meestal ga ik winkelen voor mijn kleding en het is het is een frustrerende ervaring het is gewoon dat we allemaal uniek zijn in onze lichaamsvormen en het kan frustrerend zijn om te proberen om kant-en-klare kleding te vinden die bij je past zoals jij dat wilt en vooral als je een voorkeur hebt voor smaken of stijlen die enigszins verschillen van wat momenteel p . is opulair het kan moeilijk zijn om iets te vinden waar je echt van houdt dus voor het eerst in lange tijd ben ik opgewonden en kijk ik uit naar een zomergarderobe laat me je laten zien wat ik van plan ben kom bij me terwijl ik nadacht hoe ik ik wilde mijn zomergarderobe structureren ik ging terug naar enkele van de items die ik favoriet had gemaakt toen ik op etsy aan het windowshoppen was en een bepaalde corsethoes viel me echt op ik hield absoluut van de vorm ervan ik hou van hoe het eruit zag ik hou van de gehaakte band rond de bovenkant en het was ook iets dat heel gebruikelijk was, vooral in de 19e tienerjaren, dus dat was mijn eerste keuze voor een zomertop die ik zeker wilde maken was een soort 19 slash edwardiaanse stijl corsethoes met een gehaakte nekband slash arm mouwen ik heb al een patroon uitgezocht voor het gehaakte soort kraag gebied en ik ben er echt dol op ik ben er al aan begonnen en het is veel gemakkelijker dan ik dacht dat het zou zijn het ziet er erg intimiderend uit, maar het is niet zo slecht ik zal lees de links in de beschrijving hieronder voor alle dingen die ik van plan ben te gebruiken als mijn inspiratie veel van de patronen zijn in ieder geval gratis voor het haken, dus als je dat ook wilt bekijken, ben je meer dan welkom bij mij ik wil dit zeker met jullie delen ik ben erg enthousiast over het volgende item dat ik in mijn zomergarderobe wil opnemen en het is een gebreid stuk van fabelbreiwerk ik heb al een paar van haar tops gemaakt ik hou van haar ontwerpen ze ‘ het zijn allemaal antieke of vintage geïnspireerde ontwerpen en dit is een gebreide blouse die geïnspireerd is op de jaren 1920 en het is gewoon de perfecte look gewicht voel precies waar ik voor ga voor deze garderobe ik heb het al opgezet in het meest verbazingwekkende garen dat ik ben zo opgewonden om mijn voortgang met je te delen dit zal zijn eigen speciale video hebben alleen omdat ik zo dol ben op deze blouse ik kan niet wachten om hem meer met je te delen de originele blouse heeft lange mouwen en ze zijn erg licht lange mouwen maar ik liever kortere mouwen persoonlijk voor mij in de zomer tim summer dus ik ga gewoon het patroon aanpassen om kortere mouwen te hebben in plaats van langere mouwen nu dit volgende patroon vond ik als basis om wat Iers haken te oefenen ik vond het meest verbazingwekkende Ierse haak instructieboek het is gratis online beschikbaar dus ik ik zal het hieronder linken en het heeft eigenlijk mijn droomdoeljurk die ik ooit zou willen maken, dat is een hele jurk in Edwardiaanse stijl gemaakt van Iers haakwerk Ik denk dat ik er nog niet helemaal ben, maar ik zou graag wat oefenen iers gehaakte kragen en appliqués en daarom koos ik deze edwardiaans geïnspireerde blouse of blouse en ik geloof dat het patroon uit het dragen van de geschiedenis komt, dus dat is wat ik als basis zal naaien en daarbovenop zal ik iers gehaakte appliqués kragen manchetten toevoegen aan echt verfraai deze blouse ik denk dat dat alle blouses zullen zijn ik maak niet alle tops maar alle blouses die ik dit jaar maak voor mijn zomergarderobe en de volgende items worden kledingstijl items ik hou van jurken in de zomer tijd omdat het maar één kledingstuk is een item dat ik aantrek en ik ben klaar om de deur uit te lopen ik hou van iets gemakkelijks en eenvoudigs en ik heb naar vintage en antieke kledingpatronen gekeken en dit jurkpatroon uit de jaren 30 viel me gewoon op het blijft me bij, het doet me eigenlijk een beetje denken aan mijn Victoriaanse wikkelpatroon misschien is dat gewoon omdat de stof er een beetje op lijkt, maar er is iets dat me echt aanspreekt, dus ik denk dat ik de versie met korte mouwen van deze jurk ga maken misschien niet in een rode kleur, ik denk dat ik voor veel van deze zomerkleding en lichte stoffen eigenlijk vrij lichte tinten ga gebruiken, maar dat komt omdat waar ik ben, we moerassige hete zomers krijgen, dus ik wil ervoor zorgen dat ik zo kan blijven cool mogelijk en toch zeer comfortabel deze volgende set is iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou willen maken, maar ik zag het ik vond het favoriet en ik bleef er op terugkomen ik kon het gewoon niet uit mijn hoofd krijgen het is dit Jaren ’30 Speelpakje uit de jaren 40 met een rok die kan gaan er bovenop

en ik denk dat het er gewoon zo schattig uitziet ik hou zo veel van deze kleine speelpakjes of rompertjes maar ik vind het echt moeilijk om er een te vinden die bij mij past, alleen omdat ik een heel erg lang bovenlichaam heb, dus het zijn die van de rekken zijn meestal erg ongemakkelijk voor mij omdat ze niet de juiste lengte hebben, dus ik kijk er echt naar uit om eindelijk zoiets als dit te kunnen dragen plus de bijpassende overrok om er bovenop te gaan maakt me echt opgewonden dit ziet er super uit schattig en ik heb al een paar stoffen in gedachten om deze playsuit met slash-romper te maken en ik kan niet wachten deze is zo schattig ik kan niet wachten om hem te dragen de volgende twee items worden meer van mijn belangrijkste stukken of essentials zoals ik ze graag noem, dus ik ga een paar rokken maken om ze te kunnen dragen met mijn verschillende tops en blouses het rokpatroon dat ik gebruik is van restjes en pailletten ze heeft onlangs een collectie uitgebracht voor de lenteflits zomertijd en ik hield absoluut van haar rokpatronen, denk ik ik ga een van elk van de variaties van haar rokpatroon maken het volgende is een korte broek ik heb al heel lang geen korte broek meer gedragen omdat ik het meestal ongemakkelijk vind om zoveel van mijn benen te onthullen, maar ik heb een shortspatroon gevonden waarvan ik denk dat ik het echt leuk vind met een taille van een papieren zak en ik kan niet wachten om ze te maken ik denk dat dit de eerste shorts zullen zijn die ik in meer dan een decennium draag ik ik kijk er naar uit weer een korte broek dragen en dan natuurlijk nog wat meer tops heel simpele simpele topjes ik heb een patroon gevonden waar ik echt van hou en deze dubbele katoenen gaasstof waarvan ik denk dat die super comfortabel zal zijn maar ook gewoon heel mooi zal draperen ik ben erg enthousiast om maak deze tops en ik denk dat dat het zomergarderobeplan dat ik heb compleet maakt is het een beetje te ambitieus om dit in de komende weken te maken misschien maar ik ben opgewonden om te zien hoe ver ik zal komen in het bereiken van mijn doel om dit te maken zomergarderobe op tijd om hem deze zomer te dragen als je zin hebt heb gerust om te zien hoe ik aan al deze verschillende stukken werk abonneer je gerust ik zal de komende weken elke week video’s vrijgeven terwijl ik aan verschillende delen van deze garderobe werk heel erg bedankt voor het kijken ik wilde ook bedanken jij aan mijn nieuwste top beschermheer johanna ik waardeer de steun echt als je me wilt steunen op patreon ik zal een link achterlaten in de beschrijving hieronder nogmaals heel erg bedankt voor je deelname en ik zal je zo snel weer zien

admin

Bir cevap yazın