voor beginners Mittered Squares

voor beginners Mittered Squares

Mittered SquaresIn verstek gezette vierkanten zijn leuk om te breien en onbeperkt in gebruik. Volg deze link voor een gratis download van schriftelijke instructies: …
in deze tutorial gaan we leren verstekvierkanten te breien en er zijn verschillende manieren om hieraan te werken het basisidee is dat de opzet twee buitenranden van een vierkant wordt en dan breit en verkleint je tot je terugkomt op één steek, waardoor je een perfect vierkant maakt en het is echt interessant gericht breien als je dat combineert met een bonte draad of twee kleuren garen voor strepen of kleurblokken, je kunt echt een interessante richting in het breien zien en het is echt grenzeloos wat je kunt doe met deze, je kunt een stevig blok maken voor zoiets als een theedoek, of je kunt beginnen deze samen te voegen voor een nog interessanter ontwerp, voor iets veel groters als je wilt volgen met een geschreven patroon hiervoor, kun je volgen de link in de videobeschrijving net onder de video naar mijn website voor een gratis pdf-download van deze instructies laten we eens kijken hier Ik heb een paar vierkanten en je kunt zien of je deze samenvoegt, je bent ik krijg iets heel anders dan een enkel vierkant, vanwege de richting van het breien en dit is gewoon een vaatdoek en ik heb hier geen strepen in gemaakt! het garen deed dit eigenlijk alleen, maar ik had geen garen meer, dus er is een klein blauw hoekje hier beneden oké ik ga hiervoor grote dikke naalden en dik garen gebruiken om te demonstreren dat je eerst een even getal wilt opzetten van steken, met behulp van de lange staart opzetsteken en de reden dat we dat gebruiken is omdat de lange staart opzet ons een opzet geeft, plus een rij breiwerk en dat is belangrijk als we willen dat de strepen gelijk blijven van de rand, naar binnen dus ik heb hier een even aantal steken opgezet, ik ga er weer overheen breien dit is ribbelsteek, dus deze gaan heel mooi plat liggen dit is moeilijk in deze opzetrij en het is allemaal breien, geen rimpeling en als je hulp nodig hebt bij het opzetten van de lange staart, zal ik je hier een link geven oke, halverwege de steken ga ik een markeerdraad plaatsen en dat zal zijn belangrijk – oeps! dat zal belangrijk zijn op de volgende rij. Oké, ik ben blij dat die rij voorbij is, dat was krap! nu zitten we in een rij aan de rechterkant en ik ga een clippie-marker nemen en deze rij markeren, omdat het soms moeilijk te zeggen is welke ik hier ook van kleur ga veranderen om dat te doen, ik ben ik ga dit rode garen nemen en het omvouwen en een staart van ongeveer 15 cm achterlaten zet mijn naald in de eerste steek, en wikkel dan die lus om de achterste naald trek die erdoorheen, en zo werk ik graag een nieuwe kleur vastmaken van garen gebreid over een paar steken, net genoeg om de naald vast te houden zodat hij niet wegglijdt en knoop dan een knoop met de oude kleur en de staart van het werkende garen en dan kun je teruggaan en die uiteinden er later in weven maar ze zijn in ieder geval veilig voor nu, en niets strekt zich uit oké nu ga ik tot twee steken breien voor de markeerdraad, en hier begint het minderen, ik ga er twee samen breien en – dit is een normale gebreide steek ik ga mijn naald door TWEE steken steken om een ​​mindering te breien, en dan de markeerdraad schuiven nu brei ik er twee samenis een naar rechts leunende afname, en we hebben de marker aan de andere kant van de marker geschoven we willen een naar links leunende afname doen, wat een SSK is, of een slip-slip-brei je laat een steek glijden alsof je breit, haal een tweede uit alsof je wilt breien, neem de punt van je linkernaald en steek hem in de voorkant van die twee steken, wikkel hem om en trek hem erdoor, en je hebt één afgenomen en als je een langzamere herziening van de SSK, ik zal je hier een link geven en dan brei je gewoon tot het einde, dus dat was een rij voor het minderen aan de goede kant aan de verkeerde kant van het werk, we gaan er gewoon overheen breien, dit wordt behoorlijk geweldig tv-breien, want het vereist niet veel aandacht, oké, het laatste wat ik je op dit stuk wil laten zien – je kunt al zien dat we hier een hoekje krijgen dit gaat worden, de cast-on is zal deze hoek hier zijn daar is de opzetrij nu ga ik strepen breien – twee rij strepen hier dus ik zal beide werkende garens vast houden terwijl Ik doe dit en het punt dat ik hier wil maken is om van de ene kleur naar de andere over te schakelen, ik ga terug naar dit lichtbruine garen, en wanneer ik dat doe, wil ik speciale aandacht besteden aan de spanning op dit eerste steek ik wil niet dat hij te los zit, zodat ik een grote lus aan de buitenkant heb, maar als ik hem te strak trek, kan ik hier eindigen met een bosrand, en we willen dat deze echt perfecte vierkanten zijn, dus zo ga ik het doen ik ga gewoon goed op die eerste steek letten en misschien een rukje eraan geven om er zeker van te zijn dat hij niet te strak is terwijl ik aan de overkant werk en dit is een goede kant rij, dus ik brei tot twee steken van de marker, brei er twee samen, schuif de marker en dan SSK, en dan brei tot het einde en dat is de herhaling van twee rijen en nogmaals, dit is allemaal beschikbaar in het gratis geschreven patroon de het laatste dat ik je wil laten zien, is hoe je het moet afmaken, je zult doorgaan met minderen totdat je nog maar twee steken hebt en de allerlaatste regel van het patroon ons vertelt om die twee samen te breien en zo wordt een rij aan de rechterkant de laatste steek oeps – ik heb het garen hier al gebroken, dus ik heb niet veel om mee te werken oké, normaal als ik zoiets afmaak, zal ik trek de lus groot, en steek dat uiteinde dan door de laatste lus, ik denk dat dat de normale manier is waarop de meeste mensen het doen, en trek hem dan strakker aan, maar ik merkte dat hij echt een te scherpe hoek verlaat, dat doet het niet ‘ t komt overeen met de andere hoeken, dus in plaats van deze laatste streng door de laatste lus te halen, ga ik deze laatste lus gewoon lang trekken en op die manier vastmaken en dat geeft ons een hoek die heel mooi past bij de andere hoeken , zonder een extra klein bultje aan de rand en dat is alles! succes [music]

admin

Bir cevap yazın