voor beginners Model vest en vest voor baby’s / babyvest patroon gebreid – Dıy

voor beginners Model vest en vest voor baby’s / babyvest patroon gebreid – Dıy

Model vest en vest voor baby’s / babyvest patroon gebreid – DıyModel van vest en vest voor baby’s / baby Cardigan patroon gebreid – Dıy ABONNEER: …
Hallo allemaal, vrienden, Welkom op mijn breiwachtkanaal Vandaag met jullie heel lief hoofdje dat je kunt gebruiken in babyvestjes in babyvesten in beekjes met breinaalden gemaakt van toppen wil ik dienovereenkomstig delen, ons makkelijk te maken voorbeeld bestaat uit vvv lagen gebaseerd op het aantal lussen van je model en na vvv lus de randen plus 2 Voeg de lus toe, we gaan verder als de rand West. Ik wil jullie vandaag 3 modellen vertellen. Ik heb het aantal steken plus 2 steken bepaald en mijn zwelinspanningen gedaan. Laten we, als je wilt, naar de constructie van het model gaan. De eerste rij van ons voorbeeld bestaat uit twee omgekeerde en drie rechte steken, dus er is een algemene lus tot het einde van de rij. Laten we onze s nemen voordat we sterven, en dan voltooien we onze bestelling door twee keer drie rechte knopen te maken. Heb ik een randlus gekregen? Ik brei twee omgekeerde kracht plat breien. [Müzik] Zijn het de laatste lussen die omgekeerd blijven, wat ben ik ook nog een randlusje door te breien. Ik rond de bestelling af door hem te breien. Toen we naar de achterkant overschakelden, kocht ik het zonder de randlus te breien. Deze twee lussen gaan door als rechte rechte ruggen. Hier heb ik drie lussen die aan de voorkant recht draaien en aan de achterkant achteruit. Ik zal ze ook achterstevoren breien Maar als ik deze lussen start, zal MI serieus zijn, zal ik af en toe drie omgekeerde lussen breien Ik zal hier mijn twee ogen breien vanwege de inflatie Met andere woorden, aan het begin en einde van deze drie lussen, we gaan rond de eerste en aan het einde van de zwelling, ik brei 3 averechte breisels en we zullen de twee omgekeerde voorbeelden breien door het opblaasbare touw weer plat te wikkelen Ik zal bijvoorbeeld opnieuw breien, ik brei het opblaasbare touw dat ik heb gebreid drie omgekeerde breisels brei ik in omgekeerde volgorde Ik brei de zwelling opnieuw Ik vul de zwelling op mij door de zijlus te spannen door de buik te breien Ik ben mijn bestelling aan het afronden, als we naar de andere kant van het breiwerk gaan, kocht ik zonder breien randlus Ik brei ze in omgekeerde volgorde, hier hebben we lussen die we aan het begin hebben vergroot en aan het einde zullen we onze lussen recht aan deze kant breien We hadden drie bruiloften samen we hadden vijf randlussen aan elkaar, we breien recht toen we verhoogden we hebben twee omgekeerde, ik brei de achteruit, ik heb de lus vergroot en er waren drie lussen met de lus. Had ik in totaal vijf lussen, ik brei recht, ik heb er twee omgekeerd brei ik achteruit. Dus dit gezicht is weer recht, we doen het omgekeerde, de lussen die we hebben vergroot zijn inclusief onze rechte lussen. Ik had twee omgekeerde lussen. Nadat ik ze heb gebreid, maak ik deze reeks af met de randlus. Ik nam zonder de zijlus te breien Ik heb er twee recht hier Ik brei ze weer plat Ik heb hier vijf steken achteruit Ik heb de eerste steek achteruit Ik brei de eerste steek achteruit Ik brei de achterkant met de zwelling Ik brei de tweede lus terug, ik brei de tweede lus opnieuw Ik brei de zwelling opnieuw Ik brei de andere omgekeerde lus Ik brei de andere omgekeerde lus aan deze kant we zullen dit doen maar omgekeerde lussen We zullen bij de draad van onze inname zijn, ik wikkelde het touw opnieuw, ik brei het omgekeerde breiwerk met dit touw, en het resultaat is dat ik de omgekeerde lus in de buik brei. Ik droog het bijvoorbeeld op deze manier, er zitten twee gladde breisels tussen ik brei twee platte breisels of na het breien van de doek, brei ik twee steken achteruit, ik brei weer twee steken achteruit, ik vul het opblaasbaar touw 3 achteruit brei ik de lus Ik brei het opblaasbaar touw opnieuw Ik brei de vierde omgekeerde lus en ik brei de V omgekeerde lus door het opblaasbare touw opnieuw te wikkelen Ik brei de V omgekeerde lus Ik brei de rechte lussen ertussen Ik brei de rechte lussen Ik zie altijd onze omgekeerde lus lussen Ik brei de eerste omgekeerde lus Ik brei het opblaasbare touw Ik brei 2 omgekeerde lussen Ik brei het opblaasbare touw opnieuw Ik wikkel de 3 omgekeerde lussen Ik brei opnieuw, ik brei het opblaasbare touw, ik brei de vierde omgekeerde lus en vul het opblaasbare touw , en na het breien van de v omgekeerde lus, heb ik twee ogen, ik brei de vlakte, dit is de randlus. Dus ik brei hier mijn twee omkeringen, als het gaat om rechte lussen, heb ik de lussen nu vergroot. Ik wil de eerste lus, ik ben opgezwollen, ik heb de lus al vergroot, ik heb de tweede lus al verwijderd, ik heb mijn werk vergroot, ik heb de naald verwijderd, op deze manier hebben we onze lussen vergroot door flessen met onze originele gerechten, we verlengen onze lussen in hetzelfde werk. ik heb in totaal vijf lussen, heb ik 5 lussen of ik zal hier zwelling geven. We doen ze allemaal platbreien samen, zonder onze breinaalden weer te verwijderen, we doen dezelfde 5 steken nog een keer, we maken weer platbreien en komen uit ons handwerk, onze lus bestaat uit drie druiven en bananen. Het eerste en derde platbreisel is niet de lus in het midden. Ik heb hier de eerste lus opnieuw gebreid, ik heb de eerste lus opnieuw genomen, ik heb hem uitgerekt, ik heb de tweede lus vergroot, ik heb hem vergroot door hem van mijn vrouw te verwijderen, ik heb hem weer verlengd, ik heb 3 steken genomen en de naald vergroot. Ik heb deze 520M klei uitgerekt en ik heb deze 520M uitgerekt, het is 5 steken nu verzamel ik nu de bumesh-steek.Nadat ik alles bij elkaar heb verzameld, maak ik er een lus van en hier brei ik een plat, ik brei weer een gezwollen touw, en ik maak weer 5 steken tot een plat breiwerk en nu maak ik de twee achteruitsteken ertussen. Ik weet of ze de lussen hier al hebben vergroot en nu verzamel ik ze door de andere te verlengen Nu, en nu brei ik deze vijf lussen aan elkaar en brei ik ze samen tot een plat breisel, dit is weer het opblaasbare touw en ik brei hetzelfde lussen nog een keer, ik brei dezelfde lussen nog een keer Nu ik drie lussen heb, dan kom ik uit de naald en brei ik het omgekeerde. Ik maak deze rij samen met de zijlus af. Toen we aan de andere kant kwamen, kocht ik zonder de randlus te breien. Er zijn hier twee bruiloften, ik brei hier platbreien. We hebben er hier drie. Ze worden weer teruggedraaid. Wat we aan het doen waren aan de achterkant. Toen we twee bruiloften hadden, hebben we drie omkeringen. Dit worden hier weer onze drie lessen. lusduplicator Mijn net is ik neem een ​​gezwollen touw en hier zijn de twee of drie lussen Achteruit brei ik weer, ik neem een ​​gezwollen touw en ik brei twee platte breisels plat, ik krijg twee van deze drie omgekeerde touwen Ik zie ze als omgekeerd Laten we zwellen weer Ik brei deze twee platte breisels Ik brei plat breien Ik vul opblaasbare touwen Dit proces gaat zo door tot het einde van de rij tot het begin van het omgekeerde en aan het einde vullen we onze breigaren, we breien het plat op ons . Nadat ik de reeks op deze manier heb voltooid, schakel ik over naar de andere kant van het breien, hier herhalen we de volgende stappen opnieuw.In feite is ons voorbeeld klaar.We gingen naar de opstelling van ons andere voorbeeld.Ik had twee keer omgekeerd breien. We zagen hier rechtdoor. Ik zal dezelfde bewerking doen, zal ik deze drie rechte lussen breien met de meerdering, ik zal hier in totaal vijf knopen hebben, ik heb twee omgekeerd breien en ik brei het omgekeerde met de andere en ik zal weer laten zien wat ze verhogen en we heeft tot het einde van de rij 5 rechte steken en twee achteruitnaaiende steken. Ik ga door tot onze organisatie. Ik nam het zonder de randlus opnieuw te breien, maar ik nam het zonder de randlus te breien, ik heb de druif gebreid. We hebben hier vijf achteruitsteken. We hebben vijf steken achteruit, zoals we onderaan hebben gedaan, we zullen het genoegen hebben van de eerste steek achteruit, ik brei de eerste steek achteruit ik brei het opblaasbare touw ik brei de 2 steken achteruit en de andere steken heb ik een draad gewikkeld op de kop van het spit terwijl ik achteruit brei, ik heb hier een duplicatie gemaakt omdat ze ons werk zullen verlengen, wederom zijn er twee rechte

Ik brei Mijn eerste les, we breien dit, dan brei ik de andere omgekeerde bewegingen in M-volgorde door het opblaasbare touw te wikkelen en ik zal de andere inverts in M-volgorde breien.Nu begin ik hier weer om te keren, ik brei mijn eerste les brei ik opzwellen en ik heb vijf lessen in omgekeerde volgorde Ik heb vijf lessen, die elk om opblaasbaar touw worden gewikkeld en gedupliceerd.Ik brei er weer op en brei de randlus Ik maak deze reeks zo af als we overschakelen naar aan de andere kant verlengen we de steken die we hier hebben gemeerderd weer door ons werk over te nemen, en aan de andere kant zullen we ze afknippen en de drie lussen weer verkleinen Ik nam de randlus zonder te breien ik had er twee achteruit ik brei de achteruit en hier heb ik de eerste lus of de spies, ik heb hem weer verhoogd, ik stap uit mijn vrouw is deze tweede slag zwelling ik neem de lus, ik vergroot hem, ik krijg de lus, ik stap uit ons bedrijf, we strekken de 5 lussen in onze andere breinaalden, en hier verzamel ik alle andere 5 lussen, ik zweet niet ll 5 lussen, ik maak ze niet één plat weefsel, ik zwel niet meer ik vul dezelfde 5 lussen ik maak nog een plat breiwerk van binnenuit dezelfde 5 lussen En nu drie knopen brei ik de andere 5 lussen opnieuw, ik voeg de andere 5 lussen toe, ik vergroot de lussen, ik stap uit mijn werk, ik rek de lussen uit en ik brei deze vijf lussen opnieuw, ik brei een plat breisel, ik vul de zwelling op en ik maak nog een plat breisel en verwijder het al , ondertussen heb ik deze twee omgekeerde lussen gebreid en heb ik de andere lussen vergroot door het springkussen weer op te vangen. We herhalen hetzelfde proces opnieuw wanneer we ons naar het gezicht wenden, na dit verzamelproces is onze monsteropstelling voltooid, gaan we verder met de andere voorbeeldopstelling. We hadden twee omkeringen, de eerste installatie van ons voorbeeld zal altijd omgekeerd zijn kant, te beginnen met het maken van twee omgekeerde drie rechte lijnen in de eerste rij, en wanneer we de omgekeerde lussen draaien, zijn we begonnen met het installeren van elke voorbeeldopstelling als volgt. dit zal weer gebeuren na twee omkeringen, het bleef hier na twee dozijn keerzijde hier doe ik dezelfde operatie weer, ik doe hetzelfde proces opnieuw, voordat ik aan deze omkeringen begin, vul ik een opblaasbaar touw en ik brei drie omgekeerde touwen en Ik brei weer drie achteruitkabels, ik brei twee achteruitsteken. In het begin vullen we het opblaaskoord aan het begin, we breien 3 keer omgekeerd breien en we breien twee rechte lijnen door het touw weer in het hoofd te wikkelen. Dit is hoe we nu beginnen met het opzetten van 3 samples. Wanneer we overschakelen naar de andere kant, zullen we dezelfde bewerkingen herhalen die we een tijdje hebben gedaan in dit voorbeeld, nadat we onze samples hebben verzameld, gaan we naar de achterkant. Overig Zoals ik al zei, de installatie zal bijvoorbeeld starten, bepaal je ons vvv gezoete aantal lussen dienovereenkomstig. We zijn vandaag aan het einde van onze video gekomen vrienden Als je niet begrijpt of denkt dat je mijn video kort houdt, kan ik het nogmaals uitleggen als je je opmerkingen uitspreekt, bijvoorbeeld als je het aantal lussen bepaalt zoals de arm is heel gemakkelijk vvv Bijvoorbeeld De setup van in zal zich al laten zien. Dat is het voor vandaag. Pas op totdat vrienden je zien in de volgende video, tot ziens

admin

Bir cevap yazın