voor beginners Mouwen toevoegen tijdens het breien van een bottom-up trui

voor beginners Mouwen toevoegen tijdens het breien van een bottom-up trui

Mouwen toevoegen tijdens het breien van een bottom-up truiIk hoop dat je deze tutorial van bottom-up sweater nuttig vond en dat het je leven een beetje gemakkelijker zal maken de volgende keer dat je een bottom-up sweater breit. Zoals beloofd …
hallo vandaag ga ik je laten zien hoe je slaap aan het lichaam kunt toevoegen bij het breien van een bottom-up trui dit creëert zoombare gaten in de oksels en krijgt al je steken op één koord, zodat je kunt verkleinen om de schouders te vormen voor het geval dat je bent ik vraag me af welk garen ik gebruik brandt bij maker big in de colorway turquoise Ik heb de mouwen en het lijfje van dit pijnpatroon al ontmoet dat beschikbaar is op mijn website en ik dacht dat het een goede gelegenheid zou zijn om enkele van de meer universele te demonstreren principes van het breien van truien van onder naar boven het is eigenlijk heel gemakkelijk en ik weet niet waarom het me zo lang kostte om het uit te zoeken, zoveel patronen zullen je vragen om wat steken op de mouw en het lijf af te kanten en deze afgekante steken markeren de onderarmnaad als je eenmaal die afkantsteken hebt opgewerkt en het tijd is om de mouwsteken op te breien, brei je de mouwsteken alsof ze een voortzetting zijn van je lichaamssteken, sla je de steken over die je hebt afgekant en ga je verder knijpen de rest van de lijfsteken, neem me niet kwalijk terwijl ik wat naalden verwisseld heb, dus ik werk de hele tijd met dezelfde naalddikte en je zult zien wanneer ik de mouwsteken ga breien, de afgekante steken komen één overeen- zoals ik al zei, dat is de onderarmnaad die je gewoon die paar steken moet naaien als je klaar bent met breien en nu is de sleutel tot het breien op je mouwsteken om ervoor te zorgen dat je rechterhand naald uit het lichaam komt van je trui en je linkernaald zitten aan het koord en houden al je mouwsteken vast en je zult willen breien met het werkende garen van het lijf van de trui. Nu hebben we alle mouwsteken – degene die ik afgekant zijn op hetzelfde koord als de lijfsteken nu is het tijd om gewoon door te gaan met het breien van de lijfsteken tot aan het andere deel van het lijf waar ik steken afkant en dat is volgens het patroon dat ik gebruik, uw patroon kan of kan u niet vragen om steken af ​​te kanten, maar het zal u waarschijnlijk vertellen dat u dat wel moet doen brei nu een bepaald aantal lichaamssteken tot het punt waarop we op de tweede mouw gaan breien, dus ik heb tot mijn tweede set afgekante steken gebreid en het is tijd om de tweede slaap toe te voegen we gaan hetzelfde doen ding dat we net aan de andere kant hebben gedaan, ik pas de afgebonden steken één twee één aan en neem een ​​naald uit de mouw om in mijn linkerhand te gebruiken en een naald uit het lichaam om in mijn rechterhand te gebruiken en met het werk het garen komt uit het lijfje van de trui Ik ga alle steken van de volgende mouw breien, dus laten we eens kijken wat we nu hebben, alle mouwsteken en alle lijfsteken zitten nu op hetzelfde cirkelvormige koord en het voelt een beetje raar een beetje contra-intuïtief als ik in de mouw kan kijken, maar je werkt eigenlijk gewoon in de rondte een normale cirkel nu zitten al je steken op hetzelfde koord en nu kun je de resterende lijfsteken breien en als je klaar bent tot het punt waar je je aan vastmaakte dat het eerst het nieuwe begin van je ronde zal zijn ds je kunt zien dat er die gaten in de oksels zijn waar ik het over had die je moet zien als je klaar bent, de meeste bottom-up sweaterpatronen laten je op dit punt gewoon in de rondte breien voor meerdere rondes en dan kun je volgen je patroon waar de aflopende instructies zijn om de schoudervormgeving en het juk van de trui te bewerken, dus zo gemakkelijk is het om de mouwen aan het lichaam toe te voegen als je een bottom-up trui breit als je een patroon bewerkt of het zo verzint ga je gang en zoals ik al zei, dit is een patroon dat beschikbaar is op mijn blog voor wat ik de grote bottom-up trui noem en als je een exemplaar daarvan wilt kopen en mijn kanaal wilt steunen, heb ik die link hieronder, bedankt je zo veel voor het kijken en ik zie je de volgende keer

admin

Bir cevap yazın