voor beginners Mouwsteken in de wacht zetten | STAP 2 Zadie trui meegebreid

voor beginners  Mouwsteken in de wacht zetten |  STAP 2 Zadie trui meegebreid

Mouwsteken in de wacht zetten | STAP 2 Zadie trui meegebreidSweater #KnitAlong-update: je bent tot aan de armen en klaar om steken in de wacht te zetten – hier is hoe. Links uit deze video hieronder! Het goede nieuws? In deze …
oke dus check-in nummer één was zomerwater Cal ik heb het lichaam van mijn trui ontmoet, je hebt het ziet er geweldig uit en je weet waarom ik zo blij ben met deze kleine kousenband, stoot me stoel je het is een heel schattig klein zoomdetail waar ik van hou kousenbanden me hoe dan ook en dan heb je deze geweldige tricot lijf kijk hoe mooi je garen luxe meisjes zijn de steek definitie ja mooi ik ben dol op het gebruik van dit prachtige garen waar highland twister om is, dus je hebt gelijk we hebben het opgezet we hebben het gedaan onze boorden aan de zoom en we hebben het lijfje van tricot tot de juiste maat voor jouw maat in het patroon gebreid en nu hebben we leuke spannende dingen neergezet om te doen, dus laat me je een klein ding vertellen dat met mij is gebeurd, is dat ik weet dat mijn lichaam een beetje langer rechts en dus wat ik deed was ik gemeten vanaf mijn oksel en ik heb iemand die me daarbij helpt ja ik hield het hier gewoon zo want als je dit doet, verander je je meting goed en dus ik had iemand een meetlint vastgehouden en ik wilde dat vertel dit waar ik wilde dat deze trui goed zou vallen en dat was echt een goede tip want ik brei een extra twee en een halve centimeter ja, het is fantastisch dit zijn aanpasbare plekken in de trui waar je moet nadenken over mijn lichaamstype is dat niet geweldig voor een korte je weet dat je je taille goed raakt je wilt dat het precies op een flatterende plek raakt een beetje verder ik bedoel jou het kan langer zijn voor een andere persoon het kan korter zijn ja ik ga een centimeter naar beneden mijn schetsen dus dat was echt een goede plek als jullie gewoon stoppen en een beetje nadenken, het is niet de lengte die ik de mijne nu wil, ja en je weet wat je nog meer kunt doen als je erover nadenkt, je kunt dingen veranderen zoals je kunt een dikkere doen bestel hier ja, ik zou niet minder doen dan dit, want je wilt weten dat dit perfect zal zijn, een beetje meer, niet bulk, maar je wilt een iets meer substantiële rand als je vermoedt dat de ribbels ervoor zorgen dat het niet rolt in tricotstof rollen dit gaat het van d . houden als je het eenmaal blokkeert, ja, het rolt nu, maar er staat Veel, dus dat is een andere manier op het lichaam die je had kunnen aanpassen, je weet het hier wat langer, dus onthoud dat soort dingen als je aan het breien bent, er zijn gebieden waar je kunt direct in het patroon afwijken en verschillende lengtes of dat soort dingen goed doen, dus ik heb gebreid tot waar het de voltooide lengte van je lichaam zegt, dus voor mij was het een paar centimeter extra voor jou zoals we het erover hadden zou kunnen zijn anders rechts, dus ik ben bij het deel waar we steken op gaten voor het hoofdgedeelte gaan zetten, evenals steken in de wacht voor de onderarm en het kan niet eenvoudiger. Ik bedoel, het patroon waar we het over hadden is super goed- geschreven en als je de instructies stap voor stap volgt, heb je ook geen probleem, maar ik zou graag met je delen hoe ik het doe oke ja ik ga breien tot aan mijn marker ik ga slippen mijn markeerdraad brei nog acht steken en zet dan de vorige 16 steken op de afvalgarenboom omdat we onze naalden gaan gebruiken voor onze mouwen, moeten we een stop aan het uiteinde van ons snoer plaatsen, dus deze tulpenpluggen zijn het perfecte ding voor datgene wat onze naalden vrijmaakt, zodat we verder kunnen gaan met onze mouwen perfecte steken op gaatjes klaar en wachten op mouwen oke nou dat was supergemakkelijk en ik hou gewoon van die stoppers die perfect was, dus onze volgende stap in een trui is dat we gaan breien om te behagen en we zullen ze samenvoegen met de lichaam dus ons volgende weermetaal bij het inchecken over drie weken alsjeblieft, we gaan het allemaal samen maken en we zullen je laten zien hoe je dat moet doen – perfect

admin

Bir cevap yazın