voor beginners My Image Sweater – Gratis patroon

voor beginners My Image Sweater – Gratis patroon

My Image Sweater – Gratis patroonHallo iedereen! In deze video deel ik een GRATIS truipatroon met je! GRATIS patroon: https://www.madebyoranges.com/en/s1028-sweater-elsa.html Fany’s …
hallo allemaal welkom terug op mijn kanaal mijn rola regen nogmaals bedankt voor het komen kijken naar mijn video en welkom aan al mijn nieuwe abonnees bedankt bedankt en veel aan al mijn oude abonnees nu dit is deze video gaat ergens over dat verscheen op mijn radar toen ik naar het kanaal van een andere dame keek vond het geweldig om naar haar kanaal te kijken hey fanny haar kanaal zoveel stoffen eigenlijk ja het zijn zoveel stoffen ik zal haar informatie hier plaatsen ze krijgt mijn aantekeningen hier omdat ik het niet wil om te vergeten dat ze zulke mooie kleren doet oh mijn god en ze heeft haar patronen op zo’n manier georganiseerd en zo vond ik deze volgende Ik keek naar haar ze had een vierdelige serie over haar patronenvoorraad en hoe ze het had georganiseerd en ze was al haar spullen aan het doornemen en ik zag deze ene trui en ze zei dat het een gratis download was en ik dacht oh dat is echt schattig, laat me doorgaan en dat proberen en dus omdat ik het van Fanny heb gekregen, bedankt Fanny ik ga deel het met jullie allemaal om wie heeft Fanny’s video misschien niet gezien Ik ga haar video hieronder linken dat je die specifieke trui kunt zien die ik je vandaag ga laten zien en ik ga linken waar ik de gratis download voor deze liefde vond liefde hou van dit patroon, het is een makkelijke. Ik denk dat het maar één twee drie vier vijf stukken met de mouw had en als je dan de mouwband en de mouw de zoomband en de mouwband wilt plaatsen, zijn er geen twee extra stukken die ik deed en het was nog steeds super snel om te verkopen dus zonder verder oponthoud wat ik je ga laten zien is het heet mijn afbeelding het is de elsa trui het is een PDF patroon en er staat s 1098 ik zal de afbeelding op het scherm zetten dus dat je het kunt zien het is een digitale het kwam in Engelse instructies ik had geen problemen met hun instructies er is niet veel illustratie of iets dergelijks het is gewoon geschreven instructie maar als het zo super eenvoudig was, waren het maar een paar stappen en je was klaar met deze trui nu de stof die ik er daadwerkelijk op koop wa Het is maar een opwelling Ik geniet van stoffen en je weet hoe ik me voel soms kan ik daar nooit vinden wat ik wil, maar soms loop je binnen en het is van ach, dat was een van die dagen dat ik binnenkwam om iets anders te halen en terwijl ik door mijn ogen loop voelde ik me aangetrokken tot deze stof ik hou van liefde hou van deze groene kleur en daarom wilde ik het je nu brengen koken doet me denken aan kerst maar ik werd verliefd toen ik dit zag nu het is zo’n mooie stof, ik geloof dat het een soort acryl is, het is een beetje zwaar, maar het is zo mooi dat het niet moeilijk was om ermee te werken, er viel veel af toen ik het knipte, dus ik moest het snel dichtnaaien toen ik het had het knipte allemaal uit omdat ik overal mughal-groene fuzz-ballen had omdat het een trui is die is gebreid, dus als je het knipt, beginnen ze te ontrafelen, dus je moet ervoor zorgen dat je die krijgt, maar nu is het allemaal samen en is ze geen probleem je weet dat je haar draagt ​​eh ze is niet in de schaduw of iets op die manier nu moet ik je vertellen dat het echt is Heel grappig, de patrooninstructies waren heel eenvoudig en als ik kan, zal ik de snelle stappen hier plaatsen, het waren maar een paar stappen serieus en ik hou van de stijl van deze trui Ik had hem eigenlijk al twee keer aan Ik ging uit met mijn man in het weekend met een legging en de laarzen een paar laarzen en ik zal een foto plaatsen die hij van mij nam toen we hier waren, zodat je kunt zien dat hij houdt van de casual look van de trui nu een van de dingen die ik merkte op dat op deze put de foto’s waren die ik je ga laten zien is die ik heb gekozen om de band op de mouwen te zetten zoals je daar kunt zien Ik weet niet of je dat kunt zien, breng het naar voren Ik heb ervoor gekozen om de band op de mouwen te zetten band op de mouw vanwege het ontwerp is het moeilijk te zien en ik heb de band ook op hem gedaan, maar ik wilde dat het vorm zou krijgen of op deze manier en met de afmetingen die ze je geven voor de band als je dat wilt maak de band het is optioneel de maat die ik heb gekozen voor deze specifieke maat Ik heb gekozen voor mijn trui ik denk wat een beetje is te groot omdat het recht op me neerkomt zoals je op de foto’s kunt zien Ik wilde dat het meer taps toeliep zodat ze me op mijn net onder mijn heupen kunnen passen het kan naar binnen komen en me raken wat geen probleem is Ik zal zijn in staat om dit heel snel op die manier te repareren omdat het geen pauze zal zijn voor deze trui deze trui blijft zeker in mijn kledingkast, maar dat was een van de problemen voor geen problemen Ik weet het niet zoals je zegt dat het probleem was het is geen probleem, het is gewoon een van de dingen die ik er liever aan zou veranderen, maar het andere dat ik was, dat deel uitmaakt van de stijl, zijn deze kleine gebogen randen aan de zijkant hier, ik zal de patroonafbeelding ter sprake brengen, dus je kunt het daar beter zien de ronding rond de zijkant van de schouder hier in dit platte stuk hier ik ben daar niet zo leuk in en ik weet niet zeker waarom het niet opvalt zoals ik dacht misschien in staat om door te gaan ga zitten en misschien kan ik er iets in doen, maar omdat het een trui is, zou ik niet willen dat het daar te stijf is, maar Ik vind dat niet leuk, ik zou liever hebben dat het gewoon strak tegen je lichaam zit, dus als ik deze trui opnieuw maak, wat ik van plan ben en ik ben van plan om dat meteen te doen, ga ik dat veranderen alleen maar omdat ik iets anders zou willen en ik hou van de witte nek op dit een van de dingen toen ik het droeg waarvan ik ontdekte dat het mijn man was Ik was actief we waren wat aan het spelen en dat soort dingen het bleef maar naar één schouder gaan wat een coole look was het bleef maar ik wilde glijden omdat het zo breed was tot aan één schouder en ik denk dat het was omdat het gebogen is ik bleef aan de bocht trekken en ik haat onrustige kleding maar ik bleef aan de bocht trekken om er zeker van te zijn dat ik dit deed om ervoor te zorgen dat het uit bleef en kreukelde niet zo om buiten te blijven en wat deed dat het bleef opschrijven en ik liet het gewoon omdat het een coole look was en maar ik vind dit leuk en zoals ik al zei het was heel gemakkelijk om samen te gaan, je kunt doe dit weet je ik weet we zeggen over een uur om dit letterlijk in elkaar te zetten een cou ple uren tops als je als je echt snel pijn hebt, maar je kunt het zeker in een halve dag voor elkaar krijgen, dat was het niet. Ik had er geen problemen mee omdat je de trui in feite de schouders bij elkaar zet en je zet de schouders aan elkaar en de zijnaden die doe je eerst samen en dan leg je dit stuk je solo de achterkant en de voorkant bij elkaar en je vouwt ze dubbel en naai ze aan de binnenkant hiervan en dan klap je het uit zodat de ruwe de rand is hier eigenlijk onder, hij is niet hier, dus als het uitklapt wat je hier ziet, komt het naar beneden zodat je het kunt zien er is geen ruwe rand daar de ruwe rand is eronder die ik heb gezocht, wat echt heel leuk is en als je dat eenmaal doet je gooit je mouwen erin en je zet je bas op je en dat is het, dus het is een heel mooie, makkelijke, casual uitziende tuniektrui waar ik absoluut dol op ben nu op de afbeelding de vrouw heeft hem ingestopt ze gebruikte waarschijnlijk een lichtere trui gebreid dan ik deed het omdat zoals ik dit zei de ene is een zwaarder gebreid en hier is nog iets dat ik misschien moet uitdoen zodat je het kunt zien, laten we eens kijken ik eh deze gebreide trui was er een die ziet dat dit de echte rechterkant van de stof is dit hoort de goede kant te zijn van de stof denk ik, maar ik vind dit deel zo leuk met de diamanten die eigenlijk laten zien dat ik besloot het naar de andere kant te draaien en te gebruiken dat ik deze kant veel beter vind, dus ik kies en dat is iets dat we kunnen doen als we’ opnieuw naaien, kunnen we de stof in principe gebruiken op elke manier die we willen en ik vond het leuk

op deze manier omdat het de werkelijke diamanten prominenter liet zien door het binnenstebuiten te keren en als je goed naar het stiksel van het breisel kijkt, zijn de parels het meest overwegend aan deze kant, de andere kanten zijn aan het breiwerk en dat is de goede kant, maar bij het naaien kan het maken wat je wilt, dus dit is heel mooi geworden, dus je moet me zien en de foto’s ik zal er nog een paar maken zodat je kunt zien dat ik de trui echt leuk vind Ik zal de verandering op de band aanbrengen de onderkant om het een beetje meer passend te maken en ik zou zeker nog een van deze maken met de verandering op dit bovenste deel en ik zal je laten zien dat wanneer ik dat maak, maar in de tussentijd wilde ik dit kleine meenemen, denk ik mijn Kersttrui in jullie om je te laten weten dat het een gratis patroon is en als je van de stijl houdt, kun je het krijgen via de onderstaande link nogmaals bedankt voor het langskomen om mijn video te bekijken als ze echt gewaardeerd worden en ik zie je in de volgende video doei nu

admin

Bir cevap yazın