voor beginners NAAI MOUWEN AAN TRUI | TUTORIAL BREIEN

voor beginners  NAAI MOUWEN AAN TRUI |  TUTORIAL BREIEN

NAAI MOUWEN AAN TRUI | TUTORIAL BREIENDeze video leert je hoe je de mouw aan de body van een trui of vest kunt naaien. Abonneer je op mijn kanaal om geen tutorials te missen: …
we gaan de mouw aan de trui naaien en ik knip mijn garen drie keer zo lang en ik heb mijn tapijtnaald Zoals je kunt zien, heb ik net een knoop in het midden gemaakt, dus ik heb deze geteld en ik heb mijn garen gewoon door beide gehaald van deze zodat het midden bij deze blijft. Oké, ik heb hier 14 steken en dan gaat mijn trui eigenlijk 17 steken waar deze op één lijn liggen, dus ik ga door elk van deze veertien en dus ga ik om er drie over te slaan, dus laten we ons garen op onze mouw bevestigen. Laat een staartje. Oké, zie je deze balk? we gaan er doorheen dan gaan we door onze eerste verticale steken dus dit is onze horizontale balk en dan gaan we door de verticale balk of de V-steken oke nu, laten we eens kijken laten we door twee van gaan ze omdat we er hier 17 hebben en hier maar 14, toch? Dus dat betekent dat ik er nog maar twee keer door twee keer heen hoef. Oké, nu onze volgende verticale staven en je hoeft niet te strak te trekken. Dus hier is onze volgende goed en zo naai je je schouder op je trui-look hoe mooi dan, als je klaar bent leg je een knoop en dan weef je je steken en dan ga ik er gewoon doorheen en knip dan

admin

Bir cevap yazın