voor beginners New Model Wheat Ear 🌾 Hoe Cardigan Stitch Free Pattern Tunusian te breien

voor beginners New Model Wheat Ear 🌾 Hoe Cardigan Stitch Free Pattern Tunusian te breien

New Model Wheat Ear 🌾 Hoe Cardigan Stitch Free Pattern Tunusian te breien

Hallo allemaal, emelhobievi, welkom op mijn YouTube-kanaal, in deze video, nogmaals, een model tarwe-oor, jullie werkende vrienden, mijn touw is Alize baby Best en ik koos een nummer 161 genummerde spies die geschikt is voor mijn draad, maar hoe plaats je je op een nieuw voorstuk? Ik ben van plan dit aan mijn vrienden uit te leggen, na het breien van 5 rijen harosha, zullen we meteen groenten plaatsen. We laten 6 knopen achter als Karpaten en gebruiken de resterende lussen voor je ondersteunende vrienden. Het is heel gemakkelijk te breien en plezierig. Ik zal mijn resterende 37 wetenschappen als Karpaten gebruiken en ik zal het voor jou gebruiken. Onze serie heeft de vorm van 6161, dat wil zeggen, het zit op de 7 en zijn veelvouden, ik heb het achtergelaten als de laatste 37 naden Vrienden nu weet je alles door het van voren naar achteren te breien, ik brei het, wat het ook is gemakkelijk voor jou Vrienden adviseren je om deze harosha te zien Ik zal en laten we beginnen Nu vrienden We zullen hetzelfde proces herhalen voor de volgende 4 rijen Nu heb ik de eerste twee lussen genomen en ik voltooi de eerste lus en hier voltooi ik 6 2456 hier deze lussen zijn flanken en harosha ik ga nu omhoog richting breien drie rechte een twee drie een omgekeerde 6 plat een twee drie vier vijf zes een omgekeerde een twee drie vier vijf zes in de vorm van een rechte omgekeerde, we breien vanaf de voorkant van de museum tot het einde van de rij, deze omgekeerde een twee drie vier vijf zes recht een omgekeerde een twee drie overgebleven 2 lussen zijn ook eerlijk ik brei oprecht omgekeerd, vrienden, ik brei hetzelfde als je ziet vanaf de achterkant van het breiwerk, dus er zijn omgekeerde rechte lijnen hier die we zullen breien een 16 omgekeerde rechte hier vrienden rechte 6 deze omgekeerde deze twee rijen deze deze omgekeerde wordt een rechte zes omgekeerde dit en een rechte laten we doorgaan abonneren abonneren dit is weer een rechte zes omgekeerde 3 dit is een platte bovenkant 300d gestart drie omgekeerd jij bent klaar met constructie afwassen we zijn klaar met onze resterende 6 brei recht ik brei de derde op de voorkant van dit breiwerk Ik begin opnieuw aan de rail Heksenvrienden, we beginnen drie rechte, drie rechte achteruit 6 recht ondersteboven we zullen de omgekeerd van de achterkant van het breisel terug naar de achterkant van het breisel rechte rug en maak de vierde af en ontmoet weer vijf mensen Ja vrienden breien muziek van voren zes rechte een omgekeerde 6 We breien in een rechte omgekeerde vorm 4 rijen vrienden Vrienden twee rijen vanaf de voorkant, twee rijen vrienden Nu hebben we onze serie vanaf de voorkant, dus we hebben besloten en laten we meteen tarweoren maken Ik brei zes stevige lussen met randen Vrienden nu ik heb drie s recht voor me brei ik er twee. Ik brei er twee rechte. Er is een rechte omgekeerde rechte. Dit is nu een omgekeerd rechte stuk. Kijk, ik zal het onmiddellijk corrigeren. Dit is het omgekeerde. Ja, we zullen de lus verwijderen uit het gat 1 2 3 4. Laten we proberen de lengte van de lussen die we hebben verwijderd te onderscheiden. Nu vrienden, we zullen ons tweede hoofd vestigen. tot op het punt, kijk er een recht uit, keer een recht achteruit tot 400, ik zal 1234 opnieuw breien 1 2 3 4 ik graaf 1 2 3 4 steken, ik brei een rechte en een omgekeerde, ik brei een rechte en een keer een om en ik brei weer op hetzelfde punt, ik verwijder nog 31 lussen en pas de lengtes aan 1400 Ik kwam, genoeg niet verwijderen 1 2 Ik maak een lus door door het gat te zakken 3 4, ik brei een rechte en een omgekeerde een en ik brei nog een lus en zet de lussen op hetzelfde punt. Ga ik verder? Laten we doorgaan vrienden 1 2 3 4 lussen Ik brei een rechte omgekeerde weer recht Ik doopte onder de omgekeerde lus 1 2 3 4 viervoudig Ik trok een lus, een omgekeerde, een rechte en nog een keer, ik naaide in dezelfde Oktay en verwijderde nog een lus, en nadat ik mijn avondeten had klaargemaakt, brei ik er weer vier recht. welkom op dit punt, ik doopte 1 2 3 4 onder de omgekeerde lus en trok een lus een rechte omgekeerde ik brei een effen en opnieuw gedoopt in hetzelfde punt en verwijderde de lus. Vrienden, nu sterf ik op de achterkant van het breiwerk. We hebben een Maagd-model, we handelen buiten de middag. Normaal gesproken hebben we ons van achteren vermoord zonder deze lussen te breien. We zullen het hier niet doen. Ik brei een en twee samen in omgekeerde volgorde, ik brei een en twee samen in omgekeerde volgorde.Wanneer we deze steek breien die we hebben verwijderd, mag deze lus geen vrienden draaien Als hij roteert, moet je hem goed draaien, laten we nu verder gaan met de andere, nu heb ik een omgekeerde, rechte, omgekeerde, ik brei ze een omgekeerde een rechte een omgekeerde ik brei een beetje, nu vrienden, hier heb ik een lus verwijderd en een omgekeerde. Ik verander de richting van deze lus als volgt en neem hem terug en ik zie deze twee lussen in omgekeerde volgorde. 1 2 3 Ik brei een omgekeerde lus van mijn hand. Hij had niet mogen terugkeren, hij moet het repareren Laten we nu weer teruggaan, ik brei de shimik-lus met een omgekeerde, ik heb hem meteen verwijderd. Er is een lus. Ik heb er twee als volgt vanaf de achterkant gebreid. Ik ben weer gekomen. Kijk jongens, ik kom van de onderkant van de lus die ik heb verwijderd, ik brei er twee samen, ik verander de richting van mijn drie steken en brei ze weer samen. Een rechte omgekeerde Ik verander de richting van onze lus en brei deze twee lussen samen Vrienden die gemakkelijke tarwe-oor naar beneden Laten we nu onze laatste tarwe-oor weer breien vrienden dit is een omgekeerde rechte een omgekeerde Ik veranderde een richting Ik brei deze twee jongens ondersteboven beneden 2461 Ik heb het omgekeerde En de resterende lussen zijn recht Ik brei vrienden Ja vrienden, onze eerste rij is voorbij nu breien weer muziek Het zijn geen 4 rijen zoals we begonnen, maar deze keer zullen we eerst twee rijen breien , Ik voltooi de rand stevige lussen zes vet 3 recht dit is een omgekeerde 6 rechte en abonneer dit is een omgekeerde 6 rechte en een omgekeerde, ik brei tot het einde van het examen, we moeten weer een ruimte openen voor deze tweede Maagd . Zes rechte en schrijf dit en een omgekeerde We gaan op deze manier door tot het einde. We zullen hetzelfde breien zoals je ziet vanaf de achterkant van het breiwerk, dus we zullen de taiga breien in de vorm van een zes omgekeerde rechte. Laat me dit deel van mijn vrienden laten zien, we zullen elkaar weer aan de zijkant ontmoeten Ik keerde met jou omgekeerd recht Ik brei het omgekeerde recht dit rechte pad omgekeerde Als ik nee zeg tegen 6 lussen tot het einde van deze rechte rij, laten we dan het breien traceren in een lager achteruit recht Ja vrienden, zoek de tweede Maagd, we hebben hier onze vier achteruitnaaiende steken gebreid, nu zullen we de lus weer verwijderen, we zullen onze geest weer sluiten vrienden. Nogmaals, twee rijen met muziek aan de voorkant

we zullen een rij van voren en weer terug breien, dus makkelijke vrienden, het verschil in de andere spike is zo eenvoudig, nu heb ik de eerste lus gekocht, ik brei zes randen Western loops vrienden 3 Ik brei twee van mijn gezicht een rechte een omgekeerde recht 1 2 3 4 door het gat Ik brei een steek en trek er een lus uit, een recht een achteruit een recht breien en opnieuw breien op dezelfde plaats Ik trok een lus een twee drie vier gebreid een rechte een omgekeerde een rechte 1 2 3 4 Ik keek naar het gat 1 2 3 4 Ik trok een lus een rechte een omgekeerde een recht naar hetzelfde punt Ik brei 1 2 3 4 lussen weer in het westen, ik brei een rechte en een omgekeerde, zie als ik het vierde gat doopte, verwijderde ik een lus, brei ik een rechte en een omgekeerde, brei ik het opnieuw, brei ik het op hetzelfde punt en trek ik er nog een lus uit. Ik brei vier lussen recht Kijk ik kwam met de omgekeerde lus 1 2 3 4 Ik zink een rechte omgekeerde rechte dezelfde Ik ben in het midden gezonken en verwijder de lus 12344 zie de omgekeerde lus een rechte omgekeerde een rechte 1 2 3 4 Ik steek de tong en neem mijn eten een rechte een omgekeerde een Ik trok mijn knoop recht en weer, is het recht, we breien de resterende lussen kijken abonneren abonneren? Ja, we hebben onze lussen verwijderd van de achterkant van het breiwerk. We zullen de val hier maken, schat, laten we een paar vriendjes breien. Ik heb mijn knoop verwijderd door de lus vanaf de onderkant zo in te gaan, hier brei ik de twee omgekeerde samen, ik brei een omgekeerde, een omgekeerde, een omgekeerde steek, ik verander de richting van deze lus en ik brei hem samen 112 Ik kwam ook hier brei ik het vanaf de onderkant, ik brei het vanaf de onderkant, ik verander de richting van een omgekeerde, rechte omgekeerde lus. En ik brei de twee samen 2 3 2 omgekeerd dit is genoeg Ik brei de lus die ik uit mijn eten haalde samen Ik verander de richting van mijn gerecht in omgekeerde richting een rechte een omgekeerde Ik verander de richting van dit gerecht Ik brei deze twee lussen in achteruit Ik brei deze twee lussen samen en opnieuw brei ik de lus die ik verwijderde de omgekeerde lus weer een omgekeerde rechte ik verander het omgekeerde schip en ik brei deze twee lussen samen Vrienden twee omgekeerde uiteinde omgekeerd Ik brei de lus die ik heb samen gebreid achteruit omgekeerd recht achteruit dit en deze lus veranderde van richting en veranderde deze lus ik sneed de eerste omgekeerde lus met de lus, ik knip de eerste omgekeerde lus in de volgorde nu brei ik achterwaarts samen vrienden ik brei mijn resterende 6 knopen in een brandende vaste stof Ja, kijk vrienden, de tweede Kom op, we hebben onze Maagd afgemaakt. Nu vrienden, ik wil een beetje verder gaan met breien. Laat me de brei 16 rijen hier afmaken. Laten we eens kijken hoe het er helemaal uitziet. Ja vrienden, ik zou het je niet in zes rijen kunnen vertellen. Kijk eens hoe ik werkte. Een geweldig model was duidelijk een model dat gemakkelijker te breien was dan de andere tarwe-aar. Ja, laten we het op de achterkant zien. Ik hoop dat je het leuk vond, vooral vesten voor vrouwen voor volwassenen en vesten voor babymeisjes, vesten, ik denk dat het er heel goed uit zal zien met vrienden. Met andere woorden, ik zeg je in een andere video te zien. Pas goed op jezelf, tot ziens.

admin

Bir cevap yazın