voor beginners Nieuw patroon – Sideways Sweater

voor beginners Nieuw patroon – Sideways Sweater

Nieuw patroon – Sideways SweaterDownload het patroon op https://www.10rowsaday.com/sideways-sweater en geniet van het maken van deze gemakkelijk te breien, gemakkelijk te stylen en comfortabel te dragen sweater met …
wat dacht je van mijn vrienden als je mijn wekelijkse updates over patreon volgt of als je geabonneerd bent op mijn nieuwsbrief dan weet je waarschijnlijk dat ik de afgelopen maanden druk bezig ben geweest met het werken aan een patroon voor een trui dat ik vaak draag tijdens mijn video tutorials en dat is het patroon dat ik ook heb gebruikt om de trui te maken die ik nu draag Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik het patroon heb afgemaakt ik heb het gescoord tot 30 in maten en ik heb het op mijn website gepubliceerd de link staat in de beschrijving die ik heb gebeld het is een zijwaartse trui want zo is het zijdelings geconstrueerd en dit soort constructie gecombineerd met een ribbelsteek zorgt voor een mooie pasvorm die er strak uitziet maar in feite ongelooflijk comfortabel is het is eigenlijk zo comfortabel dat je deze trui kunt gebruiken als pyjamatops als je wilt en je zult je op je gemak voelen wanneer je aan dit project werkt, want zoals ik al zei, de pasvorm wordt gecreëerd door deze zijwaartse constructie en het steekpatroon, dus alles wat je hoeft te doen is ontspannen en genieten van breien en ik bedoel neren, want in deze project we maken niet eens steken averecht het is allemaal gewoon breien gedaan op een vrij eenvoudige manier en met een geweldig resultaat krijg je een trui die comfortabel is, die goed past ongeacht je lichaamsvorm en maat en die extreem gemakkelijk te stylen is dit ontwerp is zo veelzijdig dat het er geweldig uitziet met de kokerrok en het ziet er geweldig uit met de casual jeans met alle regels als je wilt het ziet er geweldig uit met hoge hakken en combat boots je kunt het op kantoor dragen en je kunt het op de camping of als je aan het sporten bent of als je vrienden ontmoet die ik kan betalen voor een kopje thee je kunt het overal dragen en het zal je mooi gekleed houden dus volg de link in de beschrijving download het patroon en zet het op

admin

Bir cevap yazın