voor beginners Nieuwste breipatroon voor damesvest en babytrui

voor beginners Nieuwste breipatroon voor damesvest en babytrui

Nieuwste breipatroon voor damesvest en babytruibreipatroon #knittingstitchpattern VOLG MIJ OP instagram: @ knitwith.me LIKE, COMMENTAAR, DEEL EN ABONNEER JE DAT ME EEN …
hallo allemaal welkom terug op mijn kanaal in deze video gaan we leren om dit patroon te breien dit patroon zal geweldig zijn voor een vest en ook voor een babysitter en zo ziet het eruit de verkeerde kant van dit patroon ziet er zo uit dus dit is slechts acht rijen herhaal misdadiger en je kunt elke of normale steken goed in twijfel trekken, dus laten we het nog een keer doen, dus voor deze tutorial ga ik je terzijde schuiven Ik ga demonstreren zonder de knoopband, dus ik zou alleen een rand hebben, dus nooit heb mijn rand al gedaan en ik heb hier 17 steken, dus we gaan onze rij één beginnen, dus voor rij één gaan we alle steken breien voor rij twee we gaan alle steden peilen poëzie we gaan om alle fasen voor rofo nodig te hebben, gaan we alle steken averecht maken voor rij 5, we zullen alle fasen nodig hebben en voor rij zes hebben we deze rommeldetails aan deze kant nodig en om dat te doen hebben we hebben rij zes nodig, dus we hebben alle randen nodig en 407 nu gaan we deze maken e gaten en om dat te doen, hebben we er twee nodig samen en garen om en dus herhalen en we gaan dit de hele dag herhalen dus brei opnieuw twee samen garen brei twee samen opnieuw garen brei twee samen brei twee breien brei twee samen garen twee breien samen garen twee breien samen garen twee breien samen en we hebben de laatste straten en we gaan de draad omslaan en de laatste breien dus hier klaar rij zeven en vier rij acht nu gaan we alles breien de steken en we zijn klaar met prachtige misdadiger en nu ziet het er zo uit zie zie en nu ga je doorgaan met het herhalen van je kamer Ik wil het niet verpesten totdat je de gewenste lengte goed hebt bereikt, dus dat is hoe je deze nodig hebt dus geef een duimpje omhoog als je deze video leuk vond en abonneer je ook op mijn kanaal zodat ik mijn volgende video laat zien bedankt voor het kijken doei

admin

Bir cevap yazın