voor beginners Oksels oppakken voor een mouwloze trui zonder gaten

voor beginners Oksels oppakken voor een mouwloze trui zonder gaten

Oksels oppakken voor een mouwloze trui zonder gatenLeer hoe u de onderarmsteken oppakt voor een mouwloze, top-down sweater. Uitgelicht in dit lespatroon: Wallflower Sweater …
hoi ik ben Ellen van de chili dog en vandaag werk ik aan die mouwen van mijn Wallflower sweater dus vandaag ga ik je leren hoe je de okselsteken moet oppakken voor een gap-free sweater sleeve deze sweater wordt vanaf de bovenkant gebreid naar beneden en na het afwerken van het schouderstuk van de trui werden de mouwsteken op een stukje afvalgaren gezet, daarna werden een paar steken opgezet bij de oksels en tenslotte werd het lijfje van de trui gebreid nu is het tijd om de mouwen te breien door deze vast te houden mouwsteken twee naalden een paar steken oppakken aan de onderarm en dan de mouwen in de rondte breien ik heb mijn mouwsteken aan deze kant al teruggeplaatst op mijn breinaalden en ik ga de magische lus-methode gebruiken om mijn mouwen te breien je kunt echter ook breinaalden zonder knop of een kortere rondbreinaald gebruiken om je mouwen te breien, wat voor jou het beste werkt als we met onze mouwen beginnen, moeten we goed letten op de hoeken tussen waar de mouwsteken werden gehouden en de oksels zal er inherent een opening zijn in elke hoek vanwege de manier waarop de trui is geconstrueerd en het is erg belangrijk om deze twee openingen te dichten zodat er geen gaten in onze trui zijn en ook om de belasting van de stof te minimaliseren die hier van nature voorkomt hoeken als we goed naar de openingen kijken, kun je zien dat hier in het midden van de opening een steek is en er is een draad die van de ene kant van de opening door die enkele steek komt en over naar de andere kant van de opening en hetzelfde geldt aan de andere kant van onze mouw dus hier is de opening er is een enkele steek hier in het midden met een streng garen komt van de ene kant van de opening door die steek en over naar de andere kant van de opening dat is waar onze magie voor het sluiten van gaten gaat gebeuren laten we beginnen voordat we onze hechtingen hier bij de onderarm van de trui oppakken we moeten dingen regelen voor onze magie voor het sluiten van gaten, dus ik ga mijn hechtingen naar beneden schuiven en opnieuw moeten we concentreer je op t hoed streng garen die van de ene kant van de opening door de middelste steek gaat en dan uit de andere kant van de opening we beginnen met het oppakken van de eerste helft van die openingstreng, dus we gaan naar rechts naald van achteren naar voren onder die eerste helft van de draad die die opgeheven streng een conventionele hoeveelheid geeft op onze breinaald, wat betekent dat het voorste been aan de voorkant zit en het achterste been aan de achterkant van onze naald nu ga ik plaats hier een steekmarkeerder en dit is niet verplicht het gaat me alleen helpen om dingen bij te houden, zodat ik me later herinner waar het midden van de opening is en werk niet te ver nu we de draad moeten optillen de andere kant van de opening deze keer gaan we onze rechter breinaald onder die streng van voren naar achteren steken nu de opgeheven streng een omgekeerde bevestiging heeft zodat de voorste poot van de steek zich aan de achterkant van de naald bevindt en het achterste been van de steek is hier aan de voorkant en ik ben goi om te praten over waarom die steun belangrijk is als we eenmaal helemaal om de mouw hebben gewerkt en we klaar zijn om dingen hier bij de opening te sluiten nu is het tijd om steken op te halen over de onderarm van onze trui en ik gebruikte toen Ik was deze steken aan het gieten voor het lichaam.Ik gebruikte een kabelgietsel waarop een mooie nette rand ontstaat en ik denk dat het het net iets gemakkelijker maakt om steken op te nemen dan het zou zijn als ik een achterwaartse opzet had gebruikt, dus ik heb het nodig om 14 steken op te nemen over de onderarm een ​​steek bovenaan elke kolom hiervan en laat me je laten zien wat ik bedoel hier kun je zien hier is een kolom met V-steken hier dus we zouden hier helemaal bovenaan een steek oppakken van de kolom en dan ga je naar de volgende kolom met steken en hier is de V helemaal bovenaan de kolom en weer de volgende kolom van gemak en je pakt bovenaan op en het leuke van deze kabelgoot is dat als je deze steken oppakt, heb je hier een soort dikke rand en dat is gewoonga de verbinding maken waar je deze steken oppakt een beetje steviger en zekerder dus laten we ons nieuwe garen aansluiten de eerste V gebeurt hier waar onze gap-streng naar buiten komt, dus we gaan eigenlijk over naar de volgende kolom van deze om de eerste steek op te pakken het is hier en het is een beetje gedraaid alleen vanwege de aard van het opzetstuk en dat is oké, want het gaat de dingen een beetje steviger maken voor ons in die hoek van de mouw, dus ik ‘ Ik ga mijn naald er doorheen steken en dan moeten we ons nieuwe garen bevestigen dus hier is mijn nieuwe stuk garen oeps dus hier is de garenstaart Ik breng dat over de naald naar voren en het deel van het garen dat eraan vast zit de bal is aan de achterkant en dit is alleen belangrijk om ervoor te zorgen dat onze steekmontage juist is als we aan die eerste ronde van het echte breien beginnen. Ik ga de draadstaart onder de naald brengen en dan gewoon de staart en het werkende garen samenknijpen omdat ik voor een soort spanning moet zorgen, zodat ik dat kan trek de eerste steek erdoor aangezien er geen knoop of zoiets is en dan trek ik die steek erdoor en je wilt gewoon een staart die lang genoeg is om hem later in te weven, maar daar gaan we eigenlijk niets mee doen staart op dit punt dus voor nu ga ik het gewoon in mijn mouw stoppen en dan ga ik verder werken ik zoek de volgende kolom met v’s en steek mijn naald hier bovenaan die kolom en pak een steek op daar is de volgende kolom kan mijn naald bedienen en pak de steek op er is de volgende kolom steek door de steek bovenaan de kolom en trek er een door daar is de volgende kolom en daar is de volgende cup nu heb ik een beetje lastig plek hier alleen omdat ik in het midden van de zijkant van mijn trui deze maxime heb, dus het is eigenlijk maar een kolom met averechte steken, maar dat maakt het een beetje lastiger om de kolom met V’s te zien. Het goede is als ik vals speel en naar aan de andere kant weet ik dat er een komma V op eac moet staan h kant van deze maxime, dus ik pak een steek aan elke kant van die Maxime, dus ik steek mijn naald hier bovenaan door en draai de dingen gewoon om er zeker van te zijn dat ik aan één kant sta, dus nu Ik sta aan de rechterkant van die Maxime en nu heb ik hier weer een averechte steek, ik kan niet per se de V zien, maar als ik mijn naald daar doorheen steek, kan ik zien dat ik nu aan de andere kant daarvan ben Maxime dus nu ga ik verder oversteken en ik ga de rest van mijn steken hier over de onderarm oppakken nu al onze onderarmsteken zijn opgepakt, we zijn klaar om onze magie te bewerken in de tweede opening hier dus laten we inzoomen en bedenken dat we op zoek zijn naar die streng die van de ene kant van de opening onder een steek doorloopt en dan naar de andere kant van de opening en we gaan die streng met onze rechternaald van achteren naar de voorkant en nogmaals, dat geeft ons een conventionele steekbevestiging met het voorste been aan de voorkant en het achterste been aan de achterkant sinds ik aan het werk ben g Magic Loop en ik ben klaar om te beginnen met de tweede naald hier Ik ga gewoon mijn koord erdoor schuiven, maar we moeten nog steeds onze gap-streng hier aan de andere kant oppakken, dus ik ga nog steeds mijn rechterhand gebruiken naald om die gap-streng op te pakken en het is vrij gemakkelijk om hier te zien het is hier en we gaan die tweede helft van de gap-streng van voor naar achter oppakken en het geeft de steek een omgekeerde steek weer monteren de voorste poot is op de achterkant van de naald en het achterbeen is aan de voorkant we gaan die steek gewoon op onze linkernaald tillen we zijn klaar om rond onze naald te breien

maar voordat we dat doen, moeten we onze opening dichten door deze eerste twee steken aan elkaar te breien, dus ik ga ze gewoon behandelen alsof het een enkele steek is en het kan hier een beetje krap zijn, maar dat is eigenlijk wat we willen gebeurt omdat we opnieuw proberen deze opening hier te dichten, dus ik ga gewoon dingen trekken Ik heb wat meer manoeuvreerruimte Ik ga die eerste twee steken aan elkaar breien alsof ze een enkele steek zijn en aangezien die opgeheven streng omgekeerd gemonteerd is, wat er gaat gebeuren is als ik deze twee steken aan elkaar brei het is actie die die steek verdraait zodat een been over de bovenkant van de andere wordt gedraaid wat de dingen nog meer voor ons gaat sluiten en zodra die twee steken bij elkaar zijn, ga ik door en ga ik om de rest van mijn mouw heen werken tot ik bij een steek voor de opening aan de andere kant kom, dit is waar mijn tweede opening was en ik brei rond de bovenkant van mijn mouwsteken en ik stopte hier een steek eerder die eerste opening en als je je herinnert, hebben we een van de opgeheven gap-strengen aan elke kant van deze steekmarkering dus om de opening te dichten en die steken te verkleinen die we eerst hebben opgetild, willen we hier een afname maken die naar links afloopt richting de opening en normaal om dat te doen, zou je een slip slip breien doen, maar nogmaals, we willen dat deze tweede steek wordt gedraaid om onze sluiting nog strakker te maken, dus in plaats van een slip slip brei te doen, ga ik gewoon de eerste steek breien en breng het dan terug naar de linkernaald en dan ga ik het samen breien door de achterste lus met die opgeheven spleetstreng en weer die verdraait die tweede streng om de boel nog strakker te maken nu kan ik mijn stift verwijderen en nu willen we om een ​​steek te verkleinen een steek aan de andere kant van de opening doen we dat met een afname die weer naar rechts helt naar het midden van die opening deze keer wordt het een brei twee samen en weer omdat deze opgeheven streng is omgekeerd gemonteerd gaat het naar twi steek die draad terwijl we hem breien samen met de tweede steek om de boel nog strakker te maken, dus we breien die twee steken gewoon samen en het lijkt nog steeds een beetje los daar, want daar hadden we onze samenkomst sorry het kostte me een seconde om het daar te vinden, daar ben ik me bijgekomen, dus je kunt dingen gewoon strakker maken als je je garenstaart inweeft, dus laten we nu verder breien tot waar onze allerlaatste gap-streng werd opgetild, dus we hebben onze ene okselsteek en wij hebben onze opgeheven gap-streng en we moeten ze samen werken en opnieuw willen we dat deze schuin naar de opening loopt, zodat dat vergelijkbaar is met een slip slip-brei en we willen ook dat deze tweede steek de opgeheven gap-streng draait om de dingen nog strakker te maken dus in plaats van een slip slip brei, gaan we gewoon die eerste steek recht laten glijden en dan terugbrengen naar onze naalden en dan de twee steken samen breien door de achterste lussen zodat al die opgeheven gap gap-strengen nu zijn verkleind, dus Ik ga door Ik ga nog een paar rijen werken, zodat ik je kan laten zien wat hier gebeurt en hoe mooi alles sluit bij de openingen aan elke kant van de mouw. Ik ben klaar met de eerste paar rondes van mijn sweatermouw en ik zou gewoon om je te laten zien hoe alles bij de onderarm samenkwam, dus hier was die eerste opening en wat een heel groot en opvallend gat had kunnen zijn hier kwam heel mooi samen bij de onderarm hier is waar we onze mouwsteken hebben opgepakt en daar is hier een lichte ribbel maar over het algemeen vloeien de steken vrij soepel van het lijf van de trui tot in de mouw en aan de andere kant is dit waar dat tweede gat zou zijn gekomen en opnieuw kwam wat een heel groot en merkbaar gat had kunnen zijn echt naar voren heel mooi samen, dus ik hoop dat je het leuk vond om te leren hoe je de okselsteken oppakt voor een top-down sweatermouw en als je deze techniek in een patroon wilt proberen, ga dan zeker naar het winkelgedeelte van de chillydog c alm en zoek mijn muurbloemige trui tot we weer vrolijk breien

admin

Bir cevap yazın