voor beginners Opengewerkte Bahardalı vest breipatroon / nieuw breipatroon vest

voor beginners Opengewerkte Bahardalı vest breipatroon / nieuw breipatroon vest

Opengewerkte Bahardalı vest breipatroon / nieuw breipatroon vest

Hallo allemaal, emelhobievi Welkom op mijn YouTube-kanaal, we zullen extreem regionaal werken voor volwassen damesvesten in deze video met jullie Vrienden, tegelijkertijd zal ik laten zien hoe de rand van het breisel goed valt, ik heb in totaal 46 lussen gemaakt en na het werken aan de 1 2 3 4 5 rijen vastgebonden rubber. Nu vriendenles. We beginnen hier twaalf ilms te plaatsen. Ik vertrek naar de rand van onze exploderende leden. U zei, we zullen de rest van de lussen plaatsen. We zullen hier altijd naar de 12 lussen gaan als een hechtband Vrienden moeten hier nu loven, laat me je vertellen hoe de rand van dit randbreiwerk zo soepel valt Ik brei de zilveren lus, neem hem gewoon terug en brei hem vanaf de achterkant Dan zijn de laatste twee lussen dik ik trek de zijkant van mijzelf en zet de zwelling terug zonder deze lussen te breien, en na het keren van mijn breiwerk begin ik met het breien van deze 2 steken, nu gaan we hier met de twaalf steken werken, nu brei ik de eerste lus. Ik brei meer, we zullen het bindelastiek hier plaatsen Omdat ik hier heb gewerkt, zal ik weer drie rechte omgekeerde lussen plaatsen, ik zwel weer op en vul het op deze manier, en nu verzamel ik het zonder het terug te breien, zes is 7 8 9 en 10 opnieuw Ik brei deze drie lussen recht achteruit recht Ik brei de laatste drie lussen Ik heb de opblaasbare achterkant, ik wikkelde hem rond, ik zei dit is wat de lus verzamelt de nieuwe ingang, ik zal hem breien 12 steken. Twee of drie platte breisels Ik trek aan mijn platte lustaart om de zijkant van mezelf te breien en ik knip de curve naar achteren. Ja ik brei een of twee platte breisels Ik ben geboren en ik brei 12345 Ik brei deze ik brei er een en ik brei weer twee platte breisels, deze twee passen weer, die er zo uitzien en ik heb het vanaf de zijkant van mezelf geknipt Ha ja weer 1 2 3 lussen Ik brei er een, ik knip er een omgekeerd Ik brei twee rechte lussen Ik brei deze ik brei 1 2 3 4 5 Ik brei rechte lussen Ik brei er een Ik brei twee rechte lussen vrienden en ik knip de volgende twee lussen in omgekeerde volgorde deze traditie en de resterende lussen brei ik Duzce laatste wetenschappen omgekeerd brei ik hier Het deel dat naar ons stiksel gaat, wordt op de achterkant van het breipatroon van alle lussen geplaatst. Ik zal mijn breiwerk in een rechte vorm verdelen, de laatste twee lussen Hah Sony, wie ben ik over, trek aan de zijkant van mijn touw en brei de volgende lus, het neemt de lussen terug opzwellende rumvrienden, laten we een draai naar de tweede nemen zoals dit Ja vrienden nu begin ik met het breien van de eerste 2 wetenschappen 1 2 3 deze 3 en 4 ben er middenin Ik zal hier een bindband plaatsen, weet je, we doen de bindband aan de voorkant, het is alleen beschikbaar op mijn kanaal in de gedetailleerde video hierover, maar abonneer je 12 Of ik maak een fout 2 4 6 8 10 12 Ja, voor de laatste keer ben je met mij besmet geraakt en gaan we weer patronen maken. Bij het invoeren van de Mekka-versie in omgekeerde volgorde, ik knip een deel van de omgekeerde, ik brei twee rechte lussen, ik brei een locker, ik brei een brei ik brei twee rechte lussen en ik brei twee rechte lussen en ik brei 20 brei een twee drie vier vijf lussen opnieuw 1 2 ik brei dit omgekeerde noodzaak om te knippen wie in de volgende ik brei twee lussen, brei een voor een, brei een voor een, brei de een na de ander, brei opnieuw, brei twee rechte lussen in omgekeerde volgorde Ik heb mijn tijmknoop doorgesneden en verdeel de resterende lussen, het spijt me aan het einde, ik ben het beste bij de laatste twaalf steken vanaf de achterkant van het achteruit breien tot al mijn maaltijden zijn omgekeerd, ik voltooide mijn twaalf steken een rechte rij en een omgekeerde rij eindvrienden, Ik vergeet de volgende twee steken niet zonder de fles terug te breien, we zullen ze terugbrengen naar de top Laten we een tijdje uitgaan, we beginnen aan de derde rij, vrienden, nadat we 12 steken op de randlaag hebben gebreid, gaan we verder met patroon 3 sedans meteen, nu heb ik een platte lus gekocht, trek het touw uit zichzelf en imme Knip de twee trouwe lussen in omgekeerde volgorde af, ik brei deze twee rechte lussen, ik brei ze 1 2 3 lussen Ik brei een lus 2 Ik brei een lus en weer gaan we in omgekeerde richting naar binnen en knip het af. Ik brei deze ID aan de rechterkant en 1 2 3 4 rechte lussen. Nu beginnen we met je, ik brei deze Siddiq-lus in omgekeerde volgorde Ik zag deze twee rechte lussen Ik brei een tak Ik brei een twee drie lussen Ik brei er een en brei er twee vervolgens Ik knip de twee lussen in omgekeerde volgorde, nu sterf ik de resterende lussen recht van de achterkant van het laatste goede omgekeerde breisel naar het elastiek We breien achteruit, na het breien van het elastiek, vergeten we niet de laatste twee lussen te nemen zonder te breien? Ja vrienden, laten we beginnen met 4 rijen en als ik zeg, laten we doorgaan met settelen in 4 rijen Nu trek ik de eerste twee steken zelf en knip deze twee rechte lussen af ​​Ik brei er een 1 2 3 4 ik brei 5 lussen Ik brei twee lussen, ik brei twee lussen in omgekeerde volgorde, ik wil de volgende twee lussen in omgekeerde volgorde breien en ik brei een twee drie lussen recht. Ik brei de lus, ik brei een of twee lussen, ik knip de twee lussen in deze rij door, ik word boos en maak deze rij af, de laatste lus is nu omgekeerd, vanaf de achterkant van het breiwerk, weer zoals het rubber, onze gerechten zijn evenveel als de achterkant van het breiwerk, breien we uw omgekeerde elastiek en breien de laatste twee steken zonder de laatste twee steken te breien. We beginnen hierna, vrienden, ik heb mijn twaalf breisels gebreid als rubber, nu ja, ik brei 1 2 3 4 5 rechte lussen Ik knip de volgende lus in omgekeerde richting Ik brei een of twee rechte lussen Ik brei een brei een brei een brei een brei een of twee breien recht Ik brei de twee lussen in deze rij in omgekeerde volgorde ja 1 2 3 we beginnen de tweede opnieuw 1 2 3 4 5 Ik brei de volgende twee lussen Ik knip er een Ik brei twee of drie platte lussen Ik brei er een brei een brei een brei ik brei twee lussen en knip de volgende lus en ik brei de resterende lussen m & m rechte vrienden, dan werken we aan de achterkant van het breiwerk als je zegt dat onze 5 rijen omgekeerd zijn, Allah we breien de lussen in omgekeerde volgorde tot jij breit je resterende elastiek en we gaan een tijdje weg vrienden We beginnen bij 16 lessen, vrienden, na breien als een glas, brei ik een twee drie vier rechte naalden, ik knip de volgende lus in omgekeerde richting, ik brei een of twee platte lussen Ik brei een brei 1 2 3 rechte lussen Ik brei een of twee rechte lussen Ik brei een of twee rechte lussen, nogmaals, de sneden gaan omhoog. Ik sneed mijn kennis onmiddellijk achteruit, ik brei een gewoon breisel, laten we onze tweede tong bestuderen, een twee drie vier ik brei een plat brei een ik brei en snijd mijn trouwe kennis, ik brei een of twee rechte lussen in omgekeerde volgorde, ik heb het aangebracht , Ik brei een of twee of drie lussen, ik brei een of twee rechte lussen.

Ik brei de lussen, vrienden, dan mijn omgekeerde Ja, het is op dit moment vrienden, nu leren we onze omgekeerde lussen en breien zo veel rubber als geadviseerd vanaf de achterkant van het breiwerk. de eerste rij, dwz 3 brei een buidel is hersteld, we beginnen opnieuw, het is een op de zes, en we onthullen elke keer dat je het neemt, vrienden, ik hoop dat je het zo leuk vond, ik zeg je in een andere video , kijk goed, tot ziens.

admin

Bir cevap yazın