voor beginners Opgenaaide knoopband

voor beginners Opgenaaide knoopband

Opgenaaide knoopbandNorah Gaughan geeft haar trucjes voor het naaien van een knoopband.
er zijn een paar trucjes die de angst wegnemen om een ​​verticale band om een ​​trui te doen. Ik heb er deze keer voor gekozen om een ​​band apart te breien soms kun je die er aan breien terwijl je met de trui gaat, maar de rijmeter op één rib neigt een beetje langer te zijn dan de rijmaat op tricotsteek en het trekt het een beetje langs de rand en maakt een kleine strik, dus soms train ik, maar soms wil je een stevigere rand en wil je het erop naaien mijn eerste truc is om de band zo lang te breien dat je denkt dat je hem wilt hebben, dat is ongeveer de lengte van de voorkant van de trui. Laten we kijken in dit geval een beetje uitgerekt omdat ik de band altijd een beetje strakker vind, de grote truc is om laat het op de naald staan ​​als je een paar rijen te kort bent of als je een paar rijen te veel hebt, kun je het aan het einde afhandelen, dus het is beter om niet af te kanten dus om vaak aan te naaien zou ik de staart, maar soms is het niet waar je het wilt hebben, dus begin je gewoon onderaan en naai je het vast s als je een andere verticale naad zou willen, zoals een zijnaad en we hebben nog een video over matrassteek en dat is precies wat dit is wanneer je de moeite waard bent, zoals tricotsteek en ribbels, meestal werkt het om één rij van het lichaam te nemen en een rij van de ribbels werkt het meestal perfect dat het maar een klein beetje uitgerekt is Ik merkte toen ik met een gedraaide ribbel werkte dat ze niet helemaal werkten en dat je soms twee rijen van het lichaam moest nemen voor elke een rij hier dus ik vond drie rijen van de ribbels ongeveer een een een een een twee en wat ging het zo omhoog en dat werkt een stuk beter soms moet je gewoon vallen en opstaan ​​je doet wat je ziet hoe het ligt en dan scheur je het eruit oke nu heb ik de ongeveer 15 cm van mijn staal gedaan en ik zie dat ik deze verhouding erg mooi vind dit lijkt misschien een beetje korter dan dit, maar dat trekt goed voor mij als het uitspreidt en buigt als dat ik het niet leuk zou vinden en ik zou het eruit scheuren d doe wat ik zei ik neem een ​​paar dubbele rijen dus nu ben ik naar de bovenkant van de mijne laten we zeggen dat dit de voorkant van de trui is en ik zie dat ik een paar rijen tekort kom op mijn ribbels hier dus alles wat ik moet doen is nog een paar rijen ribbels maken het lijkt alsof er nog twee rijen afkanten en dan kan ik dit afmaken

admin

Bir cevap yazın