voor beginners pasgeboren babyvest #breien #baby #vest

voor beginners pasgeboren babyvest #breien #baby #vest

pasgeboren babyvest #breien #baby #vestHallo… Na een lange tijd. Vandaag vertel ik je hoe je een pasgeboren babyvest kunt maken. Bekijk de video’s, like, reageer en abonneer.
Hallo allemaal Dames, Welkom bij de Müjgan nieuws workshop. Na een lange tijd wil ik jullie graag een model pasgeboren babyvestje laten zien, deze pauze was zomerschoonmaak. Toen ik verf en whitewash zei, nam ik een pauze van de video’s, maar ging verder waar we waren gebleven. Zo heb ik de voor- en achterkant gebreid. Deze heb ik van de voorkant in één gebreid. Ik heb het halverwege gebreid, ik zal zowel het model laten zien als ik zal je laten zien hoe je de kraag die gesneden en uiteindelijk genaaid kunt combineren in mijn vorige video’s. Ik heb de stoelsnede op dezelfde manier uitgelegd, we hebben ons proces hier toegepast, we hebben hier rubber geplaatst. Daarna maakte ik 6 steken. Daarna breide ik alleen deze kant en knipte negen steken. Laten we meteen beginnen in ons model. Laten we deze draden eens bekijken Trouwens, mijn Alize-snoep, ik heb spiesjes van drie en een halve maat gebruikt. Natuurlijk kun je deze draad in elke gewenste kleur gebruiken, abonneer je op het merk, zodat het hier netjes is, ik draag meestal de lus terwijl mijn draad op de achterkant zit in harosha’s. leuke mod Als de hand net vol is, hebben baby’s veel van dit soort dingen nodig, kleine hesjes, we trekken een lus van deze steek in die kleur uit, we vullen hem, dan breien we een andere zonder hem te breien, hetzelfde proces nogmaals, of we krijgen 3 lussen uit een lus, en we krijgen er een zonder te breien 1 2 We kopen er 3 zonder te breien 1 2 3 we maken er een 1 2 3 2 ja 1 2 3 en Tic is de eerste rij van dit model , zo ben ik begonnen 36 steken Ik begon 65 steken aan de achterkant abonneer 212 311 20 duizend 31 ja 1 2 3 Maar dit is Laf Ik zoek hier naar kleur we doen hier geen mode ik brei het gewoon een voor een dan knippen we het op de rug Omdat er daar een touw is laten we huilen schrijf je in want de band gaat hier 16 deze 11 12 deze 3 4 5 6 schrijf inschrijf 15 6 de enige links hier zijn we samen in de steek 12. Is dit zo’n ronde plek? 4 steken zoals deze ga en krijg het zo, dan hebben we weer een garen in onze kleur, we breien de witten op de achterkant en we nemen deze drie samen voor de gekleurde. we zien geen wit, het is gekleurd, we kopen er drie samen, laten we er een bezoeken, heb ik een vogel, we hebben een pastelgesprek en hij is een beetje een prater, dank je. Ik kijk ook naar deze drie samen, we krijgen er een, abonneren, abonneren, abonneren, abonneren, God, we hangen ons allemaal op voor de vertaling hier, we sterven hier en ik stop ermee. en als halsband Omdat de halsband van onze leden zo is en zo is, maar ik wil een klein beetje van 3 modellen plaatsen en daarna knippen. Nadat we er hier vier hebben gesneden, beginnen we de kraag te knippen en deze wit te knippen, dan gaan we 4 rijen. dus we bestellen 4 in omgekeerde volgorde van de beroemde rechte achterkant vanaf de voorkant abonneren abonneren abonneren abonneren abonneren 2246 het is rubber 14-15 onderkant Dan daarachter weer hier krijgen we die ernaast met vi hier nog een keer 4 keer hier 9 We knippen het, dan herhalen we hetzelfde proces een twee drie vier keer, het blijkt een beetje zo te zijn, ik hoef niet, ik brei 4 rijen en kom meteen. Ik ging 24 rijen, laten we het nu een gele kleur geven, als je het doet door het zo over elkaar heen te gooien, zijn deze ruggen schoon, laat me het zo laten zien, en we zetten het patroon opnieuw, nu is dit midden in wat we aan het doen zijn. Dus deze keer hebben we deze steek een tijdje geleden wit gelaten, we hebben er het patroon op gezet. Dus we nemen het blanco. welk model we tussen de twee modellen plaatsen 3 we laten er een over we laten een twee drie we laten een 1231 3D-model is gemakkelijk en klein, als je wilt kun je het voor 12 jaar oud maken door grote aantallen te overlopen, het ziet er leuk uit in truien voor ons jongens en in andere kleuren voor baby’s. Dit is keer op keer 12331. 2461 Ik ben verdrietig omdat ik er nog een ga knippen, nu knippen we er drie, nu is het vierde land China Abonneer 16 schrijf je in als je deze kleur ziet, sommige touwen zijn verward als je deze kleur ziet, als dat niet het geval is kom, voeg de beste toe 3 4 5 6 we kopen er twee, dan staat onze kleur op de achterkant deze 11 we nemen deze drie samen Ik schreef het, we zien het niet, we vergroten gewoon de kleuren in een rij, achterste teer We kopen ze alle drie in één, het patroon is zo gemakkelijk, je koopt het niet voor mij, mijn God, ik ga breien, dan brandt het, ik begin te knippen, abonneer nu, verdomme, ik koop er twee samen met deze 123456, dan breien we recht in vier rijen en in de zomer breien we een rij recht, een rij omgekeerd Dit doen we niet meer aan de zijkant, we snijden er hier vier. Kijk naar deze in het midden hier, ik zal het je hier laten zien, we knippen ze een voor een totdat er zes lussen over zijn, dan knippen we ze opnieuw, dan knippen we zes lussen precies zo 6 12 18 dan knippen we deze 12 lussen tegelijk, hier ben ik 10 vanaf hier heb ik het model gemaakt, en nadat ik de arm had gesneden, maakte ik er natuurlijk 8, afhankelijk van de maat van dit vest dat je gaat maken, kun je deze aantallen overschrijden, dan knippen we 12 in één keer en brei wat langer om de Sorgun een rots op de rug te geven. Zoals ik al zei, ik begon 65 lussen aan de achterkant, maar deze keer hebben we de stoelen eerst negen gesneden. Ik sneed de achterkant 7 af, ik knipte er weer vier, ik breide plat, en toen het nummer 8 was, liet ik er zes achter. Toen liet ik er weer 16 over omdat ik die fronten ga naaien, dus ik liet er zes over, toen liet ik er twee over Dus ik maakte 86 B6 en liet het in twee achter Ik liet er 8 achter Ik liet er 8 over, dus hier knip ik 8 heel midden exclusief de zes koop banden nu dit is deze band hij verbrandt niet te veel, dus hij zit gewoon zo. Dan ga ik achter elkaar heen en weer en knip ik twee lussen, dus er zijn hier nog 6 lussen, hier nog 6 lussen, deze kraag is niet een beetje verbrand. Ik sneed gewoon nog een rij door, dan zetten we ze bij elkaar zoals ik al zei, hoe laat is onze maaltijd hier? Er zijn hier natuurlijk zes planken, als onze aantallen groot zijn, kun je het een beetje meer laten. Ik heb er in totaal 11 gesneden, ik denk dat het toch moet worden geteld. Ik heb een eerste huis gebouwd, je kunt er een paar maken als je wilt, het is niet nodig om dicht te knopen bij pasgeborenen, het is leuk om het op je rug te dragen als je zweet. Het gebeurt, mijn schemerige vest is hier klaar, direct na het model, na de band in 4 rijen, dat wil zeggen, na het maken van 3 tand Harosha-banden

We gaan het model in 4 rijen zetten, ik geef je de maten, ik geef je een idee, we beginnen, je zult zien dit is de maat van de vesten, dit is vijfentwintig en een halve centimeter breed, ik ben geen 26, zelfs deze hoogte is 27 centimeter, waarom was deze 18-inch stoeluitsparing ook geabonneerd op 19. Een babyvest dat er goed uitziet als het pasgeboren is, zolang het maar dichtgeknoopt is hier, ik heb er hier een gemaakt en je kunt er nog een paar maken als je wilt, dit is ons model, dit is ons model. Dames, het is gemakkelijk voor degenen die het zullen doen.

admin

Bir cevap yazın